25245
-
Madmaxx #437 ügyi vagy! 5x ugyanaz!!!! -
#436 lol bazd elfelejtetttem számozni.
:D// megint kezdem//
tehát még1x:
1.
2.
3.
4.
5.
-
#435 1.
2.
3.
4.
5.
Nah ma lemenetem csinálni még pár képet.
Itt az összes ami sikerült is :D
-
#434 :DDDDDDDDDDD -
#433 Ja, főleg hogy bmp -
Madmaxx #432 Ez elég nagy baromságnak hangzik! -
#431 nekem az XP felismeri és a beépített okossággal -
#430 Tudtok valami jó progit ajánlani amivel le lehet tölteni a képeket a gépről? Mert a gyári leoptimalizálja a képeket :P -
#429 gondolom olyan távirányítóra gondoltak amivel távolról is el el lehet lőni a képet :) -
#428 152 ezerért láttam és írták, hogy még távirányítü is van hozzá, csak azt nem értem, hogy mit irányít -
#427 jó választás! -
#426 Hát gondoltam, hogy vicc, pedig nem nagyon értek a fényképezéshez, inkább csak azt nézem, hogy szép lett-e a kép, de az óriásplakátokból meg a Cora újságban fellelt hírdetésből azért sejtettem, hogy a hp Photosmart 945-öt nem tanácsos megvenni.
Szóval akkor úgy tűnik, hogy Olympus C750 lesz.
Köszi a segítséget. -
#425 a HP egy vicc, azt felejtsd el
C5050 tényleg király, de ha neked a 10x optikai zoom kell, akkor C750 -
#424 Szerintem olcsóbb ha boltban csinálod a nyomtatást, mint otthon. MEg azért csak gyorsabb, meg nemfog elfogyni a kép felénél a patron. :) -
#423 Na, most nekem a Olympus C-750 a legszimpatikusabb, meg a HP 945, de nem tudom, hogy a HP-ban meg lehet-e bízni.
Egyébként pár képet mindenképpen ki akarok nyomtatni majd és kirakni a falra A/4-esben, de egyrészt a nyomtatóm sem egy nagy etvasz (Deskjet 5550) másrészt meg nem nyomtatok ki sokat, de azért nyomtattam szépeket A/4-es méretben a Canon A300-zal készült képek közül is. -
#422 Köszönöm szépen a segítséget, azt hiszem, hogy akkor egy 4 vagy 5 megapixeles Olympus lesz, nagyon csábítottak a Nikonok, de azok kicsit drágának tűntek.
Meg persze a Canon is csábít így Canon után, de ott meg az EOS 300 és az A80 között nem is láttam "fokozatot".
Egy ilyen Olympust betervezek, köszi :) -
#421 vagy kicsit többet költessz, és canon g5 -
#420 Olympus C-5000ZOOM 131.125 / 5,2 Megapixel CCD
Olympus C-5050ZOOM 178.125 / 5,26 Megapixel CCD
ezek mind kijönnek 180-ból, ha már...:D
-
#419 Olympus C-750 Ultra Zoom 152.313 Ft a depon, ha már
-
#418 szerintem C740, de a Kodakot még látásból sem ismerem
a felbontás meg a céljaidtól függ... ha a falra szeretnél kereteztetni belőle, akkor kell a minimum 4 mpx, de hobbinak jó a 3 is
abból is nagyon fasza színes képet hívnak elő fotósboltokban, ha papíron akarod látni -
#417 Sziasztok, készülök nemsokára egy komolyabb (120-180 ezer Ft-os) gépet venni, négyet néztem ki, kérem, hogy aki ismeri ezeket a gépeket adjon tanácsot, hogy melyiket lenne érdemes megvenni.
Minolta Dimage Z1
Kodak DX-6490
vagy Olympus C-720 Ultra Zoom vagy Olympus C-740 Ultra Zoom
(ezeket a www.fotomarket.hu-n néztem)
És a kérdésem még az lenne, hogy mennyit számít, hogy egy gép 3 vagy 4 mpixeles, esetleg 5?
Igazából ezeket a nagy optikai zoom és a nagy optika miatt néztem ki, mert azt fontosnak tartom, de nem tudom, hogy a nagy optikás meg 8×-os optikai zoomos gép jó lehet-e, ha 3,3 mpixel körüli.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#416 hogy érted ezt, hogy úgy nem az igazi? remélem, nem azt várod, hogy a gépedből egy kész kép fog kimászni... ha komolyak a szándékaid, MUSZÁJ photoshopot használnod
régen a laborban manipulálták a képeket az előhíváskor, ma digitális eszközökkel csinálják, nincs ebben semmi kivetnivaló -
#415 nah photoshoppal kb ilyesmit sikerált elérni:
link a neve hát mi lenne? :) -
#414 na a művészettől még messze vagyok :) max ipari tanuló :) -
#413 Miskolc :)
Photoshoppal énis átalagkítgattam, de ugy nem az igazi.
DE amugy ez érdekes, mert ahány monitor/nyomtató, annyi féle színkódokatr használnak, és szinte minden tipuson máshogy jön le 1-1 kép.
disszáksz tömören :D -
#412 :)) -
#411 szerintem is, csak próbálom ki találni, mi nem tetszik a művésznek :D -
#410 nem szerintem épp a sötétség jó abban a kpben attól olyan sejtelmes..... -
#409 amúgy hol van ez a temető? elég komolyan néz ki -
#408 Szerintem jó ez így is (kár hogy dől), megvan a hangulata, de ha élénkebb képre vágytál, az is 1 perc fotosopban, íme:
curves, brightness/contrast, saturation
Ez így a másik véglet, gondolom, neked a kettő között lenne optimális. -
#407 szerintem jó ez a kép..... -
#406 JÁj vaze sorry a nagy képért :/ nemtom kisebbre venni a méretét :// -
#405 nah akartam csinálni 1 jó képet a temetőben mer most jó ködös az idő (o.O)
De szerintem tul fakó lett, vagy nemistudom :P
próbálgattam elég sokféle beállítással, de ami az LCD-n jól néz ki az monitoron siralmas. vagy csak túl jó a moncsim? :D -
#404 EF is megy rá
a látószög meg az objektívtől függ, viszont az EF obik fókusztávolságát 1,6-tal szorozza, vagyis egy jó drága 14mm-es obi is 22mm-esként fog üzemelni
-
#403 (lehet, hogy a digi topikban kéne folytatni, de ezt még itt megkérdezem)
Most olvastam egy cikket a 300Dről. Ebben írják, hogy a nagylátószög eléréséhez új, speciális bajonettel rendelkező obira van szükség (EF-S). Ilyet adnak hozzá alapból. Ez most azt jelenti, hogy csak EF-S bajonettes obit tudsz rá felrakni, vagy lehet simát is(de így nem lesz nagylátószög)? -
#402 Már nem kell, megtaláltam az 5 pengősödet ;) -
#401 Mi a neved a fotoarena.hu-n? Szívesen megnézném a képeid :) -
#400 hát ez van, a fényerőt meg kell fizetni
én maradok a 70000- árkategóriánál -
#399 A Nikonnak van Fix 2.8-as(!) 300mm-es objektívje(Nikkor). Kb 1 hete néztem egy katalógusban. Cirka 1.3 millió Forintért meg is vásárolható :DDD -
#398 "2,8-as zoom-objektívjük nincs is"
Lehet, hogy van, de nem 300mm-es kategóriában.