195
ugyanaz...
-
#111 Nem, nem az. Ez egy konkrét eset. Összesen két barátnőm volt, mindkettővel ugyanez volt a sztori. A nők sosem tudták igazán becsülni a férfiakat. -
#110 Ahogy többen is mondtátok: nem volt szerencsém a pasikkal. Véleményem szerint neked meg a nőkkel nem, ha ez az általánosított véleményed. -
#109 Nem. Szakítottunk egy fél év után. Most megin találkozgatunk, de már nincs semmi. Bár én hülye még mindig szerelmes vagyok bele mindezek után. De ő keres engem mindig mindenféle ürüggyel, pl Karácsonykor, hogy menjünk együtt vásárolni, most vett egy kocsit, és hogy segítsek neki vezetni, meg mutassam meg a várost, stb. De mondtam neki, hogy ha megtanítom vezetni, utána lehet, hogy nem kéne találkozni többet, mert minden tali után szenvedek. Most is ezért ültem itt egész éjjel, hogy ne rá gondoljak. -
#108 és most mi van?
folytatódik a szappanopera? -
Sorstárs... -
#106 Tapasztalatom a nőkről: az elején tündér, odavan érted, ölelget, puszilgat. Azután nyaggat, hogy vidd magaddal mindenhova. Kiderül, hogy nem bírja a haverjaidat (kisajátítás?) Ezután következik, hogy otthon marad anyucival, és nézi a valóvilágot, meg a brazil szemetet. Majd kitalálja, hogy a kapcsolatotok nem a régi, és szakítsatok inkább. Eközben te végig kőkeményen lovag maradsz, mindent megteszel érte (legalábbis én hülye ezt csináltam...). Azt már nem is említem, hogy fél év múlva visszajön, és kiderül, hogy volt egy fasz azóta benne, és rájött, hogy mégiscsak te vagy az igazi. Hát ez az én tapasztalatom. Biztos vannak rendes csajok is, de ilyen alapon (#2-es hozzászólás) én is állhatnék így minden nőhöz. -
#105 Akkor mér használunk mind kotont? Egyébként lehet benne valami. Egyébként én sem caltam meg soha a barátnőm, szal ez nem nagy cucc, ha valaki tényleg szereti másikat. Egyébként Kata, ha azt mondod 6-szor voltál szerelmes, akkor szerintem igazán még nem voltál sosem szerelmes. Bocsi, hogy régi témáról írok, csak most kezdtem el olvasni. -
#104 -
#103 lol a mondat 2. felével énis!! :D -
#102 akkor asszem megvan a megoldás
mikor mehetünk az esküvőre? :-) -
#101 Minden lány különböző de Dynamicnak is igaza van. -
#99 Erről a hűség témáról meg annyit, hogy a megcsaláshoz mindig kellenek egy nők is akik nem biztos, hogy egyedülállóak ugyebár.Akkor miért is CSAK a férfiak hűtlenek?
Az más kérdés, hogy a férfiak kezdeményezőbbek. -
#98 Ezzel teljes mértékben egyetértek! -
#97 A nők mind egyformák.Állandóan nyávognak, idióta sorozatokat néznek, és társaságban nem képesek egyedül elmenni pisilni :P -
#96 Sajnálom hogy ilyen tapasztalataid voltak. Sajnos igaz, hogy rengeteg férfi ilyen, de a nők sem éppen ártatlanok ezen a téren. Ne értsd félre, nem rád értettem, de sajnos ilyenek vagyunk mi emberek. E mellett kívánom, hogy olyan bartátot találj magadnak, aki nagyon hűséges lesz hozzád. Én is ilyen nőt keresek, ezért vagyok én is nagyon óvatos és ezért nincs már barátnőm 3 éve, ugyanis én sem kedvelem az "egyéjszakás" kalandokat. -
#95 Ott a pont! :D -
#93 hát ez cumi -
#91 Tényleg, ott tartottunk, hogy még mindig nem tettél be magadról képet :D -
#90 vigyázzá! :D -
#89 loál női uralom powa !!! -
#88 Ja igaza volt punkernek megjöttem, lenyomjuk őket, igaz Kata??:DDD -
#87 Loser. Na mindegy :DDDD -
#86 Pff :) -
#85 Így van! -
#84 engem zavarna... -
#83 No de nem zavarja a korkülönbség.
Mondjuk sokan vannak itt, akiket nem zavarna szerintem -
#82 Apropó, hogy így összefutottunk Kalavári kolléga:
Nem tetszik az aláírásod.
Csak jelzem miheztartás végett :) -
#81 "Életkor: 14-18 között" -
#80 addig barát ameddig kérni kell,amikor már adni... -
#79 Nem a monim, más Monija... :)
De engem nem zavar a korkülönbség! Én tökéletes férfi vagyok! -
#78 wow...
igazából az a legpoénosabb az egészben, hogy az itt jelenlévők 95%-a férfi. ha nem 99... szaaaaal...
hol vannak a lányok? :P -
#77 Trax! Ugye t'od Kata túl idős hogy lecsapj rá! Meg amugy is, Monid féltékeny lenne! -
#76 "A pasik mind egyformák, disznók, meg mind ugyanazt akarja. Ja meg hűtlenek, a szennyes ruháikat szanaszét hagyják, és ha tévéznek állandóan váltogatják a csatornákat!" ...
".. korunk férfiai híján vannak az őszinteség és a hűség jellemvonások egyikének, vagy mindegyikének."
az általánosítás helyett inkább mondd úgy, hogy te még nem találkoztál az ellenkezőjével ...
mondjunk biztos nem könnyű találni ... -
#75 Soxerencsét. Sok kell Kata! -
#74 ehh... nem mondtam én ilyet... de az a baj ezzel az egész témával, hogy ezt szinte mindenki hinni akarja nem pedig érteni... -
#73 :) és mibol gondolod hogy te gondolod jol? -
#72 háát amenyire visszaemlékszem még a magántanulmányaimra pl. abban hogy a a libidó minden emberi cselekvés hajtóereje..., nem volt még képes ketté választani az éntudatot a tudattól... ilyesmik... -
#71 Freud-tól az Elnyomás-t és Nietzsche-től a Jó és gonosz mögött-et. -
#70 Ez az 59-esre volt válasz bocs :)) -
#69 Valóban?