195
ugyanaz...
-
miért, egy nő nem ezt akarja? :) -
Loál! De ne felejtsd el, hogy én vagyok Jano is! Az Ő logói meg... [SÓHAJT] Angyaliak! :DDD -
Meg ahogy Móricka elképzelte. :P -
És mindig nekünk van igazunk. :P -
Ja, és különben is, a nőknek és a férfiaknak pontosan ugyan annyi 'hibájuk' van, persze mindkét fél az igazát akarja. De ez így van rendjén, Ti se nélkülünk, mi se nélkületek...
-
kamu
-
Máj ném iz Ká. Ká Osz. :P -
Ó, János! Középsőujjad egyenessége felizgat, megcsillanó aranyfogadtól szívem gyorsabban ver, és az a búvárszemüveg! Elalélok szexepilledtől, te angyal! :D -
lol Kata visszatért és rögtön felforgatja az egész fórumot 

-
Ja, ez a perverzióm. Ha netán eközben ott középen egy rotyogó üstben csücsülnék, vagy egy máglyához kötözve lennék, sokkal jobb lenne, mert hamar megváltana a te fajtádtól. :P :D -
Egészen más fogalmaim vannak az angyalok nick képéről :)
-
Nem, most értelmezted félre. -
Hoppá. Most értelmezem csak a mondatod. Szóval itt én fogok udvarolni nektek... Majd igyekszem! :D -
Átlátok a szitán! Élvezed, hogy a skacok itt "körbeugrálnak"! :D -
Nem akarok. Minek? Úgysem hoznátok kilószám az arany-áldozatokat bemutatni... :P -
ott a pont
-

lehetsz Istennő ha akarsz
-
Eszed elvitte a télapó?! Mafla! 
-
Akkor kinevezünk Tikal prófétának. :P -
Mondjuk az alcím az is lehetett volna, hogy Katának udvaroltatásra fentartott topik bénáknak. :DDD -
csakis -
azért váltogatják mert nem megy semmi érdekes sose :) -
Akkor én nem pasi vagyok, hanem egy angyal.
-
"A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hűtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat!"
magamra ismertem, köszi
-
szinte éreztem egy ilyen topic eljovetelét és azt is hogy te nyiotd majd
-
Szerintem is. :DDDDDD -
Most akkor a barátok is ki lesznek beszélve a barátnők után. :P
A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hűtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat! -
vazzzeh