34737
  • Papa01 #6090
    Sziasztok!

Van egy Payday-em, de sajnos még jan 26.-ig nem ajándékozható. Olvastam, hogy valahogyan e-mail-en keresztül mégiscsak megoldható. Hogyan? :)

Elcserélném Shogun 2-re (Ha ez nem túl sok érte.) vagy Portal 2-re. :)

Köszönöm a válaszokat! :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ph-n most linkelték

2 Valve + 2 Fear pack befigyel többek közt. :O Ez hány accountról nyomhatja? :)
  • DarkSector
    :DDDDD
  • grebber
    Én nagy köcsög vagyom atom cs-seknek irogatok akik csak cs csak cs felfogásuk van hogy ugyan már az 3-4 perces ingyen acsikat csináljátok meg mert aztse tudják van ilyen játék.Van aki elküld anyámba van aki 1-2 cucc erejéig segitett majd ő is elkezdett játszani :D
  • DarkSector
    Azért kajak aki eddig nem tudta ki kicsoda sg-n és ki kicsoda prohardveren, ezekután egyből látszik...csak názni kell a cuccait. :

Ennyi embert még életembe nem vettem fel listára mint az elmult 3-4 napon. :)
  • Jani21
    De vigyázni kell, mert van olyan játék amiből van külön orosz verzió. Ekkor az ő általa megvásárolt játék giftként is örökli a verziót, így elképzelhető egy-egy játéknál, hogy csak orosz nyelv lesz benne.
  • Fpocok
    Ilyennek biztos nem fietnék.
  • DarkSector
    Az zsír.
  • grebber
    Steam-em felvett egy orosz srác bizniszeltünk.Írta hogy az orosz árak a mienkhez képest (pl a paydayt néztük) majdnem az 1/4-ede. Írta ha kell valami megveszi ő és elküldi giftként csak annyi hogy az orosz árra rátesz 20%-ot!De még így is világbajnok áron megéri!
  • Dj Tommy
    Ezt mind adnám egy Payday-ért:
  • DarkSector
    Oks
  • Indigo
    Akkor -66% Two Worlds + 1 szén? :)
  • Laci82
    Hmmm akkor a rengade opsért cser amit írtam?
  • tutituti
    affene.Ha esetleg összejön esetleg terraria vagy mittomén ilyen nagyon low budget cucc és még érdekel akkor szólj és át is giftelem!
  • mooo
    Sajnos nem!
  • DarkSector
    Ja értem.
    Nemrég adtam el egy kis Luxor-t.
  • mooo
    Amúgy akinek nem tetszik a Renegade Opsban az irányítás az állítsa a tank steering-et:ON-ra és akkor olyan lesz az írányítás mint pl a zombie driverben!!!
  • Indigo
    Renegade Ops DLC-s?
  • tutituti
    valami olcsó indie játékra gondoltam.A baj hogy a többi kuponod ami a játékokra érvényes nekem már megvan.
  • Laci82
    Renegade ops 2 szén vagy valamilyen kupon?
    Homefront ill valve 50-esem van.
  • DarkSector
    Fekete négyzetben egy kar.
  • Shep
    Ennyi játék, én meg csak a fekete gyémántot kapom. Még a steamben sincsen igazság :)
  • Aikoon
    Üdv mindenkinek elcserélném kuponjaimat

ha valakit érdekel valamelyik írjon privát üzit
    vagy vegyen fel steamen "aikoon1983"

• pointer4
    Tudod te mennyi darkSector van ? :D Mohacs, Baranya?
  • mooo
    Ezekre várok ajánlatokat:

• DarkSector
    :P
  • DarkSector
    darkSector néven vehetsz fel steam-re, és a tárgytárolómból csemegézz, és meg tudom majd mondani hogy mehet vagy nem...

Pontossan ez a nevem, allulról kb az 5-6. az enyém...Hungary lesz odairva.
  • Indigo
    Hogy a francba tudtok összehozni fél nap alatt több mint 300 hsz-t? Lefogadom, hogy a többsége teljesen felesleges kupon-tradelés, úgyhogy vissza sem olvasok :)

Viszont lenne még itt két darab Sanctum 585 Ft-ért eladó, vagy más játékra cserélhető! Ha érdekel valaki, akkor PÜ!
  • Laci82
    Azért mi pénz átmegy ezen a steamen most,arról már nem is beszélve ,hogy több mázsányi szén is....
  • tutituti
    mid van?
  • DarkSector
    másik kuponka érdekel érte?
  • tutituti
    Portal 2 50%-om van ha esetleg az érdekel.
  • DarkSector
    Havernak van szene játékra
    megkérdezem a Commando lybia-t
  • Fpocok
    Eddig craftból egy 50% cogs ot, ami megvan és egy commando lybiat kaptam, amit szívesen elcserélek haszonló árú játékra.
  • DarkSector
    jah akkor sok sikert. :)
  • Fpocok
    A mai champions online-os acsival meglesz a 7.
  • pointer4
    Már van 7 szenem Trine2 kuponért, vagy játékért!
  • DarkSector
    add nekem. :)
  • Fpocok
    szenet kaptam megint :S
  • DarkSector
    Akinek van kisebb játéka 6 szénért kb, az jelezze privátba.
    Haver részére cserélgetnék!