32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    ati radeon 8500
    hát nagy kár hogy memóriát zabál akkor lehet vehetek egy memóriakártyát :/
  • Since
    Milyen videókártyád van? Egyébként memória kell neki, azt nagyon fogja zabálni...
  • Devids Pro
    azon már szépen fog döcögni sztem, de az én gépemen.. hát remélem 256 Mb DDr ram elég lesz neki :)
  • Hentes Bill #713
    abban én is biztos vagyok, hogy menni fog nálam, csak az a kérdés, hogy hgoyan
  • Since
    tiedén biztos elmegy majd :) enyémben nem vagyok olyan biztos :)
  • Hentes Bill #711
    nekem 2.1-es cerka, 640ddram, gef3ti200 (128mb). remélem eldöcög majd vhogy a gém
  • Since
    necces lesz nagyon :-)
  • Since
    1.9, 512 ram, gefos mx440 :-)
  • Hentes Bill #708
    milyen géped van?
  • Since
    Jövőhéten kiderül minden, hogy milyen. Jó szar gépem van, remélem azért eldöcög majd rajta.
  • Coolfire
    Ha ezt nekem címezted:én nem ítélkezem addig amíg nem láttam a gamet.
  • Since
    Majd elválik, nemszabad ítélkezni.
  • Coolfire
    Vmit igencsak kihagyhattak az alapból,ha ilyen gyorsan-talán-lesz egy expansion pack is.
  • Coolfire
    The Sims 2: Episode 2???
    [2004. szeptember 09. @ 09:31 - ZeroCool]
    Noha csak egy hét múlva jelenik meg a The Sims 2, egyes források szerint nem is oly sokára megérkezik az első kiegészítése. Ezen az oldalon megjelent az Episode 2 névvel fémjelzett "valami", amiről egyelőre semmi hivatalosat nem lehet tudni. Egyetlen dolog ficeg információ szinten az oldalon, mely szerint 2005 februárjában érkezik.
  • Coolfire
    Ugye-ugye?Mit ki nem hoz a várakozás az emberből?:)
  • ZsZso
    Bezzeg a régi szép idők,mikor a gyártósorról lopták le az anyagot..hol van az már..

Naja :) ... ez a mondtad megnyerte teccésem ... még nem nagyon láttam azt hiszem a "régi szép idők" kifejezést a "lopás"sal egy mondatban ... de itt a példa, hogy lehetséges ...
  • Coolfire
    Ehhh...az még hosszú idő.Pedig már direkt kitakarítottam a gépet,rencert cseréltem stb,ha jön a drága(és ha dvd lesz elöszőr rölízeleve).Bezzeg a régi szép idők,mikor a gyártósorról lopták le az anyagot..hol van az már..
  • Since
    egy hét és itt van
  • Coolfire
    Scanneljed csak nyugodtan a teljes cikket.Én asszem ezt már kétem is itt valakitől.
  • Coolfire
    Egy napig direkt nem néztem be se ide,se az nforce-ra,hátha kilövik, de nem..
  • Hentes Bill #696
    egészen pontosan egy héten belül
  • Help17
    Egészen pontosan mikor fog megjelenni?
    Köszi!
  • ZsZso
    basszus ... rossz fórum ...
  • ZsZso
    SAVEGAME

NA MOST JÓÓÓÓ ! :)
  • ZsZso
    SAVEGAME

bocsi
  • ZsZso
    SAVEGAME
    remélem ez segít. Itt csináltam egy rendes pályához képest bonyolultat, de még ez is pite a nagy TTDXeseknek :)
  • ZsZso
    Várj pár napot, tök mind1 ha azt mondjuk fog futni, aztán amikor kijön nem is ... szal, ennyit már érdemes várni ...
  • Iori
    ezen a gépen sztetek várható pixelmentes game?
    p4 1.6,512 ram,ati9600xt
  • Dave000
    orkenyid: jó lenne ha bescannelnéd a cikket, mert sokakat érdekelne velem az élen!!!
  • Hentes Bill #687
    :D
  • Dave000
    má kész vagyunk csak az a pillanat nem jön :D
  • Hentes Bill #685
    mindenki készül a nagy pillanatra :)
  • Dave000
    na mi van? Ja, a vihar, akarom mondani a kiadás előtti csend. lol na de ennyire :D
  • orkenyid
    az ujsagban is leirtak, ha gondolod bescannelem.
  • Since
    ja pakold fel hogy letudjuk húzni
  • Devids Pro
    igen és hogyan?:D akkor pakold fel törd fel és nyomd fel egy korlátlan ftp szerverre ;DD
  • Dave000
    nem hiszem el, hogy még nincs neten. Hát ha a gamestarnak megvan akkor már simán meglehetne olyannak is aki felpakolja és feltöri.
  • Devids Pro
    na és evvel marha sokra megyünk :D
  • orkenyid
    Ugy hallottam hogy a gamestarnak mar megvan!
  • Dave000
    na mi van? leállt a roham???