10360
Mu Online
-
sajna nincs állandó időpont, de általában éjjel nyomom. például ma kb. fél óra múlva fogok felmenni (maya 3, nevem SHiNJiN). -
a káosz eredetileg arra való, hogy a Noriában található Chaos Goblinnál a minimum +4/+4 option-ös cuccaidhoz adva átalakítsd őket jobb cuccokká. persze ehhez minél több pénzt adsz, annál jobb esélye van a sikernek (merthogy jó eséllyel el is ronthatja).
gyakorlatilag (főleg alacsonyabb szinteken) üzletelésre használatos - beváltható fegyverre, páncélra, vagy amire szükséged van. a jewelek közül a chaos a leggyengébb (elméleti értéke 5-600000 zen. van még ezen kívül jewel of bless, amivel +5-ös cuccokat alakíthatsz 100%-os eséllyel +6-osra (elméleti értéke 2-3 millió zen). a jewel of soul 50%-os eséllyel alakít +7/+8/+9-essé, így kisebb biztonsága miatt kevésbé szokták keresni, de azért igen nagy értéke van így is (elméleti értéke 5-6 millió zen).
ja és a most aktuális golden elite troopéknál már található jewel of life is, ami új dolog és még nem tudom mire jó.
a lényeg: ha olyan cuccokra hajtassz, amiket boltban nem kaphatsz meg, egy bizonyos szint után nem adják el pénzért, csak jewelért. így első sorban tápos felszerelések beszerzése érdekében ajánlatos gyűjtögetni. -
csak wizardal tudod hasznositani a scrollokat...ha elég powered van akkor rákattintasz egy scrollra és már megis tanultad a varázslatot. A káoszt meg nemtudom...mert EGYESEK nem voltak képesek nekem elmondani-:-DDDDDD -
evva
-
1. www.muonline.com
guide->items->general és ott alul
scrools: találni lehet a magas szintűeket csak, -
Dns5000 #151 na most kerdezek egy hulyet:P
mi az a chaos es mire jo?
hol lehet talani varazs scrollokat ? es mennyi magic kell hozzajuk?
az elso 3 megvan -
hehe, kidobott most egy ablakot, hogy felvéve.. most döntse mér el, azt irja ki, hogy felvéve, vagy hogy nem -
nem, aszongya ninycsen .net passportot vagy mid -
ha beírod a címet akkor megtalál nem??? -
[email protected] -
nicns net passportod -
a címed? -
[email protected]írod és tudunk csetelni
-
mi a neved? -
figyi, gyere messengerbe -
bocsánat Sowellis -
nah, bejelentkeztem a messengerbe. -
nagy fos ez a mirc vazzeg, nem birok belépni 1 zobába se. -
figy, van mirced? -
folyton elkerüljük egymát...faja
én kajálás özben nézem folytona fórumot -
hogy töltöm be -
:) -
reggelizzél gyorsabban
-
ajánlom figyelmedbe a windóz messengert! evvel sokkal könnyebb lenne megdumálni a dolgokat. -
te most vagy?..én a malya15ön volta az imént..(ujj kari)
de nem találtalak
az a neve a kis drágámnak hogy Sovellis asszem -
figyi, én msot reggeli, majd azután mászok fel 15-re. -
melyik server.... -
mi a neved -
jóóóvanna...most mééér kell így megsértődniiii!!! 

most megyek főőő. hétvégén reggelente(szombaton csak 12-után.)
hétköznap meg 2-4 de csak ritkán, mer tanulni köll a felvételire(
). de most megyek főő, ja..van egy haverom akit beszerveztem a MU-ba..3 szintű wizárd(!)
majd gyün fel. -
Banye, nyögjél már időpontot, hogy mikor vagy
-
Mellesleg a mazsdik gladiátor az 5 tulpont helyedt 7-et oszthat el szintenként. -
nah akkor én mostanségosségban a maya 15-ön és 1-en szoktam nyomulni.
Tegnap találtam 1 chaost, szóval most jókis cuccaim vannak:)
Mellesleg ha érdekel:
Hétköznap szinte minden nap 18:00-tól fent vagyok maya 15-ön,
hétvégén pedig kb fél 7-től (reggel) a maya 15-ön. -
Dns5000 #124 nekem megy -
nektek se magy most a mu?? betölt..aztán a "connect" gomb hiányzik. énmeg hót paff vagyok. -
maya kettő -
jön vki jáccaniii??????
-
na..kigyün most???
én most felvételiztem. jószarvolt.

-
hóóóógyne :) akiknek szárnyat látsz a hátán, abban biztos lehetsz, hogy legalább 180.szintű, de inkább több.
amúgy a magic g annyit tud mindössze (az alap jobb tulajdonságokon kívül), hogy bír harcos és varázsló tulajdonságokkal (dk fegyvereket is használ, varázsolni is tud). -
létezik egyátalán 220-as színtű ebben a játékban?
-
köcönöm cípen. ez a magic gladiatoros dolog elég nagy baromság...vajon mér van ez???..-ennyivel jobb lenne a többinél??? vagy mííí????