32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#156 eléggé
pl. nem lehet benni kézimunkázni se -
#151 A diabló is menetelt rendesen -
#150 Azt azért nem hiszem, hosszú távú üzletnek jó alapok kellenek, és ezt Wright is tudja. -
#149 te !miert tedded!?lassabna mennek a napok!!:)) -
#148 Én mondtam... -
#147 legalabb akkor legyen 1 sims1+kiegeszito vagy sims2hoz :) -
#146 Figyeljétek meg, majd kihozzák szeptember-októberben is qrva bugos lesz, és kb úgy fog kinézni, mint amit az elmúlt félévben dobtak össze
(lásd Diablo 2) -
#143 ok, thx... :) -
#142 rohadék EA :( -
cold_fire #141 Pedig azzal kell.Asszem a legújabb a 6.5 verzió próbáld azzal(ha eddig nem az volt). -
#140 :)
Mivel lehet lejátszani a *.mov-okat, mert a Quicktime ami van nekem, az nem akarja... -
cold_fire #139 Igen az egy sims klón lesz.Bár szvsz úgyanúgy nem lesz ellenfél ahogy a pop idol v. a fame academy sem.:)Abban az egyben hasonlít a simsre,hogy ez is csúszik rendesen.:) -
cold_fire #138 Azért a Sims Online nem kapott ilyen hírverést mint a Sims2.:)Szinte naponta v. hetente jönnek a képek videók,hogy izgassanak rá mindenkit a játékra.Mondjuk én már a névtől is beindulok nem kell screenshot v. trailer.:))) -
#137 Ez ebben a formában telljes mértékben igaz!
Persze hogy kész a Sims 2. Csakhát előbb mennyen még egy kicsit a Makin' Magic meg ilyenek...
Aztán lehet, hogy akkora szivola lesz a Sims 2, mint az Online, bár ebben kételkedem! -
#136 Lesz azért egy Singles is, ami szintén qrva jónak igérkezik. Bár asszem az csak netes. -
cold_fire #135 Áhhhhh....a f@sz kivan.Pedig a sims2 már készen van.Az EA eddig is az üzletpolitikája miatt nem adta ki,most is vmi stikli lehet a dologban jöhet kifelé a konkurencia.Bár a simsnek szinte semmi ellenfele nem lehet.Inkább az első részének kell kifutni/elfogyni.Mert ha megjelenik a 2 senki sem fogja megvenni.:)A MoHAA-nak viszont kemény ellenfelek fognak kijönni ez érthető is. -
#134 Az Electronic Arts emberei szomorú hírrel álltak a nagyérdemű elé. A The Sims 2 és a Medal of Honor: Pacific Assault megjelenését elhalasztották 2004 júliusáig. A fejlesztéshez további polírozásra van szükség, amivel mi is jól járunk, mert nem fognak bugok rohangálni és integetni a játékban, valamint az eladásokat is megnyomják.
A halasztás és az elemzők által várt 570 helyett "csupán" 550 millió dolláros bevétel miatt a tőzsdén egyesek kiszálltak, mások profitot realizáltak, a lényeg, hogy esett néhány százalékot az óriáskiadó részvényárfolyama.
Hardwired -
#133 Istenem, add, hogy ne járjunk vele úgy, mint a HL2-vel!
Jó lesz, ha m ajd megveszem, az első résszel a feleségem fog játszani, a másodikkal én. Aztán kipróbáljuk a gyakorlatban is: kivisszük a szemetet és felgyújtjuk a konyhát! -
cold_fire #132 Én máe 2000 február óta,mióta az első simssel játszom. -
cold_fire #131 OFF:
Eddig mindenkinek sikerült.Ha egy kicsit normálisabb lennél, és vennéd a fáradságot,hogy a másik fórumban megkeresnéd talán sikerülne is.De megkíméllek ettől.Az FLT-SUP1.BIN az a superstar 1 cd-jének az imageja.Ugyanis ebben az állapotában lehet ppf patchelni.A superstar.cjb.hu-ról szedd le vagy az FLT v. a deviance patchet és ms-dos módban patcheld fel.
ON
sorry..:) -
#129 hát ja... ez az 1ik game, amit a legjobban várok, sőt... :) -
Daniel #127 JELENJEN MÁR MEG :)) -
#125 ez a sims 2 topic, szóval ne offolj(atok) pls. -
cold_fire #121 A sims fórumban minimum ötvenszer leírtam. -
#119 Király lesz a game, már rettentően várom. Nagyon remélem, hogy rengeteg tárgy, építőelem lesz benne, mert a régi simsek kicsit szegényesek. Netről keresgélni és töltögetni meg nem akarok tárgyakat, kész agyrém. -
#118 Kira új képek (illetve nem újak csak kirák, de nekem attól még újak :D):
Bocsi a modemesektől. :-) -
cold_fire #117 Jah a magyar megjelenés...addigra már remélem javában zúzok vele. -
#116 Boe az EA Hungaryra hivatkozva mondja a nyarat. -
cold_fire #115 Hát ez is megnyomja a 100 millió eladott példányt.:)Ami legjobban megfogott az az volt,mikor Will Wright elmondta,hogy nagyon részletes arcmimika is lesz a játékban és halálra fogjuk röhögni magunkat rajta.:)A másik sims topikban Mike kollega idézet egy chat-beszélgetésből amiből még sok érdekes kiderül.:) -
#114 A képeket elnézve ez a játék kenterbe fogja verni az első részt. Részemről nagyon várom már, remélem tavasz lesz és nem nyár. -
cold_fire #113 Ez egyáltalán nem biztos.Ugyanis a sims online nem durrant akkorát amekorát az EA várt tőle.Meg ha lesz is-bár nem tartom valószínűnek-hogy lesz európai szerver,na meg ugye a havidíja(10$). -
#111 Meglátjuk! -
#110 hat volt sims online remelem akkor lesz sims2 online is
-
#109 én is, pedig nem voltam eddig sims-es :) -
#108 de varom mar! -
#107 március 19 a megjelenési dátum. Boe meg megnyalhatja a cerkámat -
#106 szerintem van nekik német weboldaluk is és van német gamestar es ugyanazt mondhatja.lehet hogy onann vettek de nem biztos en inkabb azt kerdezem hogy ti honann vettetek ezt? -
#105 Egy német Sims 2 rajongói honlapon is 2004. nyár szerepel megjelenési dátumként. A Gamestarból Boe is esküdözik, hogy nyáron jön ki a game. -
#104 Sims 2 Hun Fan Site -
#103 NEm csodálom, ha az leszel. Én má nemb írok 10 percnél tovább játszani a sima sims-el me a fejem előtt látom lebegni a sims2 képeket :D