34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#6212 Na de ez az, most megveheted olcsón, akkor miért várnál vele addig amíg majd a kuponnal együtt is csak duplájáért veheted, van persze 1-2 kivétel ahol ilyen 75%-ok vannak. -
ratgab #6211 Mert jelenleg semmit nem érnek. Mindenki a gyors "haszonra" megy... -
#6210 Mégse akar majd senki adni érte egy szar 5 jurós játékot sem. -
#6209 Lenne egy elcserélendő King's Bounty: Platinum-om, ami a következőket tartalmazza: King's Bounty: Armored Princess, King's Bounty: The Legend, King's Bounty: Crossworlds
Valami értelmesebb játékra szeretném cserélni, nem apróságokra. Ha valakit érdekel, ajánljon valamit, aztán meglátjuk érdekel-e. Csak játék érdekel cserébe. -
ratgab #6208 Mert alapból ilyen áron kapod a cuccokat, mivel akció van. De jó lesz az még később ne aggódj. Pl.: Egy Portal 2 most 50 %-os leárazásba van, de jan 2-ától az az 50 %-os kupon 12 euróval kevesebbet fog eredményezni a játék árából, tehát 5 euróért szerintem simán elmegy majd! -
#6207 Mert az aranykuponok kivétel nem lehet őket beváltani csak jan. 2 után. -
Morpeus #6206 Mert most nem érnek semmit :P Majd másodika után fognak sokat érni :P -
#6205 Valaki írta, hogy másodika után sokat fognak érni a kuponok. Akkor miért nem kell most a kutyának sem? -
d23 #6204 Úgy gondoltam, amit esetleg szénért cserélhetnénk. : D : D
De mókás volt ám! : D -
Morpeus #6203 Van. Már majdnem végigjátszottam. -
d23 #6202 Valakinek van Orcs Must Die játéka? -
#6201 Ha valakinek giftelek egy játékot, akkor az illető még tovább tudja giftelni? -
#6200 X-SuperBox vagy Garry's mod érdekel valakit? Elsősorban játékra cserélném őket, de talán szénre is rá lehet beszélni. :) -
ratgab #6199 Még vadászom a Half Life 1-et, de tetszik az üzlet! -
#6198 Lődd a hajó orrát "finoman", vagy tedd mozgásképtelenné. A katapultálás random dolog. Miután katapultált a pilóta magadévá teheted a hajóját. -
ratgab #6197 Nincs killing floorom, de van pár kuponom és szenem... Trade? -
#6196 Kinek van Metro 2033-a? -
#6195 Megmaradt szeneimet elkölteném!!!
Csak játék Pass-ok (killing floor, amikkel tudok játszani is) és kisebb olcsóbb játékok érdekelnek.
Drága sokszenes játékokról lemondtam már.
Privátba keress. -
d23 #6194 Srácok. 25 szenem, 2 db 25% OFF Valve, 1db 50% OFF Valve, 1db 75% Sacred 2, 1 db 70% Gothic 4 és 1 db 33% Heroes 6 kuponom van. Valaki valami játékot tud ajánlani?! : D -
Morpeus #6193 Klán társam killing floort akar venni a half life packért. -
Gabe18 #6192 Jó akkor a TW2-Stalker, Drakensang-HL1. Ha összejön és igy neked is jó, akkor írj majd privátot. -
#6191 Urak, ezt a küldit valaki meg tudta csinálni?
X3: Albion Prelude
It's Cold Outside - Kényszerítsd egy hajó pilótáját katapultálásra.
Nem kattint soha a pilóta, akinek a hajóját megtámadom.. :) -
ratgab #6190 Épp megpróbálok neked begyűjteni egy Half Life 1-et!
Nagyon kell nekem az a Drakensang is (piacon nem túl nagy az értéke, nem sokan kedvelik), egyezzünk meg valamiben (Kupon jan 2-a után sokat fog érni... 50 %-os portal 2 pl 12 eurót), szénnel meg nő a nyerési esélyed jan 2-án).
Multiwania nem érdekel köszi! -
Gabe18 #6189 De ha a 10 euro mégis beleférne akkor a Stalker-Metro párosért odaadom a TW2-Drakensang-Multiwinia fantasztikus hármasát, meg a 33%-os Valve kuponomat. Ez azért kihagyhatatlan ajánlat... -
gosumofo #6188 gondolom akörül érnek be a munkahelyükre. -
#6187 Kitartó megoldásvadászatom eredménye ez az oldal
akinek valami nem jött össze az még eme oldal segítségével megoldhatja öket.
Steam holiday sale achivment guide -
#6186 ment a pü! -
#6185 Köszi, így pláne nem értem, miért pont 10:00 a napi akció indulása O_o -
#6184 HA csak úgy odaadod, akkor persze :D -
Gabe18 #6183 Hát azok különösebben nem érdekelnek. Ami 1-2 jó van, azokat már játszottam. -
gosumofo #6182 http://valvesoftware.com/contact/ -
#6181 6 szén, Gothic 4 50%, Valve 33% 75%AvP kell -e valakinek? -
#6180 -9? Alaszka? -
ratgab #6179 F3 és FNV drága, 2 db 5 eurós játék vétele már sok lenne a költségvetésemnek, valami Indie esetleg? -
ratgab #6178 Játékom nincs, csak kupon és szén... Esetleg valami játék giftként? Mondj egy-két nevet! -
gosumofo #6177 -9 -
ratgab #6176 Drakensangért plusszba mit kérnél? -
#6175 Amúgy ezek az akciók mikor kezdődnek?
Az rendben van, hogy nálunk este 7-kor
De ez alapján amcsiban is 10 és 13 óra között indul. Vagy a -6-os zónában lenne a valve központja, és délben indulnak? :D -
Gabe18 #6174 TW2-Stalker csere mehet, de kettőt már nem adok érte. -
#6173 érdekel hát, már ugy vagyok hogy nem válogatok csak tudnom kell mennyi szénért...az nem mindegy. :)
küld pü-t mennyit gondolsz érte