32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
DePreSsZYo #316
Akkor elkezdek keresgélni FTP-k fele... :) -
#315 ááááá, végre aranyon van -
#314 GameSpy 5 oldalas exclusiv tesztet írt róla, a cikk alapján tarol a game. -
Coolfire #313 Már nem kell sokat aludni..:)) -
Coolfire #312 Na ezt is megértük:arany lett!:)Elkészült a nagy mű, igen!" Azazhogy végre aranylemezre került mindenki kedvenc The Sims 2-je. Ami magyarul annyit tesz, hogy mostmár lassan ideje lenne a polcokon viszontlátni, nemde? Dehogynem. Olyannyira, hogy már a megjelenés is lefixált tény. Figyelem: a játék nem később, mint szeptember 14-én érkezik. Örvendjünk hát :) (Gamestar)
-
#311 lehetne benne szex meter, es azt is ki kene elegiteni, ha alacsony, akkor ingerlekenyek lennenek
es ha mar anyucival nem jo az agyban, nem emelkedne csak kicsit :)
lehetne egy ilyen kieg 18-as korhatárral -
#310 ja
most mar csak az ken, hogy a kiscsko elovegye -
#309 DVD-t meg iken? -
#308 mernem? -
#307 simset -
Zsolo #306 Kitakarják az intim részeket! -
kalimpa #305 Úgy tudom, az Amazon nem szállít ám Pc-játékot Magyarországra... -
#304 Ur iten, mok azok a kockák , ott??????? -
#303 Már csak 1 hónap a megjelenésig... tűkön ülök... -
#302 án inkább az amerikai verziót rendelem meg az amazontól -
#301 LOL -
HellBurner #300 [email protected]
Előrre is köszi -
#299 írj emilcímet! -
#298 szépen bemutatkoztál, gratula -
HellBurner #297 Please Help!!!!!!!!!!
A sims superstar-hoz kellene az a két crackfix a devianctól tudna valaki küldeni egy link-et vagy valamit. -
Bbali #296 body shop -
Bbali #295 udv -
#294 Basszus!
-
-
#292 Kifejezetten remélem, hogy "genny" védelmet raknak rá. Ha meghal a warez, a PC-sek sem sz@r konzolátiratokat fognak kapni az újabb gammákból... -
Coolfire #291 Gondolkodom rajta,hogy meg kellene rendelni.De előbb leszedem a netről(hacsak nem olyan genny védelmet raknak rá mint anno a TRD2-re),és ha bejön akkor megveszem az eredetit is.:)A szept. 17 elég stabil időpontnak néz ki,bár már az EA-nak sem lehet hinni. -
Coolfire #290 Ehehhh...meg is él.:)Ez a játék akármelyik "kisebb" kiadót is eltartaná,ugyanúgy ahogy szinte az EA-t is eltartja.A Sims2 pedig megint taolni fog egy pár milliót abból is el fognak adni. -
#289 -
Zsolo #288 Legalábbis a 576 Online-n azt írják! -
Zsolo #287 Szeptember 17-én dobják piacra! -
#286 még nem jelent meg. asszem olyan szeptember körül jön -
#285 Létezik az hogy már megjelent, vagy legalább van végleges verzió? Mert azt hazudták nekem hogy már valakinek meg van, Ja és ha nem akkor Mikor? -
#284 Persze hogy jobb -
Zsolo #283 Valószinü ... de jobb így hogy több játékot csinálnak! -
#282 Lejárt a cd-k idelye , sztem ebbe a gamába mindent beleraknak, aztán majd megint lehet kiegészítgetni, komolyan egy egész kiadó csak ebből a sims témából megélne. -
Zsolo #281 The Sims 2 (Már előrendelhető) -
Zsolo #280 -
Zsolo #279 The Sims 2: Képek, Videók ... meg minden ami kell! -
#278 Ezek után hülye, aki nem a DVD-s verziót választja... -
#277 DVD-s a Sims 2?
[2004-07-11 @ 20:52 - ZeroCool]
Nos, ha úgy vesszük igen. A The Sims 2-nek a tervek szerint lesz egy alap CD-s változata, azonban egy sokkal több extrával ellátott DVD-s kiadás is megjelenik majd. Ezek között többféle fejlesztői interjút, "Így készítsd a saját Sims 2 filmedet" oktatófilm, különféle minijátékok, és még sorolhatnám. A jelek szerint már az első kiadással hatalmasat akarnak robbantani az EA emberkéi, és biztos vagyok abban is, hogy legalább az elkövetkezendő 7 kiegészítő anyaga már a fejükben van :)
info: Gamestar