32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#556 Nézd meg nforceon és akkor emgtudod. -
Since #555 Van már warezen? -
Steve16 #554 NA azért!! az fps nekem is kevésnek tűnt, de hát ennek nem kell pörögnie, mint a lövöldőzős játékoknak!! -
Steve16 #553 Tudom!! szeretnék is egy ATI 9600XT-t!! -
rayman2003 #552 Pc-guru p4-es 2,4 gépen tesztelte,nem ez a minimum konfig játékhoz. -
Since #551 Ram az tényleg kevés, nekem is mx440esem van, de 512 rammal. Na meg a proci nem olyan nagy :-) csak 1.9es, de játékoknál inkább a videókártya meg a memória számít -
Coolfire #550 Jöhetne már,úgy várom.De szerintem azért játszható lesz a gyengébb gépeken is(mint amilyen most az enyém). -
#549 Legnépszerűbb témák
1. Richard Burns Rally
2. White may
3. Fórumozók fényképei
4. AUTÓ mánia
5. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
6. Medal of Honor: Pacific Assault
7. Half-Life 2
8. Tibia
9. The Sims 2.
10. allstars™
amúgy szerintem a tesztelőnek volt az a gépe de ott van mellé az fps érték is :/
amúgy egy ilyen játék hány fps-től játszható, mert gondolom annyi nem kell meki mint egy "lövöldözős" játéknak. -
Steve16 #548 (PC GURU) -
Steve16 #547 nem lehet, hogy az a tesztelőnek a gépe volt??
az a p4 2,4, 1gb ram, ati 9800 ??????? -
Steve16 #546 Ott van az aláírásomban!! -
Coolfire #545 Hát igen,csiripelik a madarak.:)Aszongyák az FLT a Razor911 és a Deviance fut Reloaded név alatt.Mondjuk,most a Fairlight önállóan is releaselt. -
Since #544 Steve16 milyen géped van? -
Steve16 #543 az elég komoly az a gépigény!!
akkor be kéne szereznem 512+256 ramot, meg egy Ati 9600xt-t minimum!!
de azért megpróbálom majd a mostani gépemmel, hátha megy!!
már nagyon várom a játékot!! -
#542 asszem akkor fogom megvenni ha amjd 7-ert mar odaadjak, a 13k is huzos
ja meg ha sztarforszos :) -
#541 venni kell nekik a gyurut meg a nyaklancot, akkor meg beled is zugnak -
#540 valószínű :) -
#539 deviance kb = reloaded, tudtommal :) -
Coolfire #538 Reménykedjünk.:) -
Since #537 14.-e még odébb van, warezen biztos hogy előbb lesz, nem? -
Coolfire #536 Hát hivatalosan most 14-én.De remélem,hogy az FLT-sek hamarabb rölízelik,ha már úgyis visszatértek.:)Már csak a Deviance hiányzik. -
#535 Kokkódzsámbó nyugi !!! -
#534 Romma rohogtem magam a postodon:DD
Amugy mikor jon ki? -
#533 ehh elült a roham -
#532 igaz én is ezért untam meg, minden nap ugyanaz rutinszerűen.. -
Since #531 :-) Én egy idő után meguntam a simset, megis mondom hogy miért. Minden nap ugyanaakor keltem fel, ugyanazt csináltam, ugyanakkor mentem munkába, stb. Ezért tenne jót egy kis hétvége, mert akkor valami mást is lehet csinálni, és nem lenne olyan sablonos a játékmenet. Igaz, nemnagyon játszottam a kiegészítőkkel...Vélemény? -
#530 Az lesz a jó hogy mostmár lehet 4-5 emeletes ház is az eddigi 1-el szemben! -
Since #529 Nekem se tetszett...Főleg hogy feltornásztam magamat egy igen magas szintre, pontosabban rock sztár lettem...Elvesztettem 3 barátot, és rögtön lejjebb vitte a job rating szintet vagy 3al -
Since #528 Na ez a figura is szépen néz ki :-) Azt hiszem én néger leszek :-) Valamiféle doktor bácsi, mint a vészhelyzetben :-) -
#527 eleve lesznek családok telepítve a pályán, nekem ez a "ahoz hogy feljebblépj kell xy db barát" eleve nem tetszett.. -
szép a haja :D -
Since #525 Hmmm az nem tetszett a simsben, hogy pl. a következő jobig kellett vagy 5-6 barát..Na most annyi sim meg nem volt a pályán, így kreálnom kellett egy családot, és úgy tudtam velük kapcsolatba lépni. Erről tud valaki valamit? Hogy fogják megoldani? Megint kreálgatni kell több családot hogy legyen elég barátom? -
Amúgy dorgokkal, hát lehet, hát ha betörni lehet akkor előfordulhat ez is -
Since #523 :-) majd kiderül. biztos maradnak a régi jobok, szerintem újra zenész leszek :) -
#522 #516-ost a "Lehet drogokkal kereskedni a simsben?"-re válaszoltam. -
#521 nembizots hogy lesz, de lehet legalábbis én remélem
most én is irhatnékos kedvemben vagyok
meg már nagyon várom a játékot -
Since #520 Vagy esetleg prostikkal...:-) -
#519 hétvégét nem tudom -
#518 drogokkal kereskedni LOL -
#517 persze