32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#716 ati radeon 8500
hát nagy kár hogy memóriát zabál akkor lehet vehetek egy memóriakártyát :/ -
Since #715 Milyen videókártyád van? Egyébként memória kell neki, azt nagyon fogja zabálni... -
#714 azon már szépen fog döcögni sztem, de az én gépemen.. hát remélem 256 Mb DDr ram elég lesz neki :) -
#713 abban én is biztos vagyok, hogy menni fog nálam, csak az a kérdés, hogy hgoyan -
Since #712 tiedén biztos elmegy majd :) enyémben nem vagyok olyan biztos :) -
#711 nekem 2.1-es cerka, 640ddram, gef3ti200 (128mb). remélem eldöcög majd vhogy a gém -
Since #710 necces lesz nagyon :-) -
Since #709 1.9, 512 ram, gefos mx440 :-) -
#708 milyen géped van? -
Since #707 Jövőhéten kiderül minden, hogy milyen. Jó szar gépem van, remélem azért eldöcög majd rajta. -
Coolfire #706 Ha ezt nekem címezted:én nem ítélkezem addig amíg nem láttam a gamet. -
Since #705 Majd elválik, nemszabad ítélkezni. -
Coolfire #704 Vmit igencsak kihagyhattak az alapból,ha ilyen gyorsan-talán-lesz egy expansion pack is. -
Coolfire #703 The Sims 2: Episode 2???
[2004. szeptember 09. @ 09:31 - ZeroCool]
Noha csak egy hét múlva jelenik meg a The Sims 2, egyes források szerint nem is oly sokára megérkezik az első kiegészítése. Ezen az oldalon megjelent az Episode 2 névvel fémjelzett "valami", amiről egyelőre semmi hivatalosat nem lehet tudni. Egyetlen dolog ficeg információ szinten az oldalon, mely szerint 2005 februárjában érkezik.
-
Coolfire #702 Ugye-ugye?Mit ki nem hoz a várakozás az emberből?:) -
#701 Bezzeg a régi szép idők,mikor a gyártósorról lopták le az anyagot..hol van az már..
Naja :) ... ez a mondtad megnyerte teccésem ... még nem nagyon láttam azt hiszem a "régi szép idők" kifejezést a "lopás"sal egy mondatban ... de itt a példa, hogy lehetséges ... -
Coolfire #700 Ehhh...az még hosszú idő.Pedig már direkt kitakarítottam a gépet,rencert cseréltem stb,ha jön a drága(és ha dvd lesz elöszőr rölízeleve).Bezzeg a régi szép idők,mikor a gyártósorról lopták le az anyagot..hol van az már.. -
Since #699 egy hét és itt van -
Coolfire #698 Scanneljed csak nyugodtan a teljes cikket.Én asszem ezt már kétem is itt valakitől. -
Coolfire #697 Egy napig direkt nem néztem be se ide,se az nforce-ra,hátha kilövik, de nem.. -
#696 egészen pontosan egy héten belül -
#695 Egészen pontosan mikor fog megjelenni?
Köszi! -
#694 basszus ... rossz fórum ... -
#693 SAVEGAME
NA MOST JÓÓÓÓ ! :) -
#692 SAVEGAME
bocsi -
#691 SAVEGAME
remélem ez segít. Itt csináltam egy rendes pályához képest bonyolultat, de még ez is pite a nagy TTDXeseknek :) -
#690 Várj pár napot, tök mind1 ha azt mondjuk fog futni, aztán amikor kijön nem is ... szal, ennyit már érdemes várni ... -
#689 ezen a gépen sztetek várható pixelmentes game?
p4 1.6,512 ram,ati9600xt -
#688 orkenyid: jó lenne ha bescannelnéd a cikket, mert sokakat érdekelne velem az élen!!! -
#687 :D -
#686 má kész vagyunk csak az a pillanat nem jön :D -
#685 mindenki készül a nagy pillanatra :) -
#684 na mi van? Ja, a vihar, akarom mondani a kiadás előtti csend. lol na de ennyire :D -
orkenyid #683 az ujsagban is leirtak, ha gondolod bescannelem. -
Since #682 ja pakold fel hogy letudjuk húzni -
#681 igen és hogyan?:D akkor pakold fel törd fel és nyomd fel egy korlátlan ftp szerverre ;DD -
#680 nem hiszem el, hogy még nincs neten. Hát ha a gamestarnak megvan akkor már simán meglehetne olyannak is aki felpakolja és feltöri. -
#679 na és evvel marha sokra megyünk :D -
orkenyid #678 Ugy hallottam hogy a gamestarnak mar megvan! -
#677 na mi van? leállt a roham???