VirtualDubMod segítség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A filtereket (*.vdf) a Virtualdub vagy virtualdubmod PLUGIN konyvtaraba kell bemasolni.
Tobbfele megoldassal megcsinalhatod. Pl: csinalsz egy srt vagy sub filet a megfelelo idovel vagy frame-el es a pluginlistabol (Video menu - Filter) kivalasztod, majd belekodolod a filmbe.
Ilyen plugin filter pl a Subtitler nevu filter.
Esetleg mas Virtualdub filterrel is megoldhatod van nagyon sok fajta, amivel pl kepet,idot vagy mast lehet beszurni.
Csak keress ra pl a googleban, hogy "Virtualdub filters"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Virtualdubmodban van lehetoseg a framerate megvaltoztatasara a video/frame rate -nel vagy ctrl+R. utana probald meg megint
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hajrá Dózsa György!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szoval a WMV formatumot a nero megszi, azzal tudsz mpg-t csinalni belole.
http://forum.doom9.org/showthread.php?s=314da39a4fbc75983956484f500ddb10&threadid=22678&highlight=virtualdub+asf+microsoft
mégse vagyok én olyan hülye 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
vagy a stoikkal (inkább):
http://www.stoik.com/products/morphman/mm30_svc.htm
úgy rémlik, emilcímet kell adni a letöltéshez.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
file/open->avi megnyitása
video/direct stream copy
streams/stream list/add->hozzáadod az oggot
file/save as->oggos avi mentése
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Nekem viszont egy MPG (1) szerkesztõ progi kéne, vagdosi kellene ! Sürgös !kösszi !!!!!!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Betöltöd az avit.
video menü -> direct stream copy elé egy pipa
audio menü -> direct stream copy elé egy pipa
-> .ogg file-t megadod neki.
Aztán Save avi, oszt csókolom.
Ha csúszik a hang, akkor az audio menüben, az interleave menüpontban állítasz.
Nikásze peeri menó