296
Pontosabban Zalman hűtők híveinek ;)
-
Lacika 79 #136 :-)
Igen, én is arra tippelek. Mondujuk ebben az évben biztos nem lesz ilyenem. Majd jövő nyáron kb. Addig nem tervezek upgrade-t. Most csak apróságokba ölök lóvét. Pl.: Billentyűzet, egér. -
a lényeg hogy durva pancser csinálhatta :) -
Nem-nem, ha megnézed, a táp és a procihűtő azért kormos, mert a lángok alulról jöttek, tehát valószinüleg az OP1 venti kezdett égni (rejtély, hogy mi miatt, talán zárlat?). A ház elején azért láthatsz kormot, mert valószinüleg zárt volt a ház a tűz keletkezésekor, és a füst a házban cirkulált.
Azon gondolkozom, hogy mégis mitől kaphatott lángra az OP1. Márha tényleg OP1 volt, mert a zalman feliratú rácsnak nyomát sem látom. Arra gyanakszom, hogy valami megakasztotta a ventit (talán egy lifegő drót), és ez volt az ok. -
Olyan mintha a tápból égett volna ki v.mi és szépen lefolyt volna oda de ha jól megnézed szinte mindenütt van erős korom nyom.Még a ház elején is.
-
Bocs Lacikának ment....
-
Az NF7-esekben tutira nem fér el.
A64-es lapokban inkább mert ott jobban középtájékra van helyezve a proci slot. -
Lacika 79 #130 Hm. Ez már nem férne el a házikómban. Ehhez szerintem egy torony kell, vagy pedig a tápot átszerkeszteni máshova. Vagy tévednék? -
Valószinüleg az, de hogy pontosan miért, ne kérdezd. -
#128 Mi a szar égett ott szét? Az opcionális venti? :) -
Fűűű bazz!Ez komoly!!
Asszem rögtön pengéhez nyúlnék!
-
Hajajj, égő... :)))
-
Szerintem 20-al simán jól hűt és az jóóó -
20-32 db nekem ez hangos :( -
Hijjnye milyen kis édes "hűtőcskét" adott ki Zalman bátyó!
Prohw:
A Zalman elkészítette közkedvelt CNPS7000-es processzorhűtőjének újabb változatát, a CNPS7700-at. Bár 109 x 109 x 62 mm-es méretével már az elődöt is nehéz vagy lehetetlen volt bizonyos alaplapokra felszerelni, az új modell a nagyobb hőleadó felület érdekében annak dimenzióit is túlszárnyalja: 136 x 136 x 67 mm.
További info klikk
-
egy két apróságban válltoztattak rajta de nem lényeges.. -
Ugyan azt piacra dobják, csak 4-5 néven!:DDD -
Ez a B verziós?
Milyen alaplapod van? -
Tapasztalat? -
Nem olyan új ez, már kb. 2 hónapja ilyen pörög a gépemben. -
Van egy új verzió : CNPS7000B-Cu

Most sasolom,h miben különbözik az A verziótól... -
hy -

-
Lacika 79 #114 Hátööööö! Elfelejtettem! 

-
Én nem vagyok Zalman hívő, csak az álírásomban van sok Zalman cucc!
-
Lacika 79 !
Ráérsz a képekkel...persze ne siess csak nyugodtan!

-
#111 Ehe
-
Hazajött már a haverod párizsból vagy diszidált????? 

-
Lacika 79 #109 Én a Zalmannal most 41 fokon ketyegek, egy hosszú Colin4 menet után. -
Lacika 79 #108 Hali! Azzal semmi gond. A haverom kiment Párizsba , és kölcsönkérte a fényképező gépemet. Hétfőn jönnek haza. Szal akkor már tutira lesz kép, és majd ámulhatsz. :-) -
Mihail #107 én Hypercool I+-t használok, nagyon halk, 45 fokra hűti a 2500-as bartonomat, közepes fordulatszámon. A súlya is pont még az, ami nem szakítja ki a proci slotját, ha a gép mozgatva van. -
Mihail #106 
egy kép lemaradt.. -
Mihail #105 Aha lehet kapni. Ha kell tudok hozni. felszerelhetőek Intel és AMD processzorokra. (P4 S478, Socket A, Socket 462, Socket 754)
Az ehhez tartozó kellékeket természetesen megtaláljuk a csomagolásban.
A 92 mm-es ventillátorral szerelt borda elegendő hűtést biztosít egy P4 3,4Ghz-es vagy egy AMD 3400+-os processzor számára is tűrhető zajszint mellett!
A csomagban helyett kapott egy fordulatszám szabályzó is amivel a ventillátor fordulatszámát lehet szabályozni 1700 és 2800 rpm között.
Ezzel tovább csökkenthető az amúgy sem hangos ventillátor zajszintje.
Kb. 4000+áfáért tudok hozni(ez az alu+réz fordulatszámszabályzóval), a tiszta réz az drágább, a fordulatszabi nélküli olcsóbb.
Hypercool I

Hypercool II

azért a zalmant nem übereli de nagyon megközelíti a teljesítmébnyét
-
Télleg joo a hűtője oan mint a zalmané.
Lehet már itt kapni? -
Öhhöm Leslie!
Csak nem ment tönkre a telód?

-
Mihail #102 Szerintem a primecooler is kezd jó hűtőket csínálni, igaz a zalmann még jobb, de az ára sokkal reálisabb mint a zalmanoknak. www.primecooler.com
A hypercool nevü széria igencsak jó, és minden féle procira felszerelhető. -
Hány fokos a procid idle és tehelt állapotban? ÉS mennyi van a szobában? -
Maxx #100 Nagyon cool hütöket csinál a zalman, csak dicsérni tudom. Nekem egy CNPS7000A-Cu van a procin(silent modban), egy ZM70-CHP+ZM-op1 a VGA-n, ZM-NB47j a northbridge-en, valamint elöl hátul és felül a házban egy-egy ZM-OP1-es, full csendes a ház, nem kis teljesítményen, ha megnézitek a gépleirást az aláírásomban :-)
Zalman forever!!! :-P -
Lacika 79 #99 Ehh. Sorry :-(
Feledékenység sux. Beírom inkább telómba emlékeztetőbe. -
Lacika!!
#93 !
Kicsit régen vót!

-
ok thx