32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Nagyon jó az így is..
  • Coolfire
    Frankó....;)
  • Hentes Bill #754
    elég lett volna csak linkelni...
  • Amiga
    Legyen... 4.- és 5. oldal... pontban 14.00-kor törlöm őket.

• Coolfire
    Hajrá!!Epedve várom.(tőlem nem tudja meg a GURU)...:)
  • Amiga
    A cikk 6 oldal összesen, nekem term. megvan az egész, nem csak az újság 63. oldala. Csak a %-os értékelés miatt gondoltam belinkelni, hadd fogyjon a GURU is, ne morogjanak emiatt.
  • Devids Pro
    jah jó lenne nagyon! Légysz inyomd fel valahova!
  • Devids Pro
    13:30-ig még plz ne töröld le mert most suliban vagyok és akkor érek haza thx!
  • Coolfire
    Ehh...most nézem ez nem is az ami linkelve van.Ezek szerint neked megvan az újság és egy scanner is.Nem tudnád megcsinálni az egész cikket és feltolni vhova?
  • Coolfire
    Big thx...de a másik fele nincs meg?(nem kekeckedés..:))
  • Amiga
    Preview a cikkből, délután törlöm.

• Coolfire
    Lehet,hogy még meg sincs egyik csapatnak sem.Vagy tényleg szopós védelmet pakoltak rá.
  • Coolfire
    Milyen 3-ban?A 3.-dik expansionban v. a Sims3-ban?:))
  • Coolfire
    OK.Nem leb@szás akart lenni.Ez csak a feszült idegállapotomnak tudható be.
  • Tom3 #742
    Remélem akkor a 3.ban lesznek állatok.
  • Dave000
    azt nem mondtam hogy ez az egész cikk. Legalább ennyi van.
  • Ronaldo07
    Az első kiegészítőben(amit már csinálnak)a gyerekekre fordítják a hangsúlyt és abban majd több suliba járhatnak meg ilyenek!!! Facca lesz!!
  • Coolfire
    Meg még az eredeti cikknek van egy pár oldala,ez csak az első két lap.
  • Devids Pro
    majd megpróbálok valamit én is kezdeni vele..
  • Dave000
    háh, jó lenne. Megpróbáltam okoskodni képszerkesztővel, de csak nagyon keveset lehet javítani rajta. Valamennyit el lehet olvasni.
  • Devids Pro
    pff azt hittem te csináltad a képet..
  • Dave000
    nem mert ez a pcguru honlapjáról van, ők meg megcsinálták úgy hogy ne lehessen elolvasni.
  • Devids Pro
    jobb minőségbe nem tudod?
  • Dave000
    már ha még nem volt
  • Dave000
    Sims 2 cikk a PC GURU-ból, persze annyira pixeles hogy olvasni nagyon nehezen lehet vagy nem is, de akkkor is:
    Sims 2 cikk
  • Devids Pro
    úgytűnik ea-sok jól védik a gamet :)
    ha ki lesz nforcon és valaki tud majd valami helyet ahonnan le lehet zúzni akkor mondja ám meg ;) (akár ide akár privátba)
  • Dave000
    csak indulnának már be
  • Coolfire
    Ja várj akkor mi lesz,ha beindulnak a letöltések...ki,honnan mennyivel...wehehehee..:)
  • Coolfire
    Ha megfigyeled ez az összes topikra igaz,ahol a rölíz már a küszöbön van,nem csak ebben.:)
  • Mike
    tudod, sírtunk korábban is, de ha áprilisban azt mondják, hogy majd júliusban, akkor minek jöjjek ide sírni naponta?
  • Since
    Nah most el kell hogy menjek, majd pár óra múlva jelentkezem, addig is várjátok a gamet, hátha kijön :-)
  • Since
    Én nemvagyok nagy sims fan csak érdekel a játék :-) Én nagyon kritikus vagyok játékok terén. Volt olyan játék, ami kb. 1 percig volt a gépemen, és volt olyan is amivel még mindig játszom :-)
  • Dave000
    hát igen csak amikor az utóbbi időben egyre több nyálcsorgató képet kidobtak az eléggé felizgatott mindenkit.
  • BlackWolf
    na megint jol kifejeztem magam
  • BlackWolf
    amugy ez annyira poen hogy addig mig messze volt a megjelenes volt hogy hetekig nem irt ide senki most meg hogy kozel a megjelenes mindenki sir hogy mikor jon mar ki ez annyira poen ha eddig birtatok(birtunk( varni akkor az a par nap mar csak eltelik valahogy
  • Dave000
    akkor úgy mondom felébredt :DD
  • Devids Pro
    nem halt meg sosem szvsz csak néha egy kis szünet muszály volt :D
  • Dave000
    örömmel látom hogy feléledt a fórum :)
  • Devids Pro
    :) jó köszi, remélem elég lesz, de majd meglátjuk, csak jönne már ki warezen :D
  • Since
    elég lesz az, bár 512 az ajánlott :)