34737
  • Shep
    Na de ez az, most megveheted olcsón, akkor miért várnál vele addig amíg majd a kuponnal együtt is csak duplájáért veheted, van persze 1-2 kivétel ahol ilyen 75%-ok vannak.
  • ratgab
    Mert jelenleg semmit nem érnek. Mindenki a gyors "haszonra" megy...
  • Shep
    Mégse akar majd senki adni érte egy szar 5 jurós játékot sem.
  • totyak
    Lenne egy elcserélendő King's Bounty: Platinum-om, ami a következőket tartalmazza: King's Bounty: Armored Princess, King's Bounty: The Legend, King's Bounty: Crossworlds

Valami értelmesebb játékra szeretném cserélni, nem apróságokra. Ha valakit érdekel, ajánljon valamit, aztán meglátjuk érdekel-e. Csak játék érdekel cserébe.
  • ratgab
    Mert alapból ilyen áron kapod a cuccokat, mivel akció van. De jó lesz az még később ne aggódj. Pl.: Egy Portal 2 most 50 %-os leárazásba van, de jan 2-ától az az 50 %-os kupon 12 euróval kevesebbet fog eredményezni a játék árából, tehát 5 euróért szerintem simán elmegy majd!
  • zzeN
    Mert az aranykuponok kivétel nem lehet őket beváltani csak jan. 2 után.
  • Morpeus
    Mert most nem érnek semmit :P Majd másodika után fognak sokat érni :P
  • Shep
    Valaki írta, hogy másodika után sokat fognak érni a kuponok. Akkor miért nem kell most a kutyának sem?
  • d23
    Úgy gondoltam, amit esetleg szénért cserélhetnénk. : D : D
    De mókás volt ám! : D
  • Morpeus
    Van. Már majdnem végigjátszottam.
  • d23
    Valakinek van Orcs Must Die játéka?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ha valakinek giftelek egy játékot, akkor az illető még tovább tudja giftelni?
  • vrtg
    X-SuperBox vagy Garry's mod érdekel valakit? Elsősorban játékra cserélném őket, de talán szénre is rá lehet beszélni. :)
  • ratgab
    Még vadászom a Half Life 1-et, de tetszik az üzlet!
  • MerlinW
    Lődd a hajó orrát "finoman", vagy tedd mozgásképtelenné. A katapultálás random dolog. Miután katapultált a pilóta magadévá teheted a hajóját.
  • ratgab
    Nincs killing floorom, de van pár kuponom és szenem... Trade?
  • Shep
    Kinek van Metro 2033-a?
  • DarkSector
    Megmaradt szeneimet elkölteném!!!

Csak játék Pass-ok (killing floor, amikkel tudok játszani is) és kisebb olcsóbb játékok érdekelnek.

Drága sokszenes játékokról lemondtam már.

Privátba keress.
  • d23
    Srácok. 25 szenem, 2 db 25% OFF Valve, 1db 50% OFF Valve, 1db 75% Sacred 2, 1 db 70% Gothic 4 és 1 db 33% Heroes 6 kuponom van. Valaki valami játékot tud ajánlani?! : D
  • Morpeus
    Klán társam killing floort akar venni a half life packért.
  • Gabe18
    Jó akkor a TW2-Stalker, Drakensang-HL1. Ha összejön és igy neked is jó, akkor írj majd privátot.
  • Papa01 #6191
    Urak, ezt a küldit valaki meg tudta csinálni?

X3: Albion Prelude
    It's Cold Outside - Kényszerítsd egy hajó pilótáját katapultálásra.

Nem kattint soha a pilóta, akinek a hajóját megtámadom.. :)
  • ratgab
    Épp megpróbálok neked begyűjteni egy Half Life 1-et!

Nagyon kell nekem az a Drakensang is (piacon nem túl nagy az értéke, nem sokan kedvelik), egyezzünk meg valamiben (Kupon jan 2-a után sokat fog érni... 50 %-os portal 2 pl 12 eurót), szénnel meg nő a nyerési esélyed jan 2-án).

Multiwania nem érdekel köszi!
  • Gabe18
    De ha a 10 euro mégis beleférne akkor a Stalker-Metro párosért odaadom a TW2-Drakensang-Multiwinia fantasztikus hármasát, meg a 33%-os Valve kuponomat. Ez azért kihagyhatatlan ajánlat...
  • gosumofo
    gondolom akörül érnek be a munkahelyükre.
  • RoboKutya78
    Kitartó megoldásvadászatom eredménye ez az oldal
    akinek valami nem jött össze az még eme oldal segítségével megoldhatja öket.
    Steam holiday sale achivment guide
  • H3LLBoY
    ment a pü!
  • RelakS
    Köszi, így pláne nem értem, miért pont 10:00 a napi akció indulása O_o
  • totyak
    HA csak úgy odaadod, akkor persze :D
  • Gabe18
    Hát azok különösebben nem érdekelnek. Ami 1-2 jó van, azokat már játszottam.
  • gosumofo
    http://valvesoftware.com/contact/
  • Shep
    6 szén, Gothic 4 50%, Valve 33% 75%AvP kell -e valakinek?
  • RelakS
    -9? Alaszka?
  • ratgab
    F3 és FNV drága, 2 db 5 eurós játék vétele már sok lenne a költségvetésemnek, valami Indie esetleg?
  • ratgab
    Játékom nincs, csak kupon és szén... Esetleg valami játék giftként? Mondj egy-két nevet!
  • gosumofo
    -9
  • ratgab
    Drakensangért plusszba mit kérnél?
  • RelakS
    Amúgy ezek az akciók mikor kezdődnek?
    Az rendben van, hogy nálunk este 7-kor
    De ez alapján amcsiban is 10 és 13 óra között indul. Vagy a -6-os zónában lenne a valve központja, és délben indulnak? :D
  • Gabe18
    TW2-Stalker csere mehet, de kettőt már nem adok érte.
  • DarkSector
    érdekel hát, már ugy vagyok hogy nem válogatok csak tudnom kell mennyi szénért...az nem mindegy. :)

küld pü-t mennyit gondolsz érte