32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#596 Szerintem a 7en még nem fog kijönni warezban... Amúgy hogy van ez, lesz CD-s, és DVD-s verzió is? -
Coolfire #595 Legalább nem nézegetném félóránként..:) -
Coolfire #594 Wehehe...:))Nem akarom magam ismételni,de az nfrorce-nak nincs ilyen visszaszámlálója?:)) -
#593 sims 2 megjelenési idő
:) (nem az én honlapom..) -
Coolfire #592 Én meg azt,hogy az nforce-on hanyadikától lehet.:))) -
576 KByte -
#590 itthon hányadikától lehet kapni?
-
Coolfire #589 Három...úgy láccik már az idegtől számolni sem tudok.. -
Coolfire #588 De szeretném már ide beilleszteni az .nfo filet..:))) -
Coolfire #587 Igen a hivatalos oldalon ez a release date.De a többi nagy nemzetközi játékosoldal viszont 14-ét ír.Mind1 azon a két napon már nem veszünk össze.:) -
Since #586 Próbáld meg mégegyszer, 3 a magyar igazság :-) -
Steve16 #585 ez a jó -
Steve16 #584 Sims 2 -
Steve16 #583 szerintem meg 17!! http://thesims2.ea.com/index_flash.php -
Steve16 #582 nem mindegy különben, hogy melyik Tesco!! pl. a Pólus-ban nem lehet, de viszont az újpestiben igen!! meg még az Auchan Dunakeszi jó!!! :) -
Coolfire #581 14-én -
Coolfire #580 Hmmmm...nem is rossz ötlet!:) -
#579 bocs a hülye kérdésért, és, h nem olvasok vissza, biztos volt már róla szó... csak nincs sok időm
16-án jelenik meg vagy késik? :) ha késik mennyit?
kösz byez! -
Since #578 Steve lehet hogy én is majd úgyfogom csinálni, mindent elolvasok a tescóban :-) Storytól kezdve egészen a mai napig :-) -
Since #577 loller :-) Ez komoly :-) -
Steve16 #576 sajnos nem!! én se olvastam végig, csak megnéztem a képeket, meg a fontosabb dolgokat elolvastam belőle a TESCO-ban!! PC GURU-t nem veszek!! majd talán a 10-ei gamestart megveszem!! de nem biztos!! általában csak a nagy üzletekben szoktam beleolvasni ezekbe!! -
Coolfire #575 Nem tudnád azt a cikket bescannelni és feltolni valahova? -
Steve16 #574 kicsit belenéztem a PC Guru-ba!!
95%-ot kapott a játék, és szinte csak jókat írtak róla!!
már nagyon várom!!
különben azt tényleg írták, hogy nem tudtak olyan gépet összerakni, amelyiken ne akadozott volna be egy-egy rész a játékban, de azt mondták nem zavaró!! -
#573 sztem felesleges lesz, mert én azt olvastam valahol hogy csak a tájat importálhatod a házakat nem. meg amúgy is lesz benne alapból egy csomó város -
Coolfire #572 Tényleg egy kérdés:vki nem talált olyan helyet,ahol le van írva,hogy majd,hogy kellesz a SimCity 4-ből városkakát importálni?Mert akkor addig legalább elmolyolok a városkészítéssel.Így csak jobban telik az idő.:) -
Coolfire #571 Faszt!:) -
Coolfire #570 Fenébe állandóan frissítgetem az nforce-ot,de semmi.:( -
Coolfire #569 A body shopot most is letöltheted sok helyről,a starter kittel együtt. -
Since #568 2 hetet kibírtok már -
Coolfire #567 Ez qrva szar még 9 nap a hivatalos megjelenésig.Addig lehet,hogy be sem tudják szerezni.:( -
Coolfire #566 Ezt már elintézzük valahogy,csak törje már fel vki please!!!.:) -
#565 lol, hát ezt meg honnan a francból tudjuk? -
Pemack #564 sziasztok! melyik w*rezről lehet majd letölteni a sims 2-t? :) a bodyshoppal együtt? -
#563 Goth?
Nem ez a család volt a sims 1-ben?Mert mintha a ház is hasónlítana. -
#562 JÁCCANI AKAROK, MOST AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#561 áááh, ez már kínzás, játszani akaroook!!! -
#560 No már nem sokat kell aludni... NÉhány újabb kép:
-
#559 Felhívtam a cdgalaxist, azt mondták nem tudják mikor jön, talán a hónap végén, mondom dehát a honlapon... -ja, oda írnak mindenfélét. Mondom és azt tudják hogy cd vagy dvd?
Hát azt nem
Na ennyit a hazai kereskedelemről, hazai Európáról...
Régen jó bolt volt...
Marad a W*rez -
Since #558 Jah csak lusta voltam megnézni :-) -
#557 Amúgy én nem látom ott szóval nincs.