32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Zsolo #356 Nekem is! Azon jóhogy fog menni! -
#355 Geforce FX 5200 128Mb van. -
Zsolo #354 Nem lesz annak nagy gépigénye, de ha lesz akkor sem fogok kétségbe esni! -
#353 "Maxis has released information on the system requirements for "The Sims 2." If you have a T&L (info about what T&L is below) capable video card with at least 32 MB of video RAM (such as nvidia GeForce 2 or better or ATI Radeon 7000 or better) then you need at least:
* 600 MHz P3 processor
* 256 MB RAM if Windows XP
* 128 MB RAM if Windows 98, Windows ME, or Windows 2000
If you have a non-T&L capable video card (such as TNT2, Intel, or Rage for example) then you need at least:
* 1.5 GHz processor
* 256 MB RAM if Windows XP
* 128 MB RAM if Windows 98, Windows ME, or Windows 2000
Recommened video cards (and the more video memory the better):
* ATI Radeon 9800 Pro
* Nvidia Geforce 4 "
Ismerjük ezeket az "elég egy ilyen gép" dolgokat ...
Nem tudom TNT2esen hogy a túróba futna el, ha aszonygyák, hogy geForce 4en vagy ATI 9800on megy símán ... hát ... hát ... majd lesz vmi -
#352 na majd nagyokat fogunk nézni, mert sztem kell majd alá vas, hgoy menjen rendesen a játék szépen akadásmentesen -
#351 Az egynek is kellett azért gépigény ... szerintem lehet, h akadás nélkül fog menni, csak kérdés, hogy milyen lesz úgy a grafika :). Amúgy asszem a videókártyától fog a dolog nagy részben függni -
Since #350 Zso ne legyél már ilyen aktív :-) -
#349 Szeptember 17 -
Since #348 És mikor jön ki a game? -
#347 Egy Celeron 1000Mhz-en akdás nélkül vajon fog futni?
Nagyon kiváncsi vagyok. -
Zsolo #346 Nincs annak olyan nagy gépigénye, szerintem azon simán fog futni -
#345 az elég lesz neki -
Since #344 Mi lesz a gépigánye? Ugyanis egy elég fos videókártyám van, név szerint gefos 4 mx 440, tudom hogy a legrosszabb videókártya, de hát most ez van még egy két hónapig... -
#343 miert kell offolni?
kulonben is aranyon van, szal -
#342 Gondolom a Doom-ot már kiakasztottad és most unatkoztál egy kicsit -
#341 Erre is csinálhatnál e gy oldalt frász gyanánt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091940291 -
#340 másfél perc volt, kb., csak egy másik fórumban beugrattam egy-két ...khmmm, ovist. -
#339 De unatkozhatott ez az ember :) LOL -
#338 -
#337 -
#336 halasztás -
R9 #335 msot olvasom hogy elkészült a sims 2,várom már,bár az 1 nem tetszett az tutkó jó lesz. -
#334 En is igy olvastam, erdekes lesz, ha mondjuk van egy tizenegynehany millios lakosu "kis" varoskad es ott fogsz szomszedolni :) -
Coolfire #333 Mindent..majdnem.:)Nekem megvan a SimCity4 és a Rush Hour kiegészítő is.Már csak azért is érdemes beszerezni,mert nagyon jó játék szvsz.Az,hogy a Sims2-be lehet városokat importálni már csak hab a tortán.Summa summarum sztem vedd meg nyugodtan,ha ajánlhatom a Deluxe verziót. -
#332 Mit tudtok a Sim City 4-ről? Azt olvastam, hogy abból is lehet saját készítésű városokat importálni majd a Sims 2-be. Érdemes lesz beszerezni a Sims mellé...? -
#331 USA nem jatszik be, marad Kanada
kiprobalom, aztan veszem meg:
en mar kiprobaltam, a sims-szel evekig jatszottam
ha mar csak olyan jo lesz mint az 1, de szebben nez ki, mar az is megerte
de elnezve az animokat, nem sims1 lesz a szinvonal -
#330 A features meggyőző, de még a screenshotok is. Ha ennyire ötletgazdag lesz, akkor szerintem 6-8 kieggel megússzuk évente. :))) -
Coolfire #329 Azért kíváncsi vagyok,hogy minden benne lesz-e az alapban amit írtak,v. csak az esedékes expansion pack fogja tartalmazni.Na hány expansion pack fog hozzá megjelenni?:)Várom a tippeket. -
Coolfire #328 Na ezt megbeszéltük.:)Most már jöhet a játék is. -
#327 Köszönöm. -
Coolfire #326 Egészségedre. -
#325 Lesz 13 ropim (nem vagyok tolvaj ugyanis). -
Coolfire #324 Ez már a te dolgod.Ha van rá rögtön 13 ropid hajrá.Én először "kipróbálom" és csak utána veszem meg.:)Nem a Maxis-nak van ebből pénze,hanem az EA-nak.De ez már lerágott csont hagyjuk.Inkább várjuk a gamet 1000-el..:) -
Coolfire #323 Hát a starforce3 védelem már a múlté.:)Van rá esély,hogy megjelenés előtt lesz rölízelve.Mondjuk a Deviance értett ahhoz,hogy hogy kell aranykorában megfújni egy cd-t.:)De a madarak azt csiripelik,hogy Reloaded=FLT,DEV és Razor..:)) -
joe69 #322 ez mar van olyan nagy game hogy feltorik, nem kell aggodni:) -
#321 Hát én remélem, hogy nem törik meg. Bíztató, hogy az installja 3,5 giga. :-)
Szemétség megtörni egy játékot, amiben ennyi munka van. -
Caterpillar #320 Én meg attól félek ,hogy ezt sem tudják majd megtörni! (mint a TOCA 2-őt) -
Coolfire #319 Áhhh az még odébb van.Kíváncsi vagyok ki fogja rölízelni és mikor.Nagy az esélye a Reloadednek,csak ki tudja mikor jutnak hozzá. -
Caterpillar #318 Ha már így akkor priviben mondhatnál 1-2 címet... -
#317 na megrendelem USA-ból