32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Chappy #196 nem káromkodok :-# -
#195 mert egy degenerált kis gumikolbász vagy azért -
Chappy #194 mét? -
#193 azért -
#192 Mi van milyen demó? -
#191 aha. hülyegyerek -
#190 de -
Chappy #189 attó már én jácchatok a demóval (1honapja azza' hülyéskedek!) -
#188 Hé, nem nyárra tették át? -
#187 Mi van?Mi 8nap?Nem nyáron jön?? -
Chappy #186 8 nap -
#185 De sok idő még.:( -
Chappy #184 márc 19! esetleg 2004 vakáció! majd nyaraláskor megveszem :))) -
#183 Septembre -
#182 Hardwiredre kiraktak egy csókjelenetet. Tűkön ülve várom a játék megjelenését. -
#181 Remélem igen. -
judyperry #180 A sims resourcét lapozgatva megnéztem a képeket, valyon tényleg lehet tetőteres házakat is építeni? S a ferde falakra is lehet ablakokat, képeket stb. akasztani? -
Coolfire #179 Talán már június közepén,végén meglesz.Bár már a EA-ban sem lehet bízni.. -
#178 -
#177 aha, ez volt a megjelenési dátum. majd ősszel jön, mivel el lett tolva a moh pacific assault-tal -
#176 márc 19
már egy hónap se kel.. -
#175 Ja biztos amolyan gagyi a cd-m van vagy a meghajtó már rossz(Használt a CD meghajtó azaz a gép is.) -
judyperry #174 Van pontos dátum, mikor jelenik meg? -
#173 nalunk meg a P1 100Mhz 32Mb Ram 4Mb video kartya (mar csak 1Mb)ment akadva.Azon jaccotam vele eloszor kb. 3-4éve imádom a simset. -
#172 én is azt néztem :D szerintem a véglegesben nem lesz ilyen, a lényeg hogy eladjanak ebből is egy tonnányit, aztán ha ilyen vitatható dolgok vannak benne, még nem veszik meg annyian... majd a holland változatban lesz csak benn :D -
Torry #171 Füvet is lehet termeszteni?
COOL
:) -
#170 van egy sims fan haverom. a régig gépén is futtatta játékot. a gép: P200MMX, 64mb Ram, 3d kártya nuku. szal... :) -
#169 az 1dolog de en nem tudom felrakni a sims1 alapot a 400Mhz es gepre 1700Mhz-en pedig nincs hely nem tom hogy megy-e
az Xp miatt es Win98alatt meg problemak voltak. :( -
#168 én már mindent kibirok már minden király gamre sok év ota várunk (pl:doom3) -
Chappy #167 bnem ias kell -
#166 nem birom mar:( -
#165 Jó lesz de azért az év játékától nem sokra de messze lesz!! -
#164 És ime, 1526-ik elmagyarázás... :) -
#163 igy van
feltett szandekom volt megvenni
most mar nem fogom -
cold_fire #162 securom -
cold_fire #161 Asszem most már nagy ívben leszarom,hogy mikor jön ki a Sims2.Nem fogom örökké idegelni magam.Majd ha meglátom a Nforce-on akkor leszedem.:) -
cold_fire #160 Vazzergh a flt-sup1.bin az 1 cd imageja (ez az amiből vmi íróprogival a cd-t kell írni).A cd-ből kell újra cd képet csinálni.Azért kell a ppf patch mert a sucorom és safedisc lézervédelmet szarul törték.Nem a crack a hibás,az jól műxik.Ennyi. -
Daniel #159 NEEEEEEEEEEE!!!!! ILYEN NINCSSSS!!!!!!! ÉN BELEHALOK!!!!
BIZTOOOOSSS?CSUSZIIIKKK??? EZ LESZ AZ EV JATEKA BASSZA MEG AZ ELECTRONIK ARTS!!!! BEBAXOM A SZÁJUKAT -
#158 felteszed az összes kieget sorban, nem összevissza
ha minden kész jön a MM-hez tartozó crack, és
enjoy -
#157 nem várható
talán majd 2005-re
igaz most az mondják július, de lesz abból még karácsony