32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#102 De volt! Csak feltörték :(
-
#101 mikor jelenik meg a gamma? -
#100 Hát, nagyon igazad van. Az amik úgy is meg fogják venni és sztem az USA-ban le fog állni az élet, ha kijön a SIMS 2.! -
#99 meg a netről... -
#98 vazze, én nem voltam eddig sims-buzi, de most tuti az leszek, ha jön a játék. gondolom majd mint a cukrot, őgy fogják vinni a boltokból a játékot -
#97 régebbi sorozat -
#96 -
#95 Vannak még ilyen fanok mint ti
-
#94 ez nagyon zsír -
#93 még nincs -
#92 NA MÉG 1PÁR KÉP
-
#91 Nincs magyar SIMS2 weboldal? -
#90 Ez nemtetszik az örökítés fantasztikus
-
#89 Ez fantasztikus -
#88 ÍHáát megőrülök ez a gép magától teszi be a képeket :DDD -
#87 Mire mondtad hogy bocss :DDDDDDDDDDDDDDD
-
#86 Miiiért????
Miért kínzol minket? :D
Banyek nemfogom kibírni :( Sőt, lassabban telnek majd a napo, pláne márciusban :( -
#85 hát ja... -
#84 Ritka jó grafikája lesz -
#83 BOCSI!! -
#82 néhány kép:
-
cold_fire #81 Hehe nekem meg a névnapomon.Mint anno a másik sims topikban leírtam a márc. 19 az stabil mert az EA 1 napot sem csúszik és a megjelenési listáján ez a dátum van.De remélem a netes boltban a deviance v. razor1911 v. a fairlight jóvoltából hamarabb lesz.Ja és hogy nem dvd-n dobják ki. -
#80 eggyetértek -
#79 Boldog szülit Zaki.
De rohadt messze van március :( -
#78 Nekem Február 18 :( kérek 1feltöltö kártyát és meg probalok a kisirtéseknek ellenálni :) -
#77 nekem ma van -
Daniel #76 szülinapom után 1 nappal jelenik meg? nemá :) -
Daniel #75 nézem a képeket és nem bírom ki :( -
#74 én is :) -
Daniel #73 huuuuuuuuuuudeeeeeeeeeeeeeeeváááááááárom már -
#72 mig nem lesz Sims2 net -
#71 :(( inkabb meg szerzem a Sims Online-t es nyitok valami boltot.csak az a baj hogy europai szerver nincs meg es meg
magyar orszagon meg se lehet venni :(( -
#70 lesz több kiegészítő is szvsz. -
#69 nee nem lesznek állatok!?(kepek bol itelve) ugy erzem lesz ennek is 1kiegeszitoje legalabb es azt is jelenti hogy
net kulon lesz akar csak a Sims Online-ban.(szerintem) -
#67 Gamespot-on is márciust írnak. igaz 29-ét, de nem azon a 10 napon fog múlni :) -
#66 gamestarnak nem kell mindent elhinni, én már csak tapasztalatból mondom. a március 19. az fix, ezt az EA írta nemrég. 1ébként akkor jön a MOH: Pacific Assault is -
#65 Egyértelműen 2004. nyarát írják a Gamestarban. Vajon honnan vették? Lehet, hogy ez még a márc. 19. előtti infó? -
#64 ja -
#63 március 19. ez tuti -
#62 én is márciust tok :)