195
ugyanaz...
  • Arch
    Nem olyannak ismertem meg, aki hagyja magát. Hogy ennyire megváltoztassák... De lehet, hogy tévedek. Kezdek egyre jobban kételkedni benne, hogy ismerem egyáltalán :(
  • Loál János #154
    "...az új barátnő rövid pórázon tartja, és mennek a féltékenységi veszekedések, amitől ő ilyen magába forduló lett, és inkább nem beszél senkivel..."

Szerintem ez az igazság, én is voltam ilyen. :/
  • Arch
    És ha nekem nagyon hiányzik az a fiú aki volt? Próbáltam annyiban hagyni. De nem megy. Mikor vasárnap estig nem írt vissza az sms-emre, már arra gondoltam, hogy történt vele valami baj. Mert ilyet nem szokott. Ismerem ahhoz eléggé, hogy tudjam, nem játsza meg magát. De lehet hogy igazad van és hagynom kéne. Majd meglátjuk mi lesz...
    Köszönöm.
  • Kata
    Nem tudom, miért van olyan érzésem, hogy megjátsza magát... Az a helyzet, a konkrét szituációból semmi más nem indokolná ezt a fajta viselkedést. Vagy tényleg elege van már mindenkiből. Esetleg még az is lehet, hogy az új barátnő rövid pórázon tartja, és mennek a féltékenységi veszekedések, amitől ő ilyen magába forduló lett, és inkább nem beszél senkivel.
    Mindenesetre, akárhogy is van, én hagynám a fenébe a fiút. Max. az elemi illemet, a köszönést hagynám meg, de semmi többet.
  • Arch
    Nem csak velem ilyen. Ha csak én nem érdekelném az nem lenne baj. Vagyis baj lenne, de azt elfogadom. Én sem kellhetek mindenkinek. :))
    A lánnyal együtt vannak. Járnak. (de nem szeretem ezt a járás szót, brr :/ )
    Szóval mindenkivel ilyen, akivel eddig jóban volt. Tény, hogy nagyon sokat dolgozik, és elhiszem hogy fáradt és nem akar találkozni senkivel, csak a barátnőjével. De ez nem magyarázat arra, hogy a chaten is mennyire megváltozott és hogy egy smsre sem képes válaszolni. Küldjön el akár engem akár azokat akik még keresik a fenébe, és mondja meg hogy hagyjuk békén. Szerintem megtenné, ha ezt akarná. Eddig megmondta, ha akart valamit... ezért nem értem. :(
  • Kata
    Szerintem nyilvánvaló, hogy most azt szeretné, hogy mindenki békén hagyja. Próbáld meg, hogy nem zaklatot sehol, a chaten is max. köszönsz neki, és kalap. Vagy valami komoly problémája van, vagy szórakozik, és így akar lepattintani magáról - hogy egy kicsit rosszmájú is legyek. Nem feltétel szerintem, hogy az új barátnő az ok. Írásodból nem derült ki, hogy most valóban összejött-e vele, vagy csak megismerkedtek, és annyi.
    Az is lehet, hogy azért viselkedik így, mert nem tudja mitévő legyen, lehet, hogy nem is kell neki annyira az a másik lány. Vagy valóban nem bírja már a zaklatásod. Vagy mittudomén. :)
    Javaslom, hogy az lesz a legjobb, ha nem foglalkozol vele. Nem hívod, nem küldesz sms-t, nem alázkodsz meg úton-útfélen, nem kérdezed meg hogy van, semmi. Csak köszönsz neki legfeljebb. Nehéz lesz, de ki kell bírni, ha eredményt akar az ember. Egy idő után ugyanis vagy saját maga fog téged megkeresni, és elmondani baját, vagy pedig eltűnik örökre a másik hölgy oldalán. De legalább kiderül, hogy mit akar ezzel a viselkedéssel elérni.
    Persze, nem vagyok pszichológus, és lehet, nem ez a legjobb tanács, de én biztos ezt tenném.
  • Loál János #149
    Az egyedüli ok a barátnője.
  • Arch
    Sziasztok!

