195
ugyanaz...
-
#28 miért, egy nő nem ezt akarja? :) -
#27 Loál! De ne felejtsd el, hogy én vagyok Jano is! Az Ő logói meg... [SÓHAJT] Angyaliak! :DDD -
#26 Meg ahogy Móricka elképzelte. :P -
#25 És mindig nekünk van igazunk. :P -
#24 Ja, és különben is, a nőknek és a férfiaknak pontosan ugyan annyi 'hibájuk' van, persze mindkét fél az igazát akarja. De ez így van rendjén, Ti se nélkülünk, mi se nélkületek...
-
#23 kamu -
#22 Máj ném iz Ká. Ká Osz. :P -
#21 Ó, János! Középsőujjad egyenessége felizgat, megcsillanó aranyfogadtól szívem gyorsabban ver, és az a búvárszemüveg! Elalélok szexepilledtől, te angyal! :D -
#20 lol Kata visszatért és rögtön felforgatja az egész fórumot -
#19 Ja, ez a perverzióm. Ha netán eközben ott középen egy rotyogó üstben csücsülnék, vagy egy máglyához kötözve lennék, sokkal jobb lenne, mert hamar megváltana a te fajtádtól. :P :D -
#18 Egészen más fogalmaim vannak az angyalok nick képéről :)
-
#17 Nem, most értelmezted félre. -
#16 Hoppá. Most értelmezem csak a mondatod. Szóval itt én fogok udvarolni nektek... Majd igyekszem! :D -
#15 Átlátok a szitán! Élvezed, hogy a skacok itt "körbeugrálnak"! :D -
#14 Nem akarok. Minek? Úgysem hoznátok kilószám az arany-áldozatokat bemutatni... :P -
#13 ott a pont -
lehetsz Istennő ha akarsz -
#11 Eszed elvitte a télapó?! Mafla! -
#10 Akkor kinevezünk Tikal prófétának. :P -
#9 Mondjuk az alcím az is lehetett volna, hogy Katának udvaroltatásra fentartott topik bénáknak. :DDD -
#8 csakis -
#7 azért váltogatják mert nem megy semmi érdekes sose :) -
#6 Akkor én nem pasi vagyok, hanem egy angyal. -
#5 "A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hűtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat!"
magamra ismertem, köszi -
#4 szinte éreztem egy ilyen topic eljovetelét és azt is hogy te nyiotd majd -
#3 Szerintem is. :DDDDDD -
#2 Most akkor a barátok is ki lesznek beszélve a barátnők után. :P
A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hűtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat! -
#1 vazzzeh