296
Pontosabban Zalman hűtők híveinek ;)
-
Lacika 79 #96 Oké, de most lusta vagyok kimenni a kocsihoz, ugyanis kint hagytam a fényképezőgépet. :-)
Muszáj voltam egy-két bolondballagó diákot megörökíteni délelőtt. :-D
Szal holnap, ha nem gond. -

-
Cső ZaJanga!
Bevállt a progi, amit mondtál(küldtél)... -
Kűűűdd át a fotot amit csináltál!! -
-
Lacika 79 #91 Azok hülyék, nem értenek hozzá. :-D -
sniper #90 En ingyen kaptam a radeonra a zalmant, annyiert megerte. :) -
Például a Zalman... -
Lacika 79 #88 Persze hogy fel. De ki mondta, hogy nem? :-) -
#54 NF7 deszkára is felmegy a 7000A-Cu -
#86 #27 -ben találsz rá választ és kérdezhetsz si tőle priviben szerintem. -
t. Füly #85 Hé srácok mint tudtok mondani a Zalman zm400a-apf 400wattos tápról?Milyen ?halk?megbizható?a zalman nem csak ventikben jó?kösszi előre is -
Lacika 79 #84 Az eszem megáll. Tegnap válaszoltam, de az a sux opera egyszerűen nem tette be a hozzászólásomat. Na mindegy, leírom mégegyszer.
Tudomásom szerint MINDEN Zalman hűtőn van egy kis kékes fólia, ami a proci "fenekére" van ragasztva. ÉRtelem szuerűen ezt felrakás előtt el kell távolítani, ha az ember hosszabb ideig szeretné a prociját használni mondjuk 10 másodpercnél. :-)
Szal ha még nem halt meg a proci, és rajta van a fólia a hűtőn, akkor kapjátok szét, és szedjétek le gyorsan. -
Mert nem meri leszedni, és mással rakatta rá.
Egy "komoly" emberrel.
Úgyhogy passz. -
Hát mért nem veszi/veteti le és nézi/nézeti meg? -
A kérdés teljesen komoly volt! -
Skacok, egy kis segítség kellene a zalman 7000a-alcu-val kapcsolatban.
Ennek az alján gyárilag van talpvédő fólia, mint a coolermaster hűtőkön?
Azért kérdezem, mert valaki vett ilyet, és nem tudja, hogy volt-e fólia, vagy sem, mielőtt beszerelték a hűtőt a gépbe.
THX -
Lacika 79 #78 Természetesen. Csak vigyááz, nehogy lesarkazd a procit. :-) -
Lacika 79 #75 Csákány!
Hogy haladsz? Sikerült már fellökni a "rózsát" a procira? -
-
Lacika 79 #73 Csak simán, óvatosan. :-) -
Lesarkazásvédővel tetted vagy csak simán óvatosan húztad a csavarokat? -
Lacika 79 #71 Nem, még nem néztem. Én itt melóhelyről képek nélkül netezek, ugyanis a diákok ha rámásznak a netre, szinte lehetetlen bármit is csinálni. Így legalább fórumozni tudok. Majd délután megnézem a linket képekkel. :-))
A fényképet nem felejtettem el, csak tegnap volt valami gond a routerrel. KB. egy órája jött rendbe, azért nem írtam eddig. -
A chipsethűtőssel kapcs. te nézted a szerelős linket?Ott is szép nagy chipsethűtő van a zalman mellett. -
Lacika 79 #69 Chipset hűtős kérdésre valaki tud választ? :-)) -
Lacika 79 #68 Igen, csavarral van rögzítve. Délután küldöm a képeket.
De Úgy látom, Tudatlanka egyből a lényegre tapintott, és bedobott egy linket a szereléssel kapcsolatban. :-)) -
#67 Ha a procitól jobbra van még hely a táptól, akkor szerintem bele el fognak férni, mivel a chipsethűtő borda asszimmetrikus, ahogy azt a #3 -ban lévő képen is látod, tehát alacsonyabb azon a felén ahol a procihűtő lesz. Direkt emiatt csinálták ilyenre. -
tudatlanka #65 Zalman 7000ALCu és Cu képek és szerelése -
winotto #64 A kérdésem a következő:
MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0)lapom van.
egy zalman cnps7000A-cu t. Fel lehet rakni erre az alaplapra?" -
még annyi, hogy ez ugye csavarral rögzíti a hűtőt a procihoz?Szóval nem egy fix leszorítófül van ugye?
-
ok
ide is beteheted hagy színesítse a topicot. -
Lacika 79 #60 Nagyon szívesen máskor is. Örülök, hogy tudtam segíteni. De azért hétfőn elküldöm emilben a képet, oksa? :-) -

Nagyon köszönöm a segítséget!
Akkor valszeg benevezek erre a hűtőre.Márcsak azért is mert a jövőben ha procicsere lesz akkor is fel lehet rá tenni.
Köszi!! -
Lacika 79 #58 Jah a két tartozék arra szolgál, hogy a proci foglalat körül található "négy lyuk"-ba rögzítsd őket. Természetesen az egyiket a bal oldali két lyukba, a másikat a jobb oldaliba. Mindegyik közepén van egy furat, ahová tudod rögzíteni a hűtőt. Hát röviden ennyi a lényege.
Most csinálok egy csúnya ábrát, hogy is néz ki.
o itt van az egyik lyuk
\
|
o ide kell rögzíteni a hűtő egyik lábát
|
/
o ez a másik lyuk
Értelem szerűen, ugyanígy néz ki a másik is. :-) -
Lacika 79 #57 Nekem kérlek stabil 30 fok körül megy a rendszer, és a kedvedért direkt megmértem, 5-6 mm hely van a borda és a táp között. Szal nekem elfér. De ha gondolod, lefényképezem neked, és hétfőn elküldöm a képet, hogy teljes mértékben megbizonyosodj róla, hogy tényleg megy a dolog. :-)
Jah, ha valaki tud info-t, hogy elfér -e a chipset hűtő a Zalman hűtő mellett, az plíz írjon. -
Hmmm
Ez most komoly?Két tartozék és az mi?Mert a honlapon még mindig : incompatible!
Szal neked a táp és a borda széle között mekkora hely van?Nekem most whisperock IV van és a borda/vebti széle és a táp között kb 10mm van.Igazi picit lehet még korrigálni és fentebb segíteni a táp szélét.
Szal írj mert állítólag ez nagyon jól hűt.A pc boltos haverom szerint megközelíti a vízhűtés teljesítményét.
Nálad mit teljesít? -
Lacika 79 #55 Hm. Én is most akarok egy Chipset hűtőt venni a prichűtő mellé, csak nem emléxem, hogy van-e hely neki. Tehát magyarán elfér-e a chipset hűtő a procihűtőtől? -
Lacika 79 #54 Ha a 7000A-CU verziót veszed, ahhoz már adnak két + tartozékot, aminek segítségével fel lehet tenni. Jah, nekem is NF7 2.0 van, és tökéletesen feszít rajta a hűtő. És nem tépkedi le a procit szállítás közben, csak nem kell dobálni, stb. :-)
Szal azt a 9000-10000 pénzt szerintem megéri. -
Fam #53 ugyanakkora, tehát felmenne, csak nincs hozzá ragacs -
Jarlaxle #52 De én NB47J-t akarok venni. Ez nem megy fel?