34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#6090 Sziasztok!
Van egy Payday-em, de sajnos még jan 26.-ig nem ajándékozható. Olvastam, hogy valahogyan e-mail-en keresztül mégiscsak megoldható. Hogyan? :)
Elcserélném Shogun 2-re (Ha ez nem túl sok érte.) vagy Portal 2-re. :)
Köszönöm a válaszokat! :) -
#6089 Ph-n most linkelték
2 Valve + 2 Fear pack befigyel többek közt. :O Ez hány accountról nyomhatja? :) -
#6088 :DDDDD -
#6087 Én nagy köcsög vagyom atom cs-seknek irogatok akik csak cs csak cs felfogásuk van hogy ugyan már az 3-4 perces ingyen acsikat csináljátok meg mert aztse tudják van ilyen játék.Van aki elküld anyámba van aki 1-2 cucc erejéig segitett majd ő is elkezdett játszani :D -
#6086 Azért kajak aki eddig nem tudta ki kicsoda sg-n és ki kicsoda prohardveren, ezekután egyből látszik...csak názni kell a cuccait. :
Ennyi embert még életembe nem vettem fel listára mint az elmult 3-4 napon. :) -
#6085 De vigyázni kell, mert van olyan játék amiből van külön orosz verzió. Ekkor az ő általa megvásárolt játék giftként is örökli a verziót, így elképzelhető egy-egy játéknál, hogy csak orosz nyelv lesz benne. -
#6084 Ilyennek biztos nem fietnék. -
#6083 Az zsír. -
#6082 Steam-em felvett egy orosz srác bizniszeltünk.Írta hogy az orosz árak a mienkhez képest (pl a paydayt néztük) majdnem az 1/4-ede. Írta ha kell valami megveszi ő és elküldi giftként csak annyi hogy az orosz árra rátesz 20%-ot!De még így is világbajnok áron megéri! -
#6081 Ezt mind adnám egy Payday-ért:
-
#6080 Oks -
Indigo #6079 Akkor -66% Two Worlds + 1 szén? :) -
Laci82 #6078 Hmmm akkor a rengade opsért cser amit írtam? -
#6077 affene.Ha esetleg összejön esetleg terraria vagy mittomén ilyen nagyon low budget cucc és még érdekel akkor szólj és át is giftelem! -
#6076 Sajnos nem! -
#6075 Ja értem.
Nemrég adtam el egy kis Luxor-t. -
#6074 Amúgy akinek nem tetszik a Renegade Opsban az irányítás az állítsa a tank steering-et:ON-ra és akkor olyan lesz az írányítás mint pl a zombie driverben!!! -
Indigo #6073 Renegade Ops DLC-s? -
#6072 valami olcsó indie játékra gondoltam.A baj hogy a többi kuponod ami a játékokra érvényes nekem már megvan.
-
Laci82 #6071 Renegade ops 2 szén vagy valamilyen kupon?
Homefront ill valve 50-esem van. -
#6070 Fekete négyzetben egy kar. -
#6069 Ennyi játék, én meg csak a fekete gyémántot kapom. Még a steamben sincsen igazság :) -
Aikoon #6068 Üdv mindenkinek elcserélném kuponjaimat
ha valakit érdekel valamelyik írjon privát üzit
vagy vegyen fel steamen "aikoon1983"
-
#6067 Tudod te mennyi darkSector van ? :D Mohacs, Baranya? -
#6066 Ezekre várok ajánlatokat:
-
#6065 :P -
#6064 darkSector néven vehetsz fel steam-re, és a tárgytárolómból csemegézz, és meg tudom majd mondani hogy mehet vagy nem...
Pontossan ez a nevem, allulról kb az 5-6. az enyém...Hungary lesz odairva. -
Indigo #6063 Hogy a francba tudtok összehozni fél nap alatt több mint 300 hsz-t? Lefogadom, hogy a többsége teljesen felesleges kupon-tradelés, úgyhogy vissza sem olvasok :)
Viszont lenne még itt két darab Sanctum 585 Ft-ért eladó, vagy más játékra cserélhető! Ha érdekel valaki, akkor PÜ! -
Laci82 #6062 Azért mi pénz átmegy ezen a steamen most,arról már nem is beszélve ,hogy több mázsányi szén is.... -
#6061 mid van? -
#6060 másik kuponka érdekel érte? -
#6059 Portal 2 50%-om van ha esetleg az érdekel. -
#6058 Havernak van szene játékra
megkérdezem a Commando lybia-t -
#6057 Eddig craftból egy 50% cogs ot, ami megvan és egy commando lybiat kaptam, amit szívesen elcserélek haszonló árú játékra. -
#6056 jah akkor sok sikert. :) -
#6055 A mai champions online-os acsival meglesz a 7. -
#6054 Már van 7 szenem Trine2 kuponért, vagy játékért! -
#6053 add nekem. :) -
#6052 szenet kaptam megint :S -
#6051 Akinek van kisebb játéka 6 szénért kb, az jelezze privátba.
Haver részére cserélgetnék!