25245
-
#31 Egyik sem látszik -
#30 -
#29 itt van még egy.
Giant's Coastway:
-
#28 Ez egy szarul sikerült kép, de azért halványan érzékelteti a látvány szépségét.
Írország.
-
#27 nekem is van egy pár érdekes saját képem -
#26 -
#25 valahogy úgy :)
idevágó fotóm:
-
#24 -
#23 ez van, kimentem cigizni :D -
#22 Van csomó fasza vízalatti képem, de nincs scannerem -
#21 Hela frík, régen láttalak! :D -
#20 -
#19 na, ezaz, rakosgassátok! én pill. éppen a dátumot próbálom leszedni. van egy csomó király bárányos képem. -
#18 Majdnem minden netnél van ingyenes pár megás webtárhely, mikrohullámúnál nem feltétlenül, mert nálam pl. nincs :) -
#17 ha chellos vagy akkor van 10 mega tárhelyed
tán adsl nél is van. A szerződésben benne kell lenni hogy tudsz rá csatlakozni -
#16 Jó eddig okés. Csak ezt a felteszed valahova a net-re témát nem vágom.
Amúgy bocsi az OFF-ért!!! -
#15 hát felteszed v.hova netre. Aztán ottvan a kép beillesztése ikon a törlés gomb alatt. -
#14 Kurva jól néz ki!!!
Hogy lehet ide feltölteni képet??? -
#13 mindenki megkérdi. Egy nagy gyertyatartóban ilyen barackillatú nagy gyertya(a gömbölyűÖ mögötte meg kis gyertya.
Összességében pedig hangulatvilágítás 1 szép estén -
#12 ez mi? -
ittvan pl ez. Lehet fényképészetileg lehet hogy nem a jéghegy csúcsa, de a pillanatot asszem sikerült elkapni vele. (no meg a hatás se maradt el ott és akkor, ahogy a reklámban mondják) -
#10 Szerintem lehet kötetlen téma beszállok 1-2 képpel, ha csinálok említésre méltót. Sajna énis csak "koca hobbyfotós"
ként űzöm az ipart, de néha elkapok 1-2 jó képet. -
#9 és fotós típus vagyok, de már nincsen jó szkennerem (tönkrement, de még nincs pénzem újra), a digitális gépem még friss vas, nincs rajta sok kép.
Egyébként jó a topik -
#8 Én beráknám de humoros aranyos képek topic már létezik... -
#7 LoL :) Fótós típus :) Mindenki mással foglalkozik... jó lehet hogy nem értelmetlen, számomra értelmetlen, nem erre töltöm az időmet. -
#6 mért értelmetlen? tedd be ide a jó tájképeidet, vagy akármit, de ha nem vagy olyan fotós típus, akkor ez télleg nem a te topikod. -
#5 Jólsikerült fényképeken mit értesz? Milyen témában?
Egyébként szvsz értelmetlen topic, megint nincs mit csinálni mi? :) -
#4 vki megtudja mondani, hogyha a digifénykép rátette a dátumot, akkor én azt hogy tudom leszedni róla? -
#3 például egy képnéző progival
ACDsee, XnView ... stb
-
#2 sajnos nincs scannerem -
#1 nos, téma adott. majd én is teszek be, csak vki mondja meg, hogy egy 1280×960-as képet hogy tudok összenyomni kb. 640×480ra. pá