186
hogyan kell a VirtualDubMod-dal ogg formátumú szinkronnal felülírni egy filmen az eredeti hangsávot?
-
nenad #26 a baj az hogy az egyik video az 29.9xxx framerates es ugy lett mintavetelezve a masik csak 25.
Virtualdubmodban van lehetoseg a framerate megvaltoztatasara a video/frame rate -nel vagy ctrl+R. utana probald meg megint
-
#25 Mégse :( -
#24 ja semmi azt hiszem megvan -
#23 még egy kis segitség kéne! ez a gondom, meglehet vhogy oldani? Gondolom az a baj hogy nem ugyan olyan avi. -
#22 thx! -
nenad #21 ki kell jelolni mely reszt akarsz a compressionnal meg nem art valamit beallitani.. illetve full proccessinget allitani, mer egyebkent uncompressed aviba menti el ha jol emlekszem. -
#20 Vki segitsen hogyan csináljak tömöritett AVI-t? Mert egy videóbol kb 15-20mp-s részletet akartam kiszedni és 400mb volt -
#19 Már nem fontos, megvan....:) -
#18 Kérdés: Hogy lehet egyesíteni 2 avi fájlt VirtualDubbal? -
#17 loál. ennyi ésszel ..... -
#16 Szevasztok, honnam tudnám letölteni a Virtual Dub ingyenes programot.?
-
kozettt #15 bocsi!
Szoval a WMV formatumot a nero megszi, azzal tudsz mpg-t csinalni belole. -
kozettt #14 WMV -
galocza #13 "however, microsoft has "requested" avree lee (the creator of virtualdub) to remove his 'support' for the "asf" format, as m$ have some patents on it"
http://forum.doom9.org/showthread.php?s=314da39a4fbc75983956484f500ddb10&threadid=22678&highlight=virtualdub+asf+microsoft
mégse vagyok én olyan hülye 8) -
galocza #12 asszem ebben igazad van. nekem vmi fórumból rémlett, de most olvastam, hogy vmelyik újabb vdub is támogatja. úgyhogy mea culpa. amúgy mért ne érdekelné őket az ms véleménye? mindenki enged az ms 'kérésnek' (ld wc->tc). -
galocza #10 ja, az csak wmvből avit csinál. -
galocza #9 szerintem sehogy. vdub is csak 1.3xig támogatta az asfet is, aztán ms közbeszólt és kivették. ez valahol nekem még megvan, ha kell, egy próbát tehetsz vele...
vagy a stoikkal (inkább):
http://www.stoik.com/products/morphman/mm30_svc.htm
úgy rémlik, emilcímet kell adni a letöltéshez. -
#8 VirtualDub-bal hogyan tudok WMV formátumú videóból MPG formátumút csinálni???????? -
#7 köszi, már sikerült azóta -
galocza #6 vdubmoddal tudsz ogg hangsávot hozzáadni.
file/open->avi megnyitása
video/direct stream copy
streams/stream list/add->hozzáadod az oggot
file/save as->oggos avi mentése -
#5 sztem a TMPEG ilyen -
#4 Köszi, sikerült. Igaz az ogg filet át kellett konvertálnom wav-ba, de végül sikerült. -
#3 a mod azért jobb,mert mpg2-ból is tudsz avi-t csinálni !!
Nekem viszont egy MPG (1) szerkesztő progi kéne, vagdosi kellene ! Sürgös !kösszi !!!!!! -
DEx- #2 Nandub inkább nem?
Betöltöd az avit.
video menü -> direct stream copy elé egy pipa
audio menü -> direct stream copy elé egy pipa
-> .ogg file-t megadod neki.
Aztán Save avi, oszt csókolom.
Ha csúszik a hang, akkor az audio menüben, az interleave menüpontban állítasz.
-
#1 Van egy DivX-el tömörített filmem és hozzá .ogg formátumú szinkron. A VirtualDubMod-ot ajánlották a művelethez, de nem értek hozzá?