296
Pontosabban Zalman hűtők híveinek ;)
  • Lacika 79
    :-)
    Igen, én is arra tippelek. Mondujuk ebben az évben biztos nem lesz ilyenem. Majd jövő nyáron kb. Addig nem tervezek upgrade-t. Most csak apróságokba ölök lóvét. Pl.: Billentyűzet, egér.
  • Punkerwork
    a lényeg hogy durva pancser csinálhatta :)
  • [NST]Cifu
    Nem-nem, ha megnézed, a táp és a procihűtő azért kormos, mert a lángok alulról jöttek, tehát valószinüleg az OP1 venti kezdett égni (rejtély, hogy mi miatt, talán zárlat?). A ház elején azért láthatsz kormot, mert valószinüleg zárt volt a ház a tűz keletkezésekor, és a füst a házban cirkulált.

Azon gondolkozom, hogy mégis mitől kaphatott lángra az OP1. Márha tényleg OP1 volt, mert a zalman feliratú rácsnak nyomát sem látom. Arra gyanakszom, hogy valami megakasztotta a ventit (talán egy lifegő drót), és ez volt az ok.
  • ZaJanga
    Olyan mintha a tápból égett volna ki v.mi és szépen lefolyt volna oda de ha jól megnézed szinte mindenütt van erős korom nyom.Még a ház elején is.
  • ZaJanga
    Bocs Lacikának ment....
  • ZaJanga
    Az NF7-esekben tutira nem fér el.
    A64-es lapokban inkább mert ott jobban középtájékra van helyezve a proci slot.
  • Lacika 79
    Hm. Ez már nem férne el a házikómban. Ehhez szerintem egy torony kell, vagy pedig a tápot átszerkeszteni máshova. Vagy tévednék?
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg az, de hogy pontosan miért, ne kérdezd.
    Mi a szar égett ott szét? Az opcionális venti? :)
  • ZaJanga
    Fűűű bazz!Ez komoly!!
    Asszem rögtön pengéhez nyúlnék!
  • [NST]Cifu
    Hajajj, égő... :)))

• ZaJanga
    Szerintem 20-al simán jól hűt és az jóóó
  • Punkerwork
    20-32 db nekem ez hangos :(
  • ZaJanga
    Hijjnye milyen kis édes "hűtőcskét" adott ki Zalman bátyó!
    Prohw:
    A Zalman elkészítette közkedvelt CNPS7000-es processzorhűtőjének újabb változatát, a CNPS7700-at. Bár 109 x 109 x 62 mm-es méretével már az elődöt is nehéz vagy lehetetlen volt bizonyos alaplapokra felszerelni, az új modell a nagyobb hőleadó felület érdekében annak dimenzióit is túlszárnyalja: 136 x 136 x 67 mm.

További info klikk

• ZaJanga
    egy két apróságban válltoztattak rajta de nem lényeges..
  • CoolStuff
    Ugyan azt piacra dobják, csak 4-5 néven!:DDD
  • ZaJanga
    Ez a B verziós?
    Milyen alaplapod van?
  • Mr Manson
    Tapasztalat?
  • Lala
    Nem olyan új ez, már kb. 2 hónapja ilyen pörög a gépemben.
  • ZaJanga
    Van egy új verzió : CNPS7000B-Cu

Most sasolom,h miben különbözik az A verziótól...
  • Mr Manson
    hy
  • ZaJanga
  • Lacika 79
    Hátööööö! Elfelejtettem!
  • CoolStuff
    Én nem vagyok Zalman hívő, csak az álírásomban van sok Zalman cucc!
  • ZaJanga
    Lacika 79 !

Ráérsz a képekkel...persze ne siess csak nyugodtan!
    Ehe
  • ZaJanga
    Hazajött már a haverod párizsból vagy diszidált?????
  • Lacika 79
    Én a Zalmannal most 41 fokon ketyegek, egy hosszú Colin4 menet után.
  • Lacika 79
    Hali! Azzal semmi gond. A haverom kiment Párizsba , és kölcsönkérte a fényképező gépemet. Hétfőn jönnek haza. Szal akkor már tutira lesz kép, és majd ámulhatsz. :-)
  • Mihail
    én Hypercool I+-t használok, nagyon halk, 45 fokra hűti a 2500-as bartonomat, közepes fordulatszámon. A súlya is pont még az, ami nem szakítja ki a proci slotját, ha a gép mozgatva van.
  • Mihail

egy kép lemaradt..
  • Mihail
    Aha lehet kapni. Ha kell tudok hozni. felszerelhetőek Intel és AMD processzorokra. (P4 S478, Socket A, Socket 462, Socket 754)
    Az ehhez tartozó kellékeket természetesen megtaláljuk a csomagolásban.
    A 92 mm-es ventillátorral szerelt borda elegendő hűtést biztosít egy P4 3,4Ghz-es vagy egy AMD 3400+-os processzor számára is tűrhető zajszint mellett!
    A csomagban helyett kapott egy fordulatszám szabályzó is amivel a ventillátor fordulatszámát lehet szabályozni 1700 és 2800 rpm között.
    Ezzel tovább csökkenthető az amúgy sem hangos ventillátor zajszintje.
    Kb. 4000+áfáért tudok hozni(ez az alu+réz fordulatszámszabályzóval), a tiszta réz az drágább, a fordulatszabi nélküli olcsóbb.
    Hypercool I

Hypercool II

azért a zalmant nem übereli de nagyon megközelíti a teljesítmébnyét
  • ZaJanga
    Télleg joo a hűtője oan mint a zalmané.
    Lehet már itt kapni?
  • ZaJanga
    Öhhöm Leslie!
    Csak nem ment tönkre a telód?
  • Mihail
    Szerintem a primecooler is kezd jó hűtőket csínálni, igaz a zalmann még jobb, de az ára sokkal reálisabb mint a zalmanoknak. www.primecooler.com
    A hypercool nevü széria igencsak jó, és minden féle procira felszerelhető.
  • ollie
    Hány fokos a procid idle és tehelt állapotban? ÉS mennyi van a szobában?
  • Maxx
    Nagyon cool hütöket csinál a zalman, csak dicsérni tudom. Nekem egy CNPS7000A-Cu van a procin(silent modban), egy ZM70-CHP+ZM-op1 a VGA-n, ZM-NB47j a northbridge-en, valamint elöl hátul és felül a házban egy-egy ZM-OP1-es, full csendes a ház, nem kis teljesítményen, ha megnézitek a gépleirást az aláírásomban :-)

Zalman forever!!! :-P
  • Lacika 79
    Ehh. Sorry :-(
    Feledékenység sux. Beírom inkább telómba emlékeztetőbe.
  • ZaJanga
    Lacika!!
    #93 !

Kicsit régen vót!
  • ZaJanga
    ok thx