Van egy barátom. Nem A Barátom, tehát nem a páromról van szó, hanem egy barát. Nevezzük hát B.-nek.
    A történet: Chaten ismerkedünk meg. Egy szobatalin találkoztunk először, de csak épp hogy. Én már mentem, Ő meg épp jött. Pár szót beszéltünk csak.
    Van egy barátnőm akinek van két gyerkőce. A kisebbik, 1 éves kislány. Megkért, hogy vigyázzak rá egy nap, mert átrakhatatlan programja volt, de szülők nem értek rá vigyázni a kislányra. Megkérdeztem B.t hogy jönne-e felvigyázni velem. És jött. Innen indult a dolog. Elég jóba lettünk. Mondhatni imádtuk egymást. Járkálunk ide-oda, és nagyon jól elvoltunk. B. egy csacsogó, kötözködő, állandóan vigyorgó és hülyülő fiú. Volt. Aztán megváltozott. Szinte egyik napról a másikra. Összejött egy lánnyal. Nem tudom, hogy ez az Ő hatása-e, de engem nagyon zavar. Nem is annyira az, hogy nem találkozunk mostanában, hanem az, ahogy azóta bánik az emberekkel. Szótlan lett. Chaten is, meg élőben is. Ha írok neki smst, nem válaszol. Ha chaten kérdezem mi lett vele, b*szogatásnak veszi. (ezt Ő maga írta így.) ...
    Pénteken láttam utoljára B.t. Letörtnek tűnt. Mosolyogni egyszer láttam. De nem úgy mint régen. Nem szívből...
    Chaten szinte sosincs az utóbbi időben. Próbálom elérni valahogy, hogy mondjon egy helyet és időpontot mert beszélni szeretnék vele úgy, hogy látom az arcát mikor válaszol a kérdéseimre, meg úgy egyáltalán. De erre sem írt semmit. Se chaten, se smsben, se sehogy nem lehet elérni. És nem csak velem ilyen. Az összes barátjával.
    Szerintetek mi lett vele? Mit csináljak vele? Hagyjam az egészet a fenébe? Őszintén szólva, megpróbáltam és nem megy... Nem vesztettem még el így barátot, hogy nem volt rá ok...
  • zakika
    koszi...

sajna nincs digitalis fenykepezo gepem, csak miniDV kameraval csinaltam
  • Guest
    Helyes! :))
  • zakika
    egyenlore meg nem rosszalkodik, rendesen hagy aludni is neha... mar kezd ulni es almat papizni (szombaton en etetttem)

• Arch
    :))) nem hinném hogy párom jár ide...
    De most nem vele volt bajom. Ill... most tulajdonképpen nem is emberekkel volt bajom, hanem egy helyzettel. De nemtok vele mit kezdeni, úgyhogy... várok.

És Veled mizujs? Gyerkőc jól van? Rosszalkodik rendesen meg minden?:)
  • zakika
    nem panaszkodhazsz?
    mar azt se engedi? :)
  • Arch
    Fogjuk rá:)
  • zakika
    hat igen, nagy volt a szomorusag.... remelem nalad azert minden rendben
  • Arch
    Voltam én néha, csak olvasgattam csendben. :)
  • zakika
    szia arch, de reg nem voltal...

• Arch
    Miért nem?:)
  • Guest
    Arch, ezt szerintem te nem ebbe a topikba akartad... :)
  • Arch
    Akartam nemrég mondani, hogy lehetne egy topictalit tartani, de lehet, hogy mégsem lenne jó ötlet. Mki bánatosan mesél, leissza magát a sárga földig... ehh. :))
  • Guest
    Nana...
  • Tuvok #134
    na
  • Loál János #133
    Na?
  • Tikal #132
    ne szivd mellre
  • Dynamic
    hanem kezdeményezni = kezdeményezni
  • Dynamic
    Ez nem hiszem, hogy réteg kérdése lenne.Az angyali lánykák sokszor nem is annyira angyaliak, csak nyílván nem ők fognak közeledni, hanem kezdeményezni, hanem "várják" a férfit.Sőt,-nem tagadom-voltam már férjes nőkkel és ezeknél pl. mindegyik esetben a nő volt a kezdeményező.De volt már ártatlan virágszál hűséges barátnőm(legalábbis totál úgy nézett ki), akiért tűzbe tettem volna a kezem, hogy "megcsalni?ő, engem soha...", aztán szerencse, hogy nem égettem meg a kezem.Szóval nagyon sok nő hajlik az ilyen dolgokra, még olyan is akin ez nem látszik.Ezzel nem akarok általánosítani, hogy minden nő..., de azért fenntartással kezelem ezt az örök hűség című dolgot.
  • Breki33
    mást nem? P
  • Breki33
    mikes is ezt mondta az apartmanjában P
  • K.András
    Szerintem köze nincsen a szépségnek ahoz hogy megtalálod e az igazit vagy sem,és szerintem ne menjen a pénzre mert ugy pláne nem találja meg, és ö pedig azt szeretné...
  • Evil
    Azert vannak a jo baratok....
  • Breki33
    huhhhhhhhhhhh
    már megijedtem
  • K.András
    Nagyon szép lány vagy(megnéztelek honlapodon),nem is értem miért nincsen szerencséd a pasikal :)))
    Meg ha nem haragszol(ha igen akkor is:)), egyik képed beraktam veszett jö nö topicba....
  • Breki33
    akkor éljenek az igaz barátok
  • Gfreiter
    Nem leszek, bár gondoltam rá, de nem tok olyan lenni :(
    Cumi, tökéletesen egyetértek. Asszem én sem írogatnék most itt, ha az az egy-két igazi jóbarátom nem lett volna mellettem!!
  • Breki33
    légy, istenem :-)
  • Breki33
    de nehogy most emiatt szemét macho légy :-)
  • Breki33
    aham
  • Gfreiter
    Mármint utánad?
  • Breki33
    na még korán van P
  • Breki33
    Hát itt inkább pirosKa-tá-val értek egyet :-)

Talán annyiban, hogy a rendes pasi vmiért nem kell a nőknek.
    Azt énis tapasztaltam, hogy akivel kemény voltam az futott legjobban.