34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Ry0K3N #4927 Nem nehéz az :D alapfokon kirándulás az egész.
-
#4926 Az nagy game volt végigvittem 6szor a vége nem nehéz csak figyelni kell le ne lőjenek! -
#4925 Ez a atom zombie smasher valakinek már sikerült végigvinni? :D vagy csak nem az én világom hogy 2. wave nál meghó a népesség :D -
#4924 FarCry, FarCry 2 pipa (bár az elsőnek az utolsó pályáját nem tudom, hogy hogy fogom tudni megcsinálni )
jöhetne Crysis is :) -
#4923 Na Portal 2 je nincs valakinek ?? Ha van mit kér érte cserébe? -
#4922 1 szén 50%-os valve 25%-os 2k és 10%-os paradox kuponért valaki 1 L4D 2-t esetleg :D -
Ry0K3N #4921 Heh sikerült elkezdeni installálni a rusty heartsot erre resetelte az összes achievementemet benne ez a görény steam. -
#4920 Na megszabadultam 22 kupontól.Kaptam érte Bastion game-et!
Ez nekem jól jött mert tetszik is a game,acsit is ad és magyarítás is készül hozzá!!! -
Laci82 #4919 Ja most vettem meg a Worms Crazy Golfot -
#4918 A sok indie játéknak most majd megugrik az eladása :) -
#4917 Kisegíthetlek, ha érdekel, vegyél fel msnen: Aullah -
K Ace #4916 Szia. Ezt hogy kell megcsinálni. Survirvor mód az rendbe van, de mi ez a karácsonyi rádióállomás dolog? -
Laci82 #4915 Ááááá basszus 747 a Far Cry és mennyi van a számlámon 722 Ft-bassszuussssss.
Valakinek nem kell egy 50%-os valve kupon vagy egy szén egy 100ft-osért?:D -
#4914 Na 10. próbálkozásra elkezdte tölteni. Remélem nem kell majd az egész játékot végigjátszani! -
#4913 na steamnek annyi karbantartás ! -
#4912 Hát az eddigi tapasztalatok nem ezt mutatják :) Ja a hülye játék persze megint nem települ mert a steam szerverekből elszökött a gőz. -
#4911 Ezért megbasznak, ha letöltöm és megy? -
#4910 5 giga? Mi a szar ez már megint? -
#4909 na kész a bh achi. kéne még csinálni ezt a immportals gémet xD meg a többi free cuccot :D -
#4908 Nem biztos hogy szenet ad ha mákod van game- lesz!
-
#4907 Na akkor várjuk a fejleményeket. Meg, hogy végig kell -e játszani az egész játékot egy szénért? -
ProEvoFan #4906 Back to the Future: The Game+ Sam & Max: Season One 2db játékomat, elcserélném egy darab Sonic Generations vagy Bulletstrom játékra.
Tehát 2db az egyért.Esetleg veszek még rá egy mai ünnepi acsis "olcsó" (Beat Hazard vagy Rock of Ages) játékot.
(plusz odaadom az egy szenemet és a 8db kuponomat) -
#4905 Végül is... Senki nem tesz semmi rosszat csak rákattint egy official linkre. :) -
#4904 http://store.steampowered.com/app/36630/?cc=us
ha így nyitjátok meg a linket, akkor telepíthető a Rusty Hearts.
Lehet kicsit későn, de ezért megbasznak Steamnél? Mármint végülis akik zero-day letöltötték azoknak megvan a játék. Szóval ez miben más? :D -
#4903 "steam://install/36630 <- erről a címről elvileg elkezdi szedni a Rusty hearts -et..hogy játszani is tlehet e majd vele..azt nem tudom, kipróbálom" -
#4902 :DDDDDDDDDDDDDDDDd
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. -
#4901 Tévedtem, ma még szenem sem lesz. :( -
Ry0K3N #4900 Rusty Hearts de ebben a régióban már nem elérhető :) -
K Ace #4899 Az első achi a hideen az mi? Azt melyik játékban kéne megcsinálni?
-
#4898 inkább a normális drágábban megvett játékokkal lehetne nyerni valamit, nem vedd meg a sok szart hogy nyerj kedvezményt egy másik szarra:) -
Ry0K3N #4897 Mégis mi a fasz ez? a rusty hearts bent sincs storeban már pedig múlt héten még fent volt a gépen csak letöröltem mert egy rakat szar. -
#4896 Ha nem ,akkor másodikán behúzom -50%al amin most van. -
#4895 Azé remélem még egy two worlds franchise -75% akció lesz, mert én kb csak arra várok. :) -
#4894 Ahogy elnézem a steam most nem a napi akciókból szerzi a bevételt (mert olyan sos akciók vannak hogy azok csak 20-adranguak)
A szaros fos indi ökörségekből jön a bevétel az acsikért amiket amúgy a kutya nem venne meg! -
#4893 Na megyek megszerzem a Beat hazard achi. :P -
#4892 2011-ben még mindig régiókhoz kötik a dolgokat szánalmas -
#4891 Hoppá, sajnáljuk!
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető.
loool -
#4890 Bazz... köcsög gabe. -
#4889 Red Faction Armageddon megéri, de a pl a Bulletstorm már megvehető volt olcsóbban az Originen a többi kaki. -
#4888 És az meg mi a faszom? Nekem ilyen nincs.