211992
-
Mind a kettő továbbjutást jelentett, vagyis ugyanolyan :) -
nekem csak egy Higuain gól kell, úgyis nyernek a németek :D -
ááááááá erről tegyél le, a polip is megmondta XXD -
Vagy nem :) -
gonebaby #76379 remélem hasonlóan izgalmas meccs lesz mint az előző kettő negyeddöntő, de persze argentin győzelemmel a végén:) -
hát amúgy teljesen más mint henry kezezése -
a németek tuti :) -
Az Argentína - Németország meccsen szerintetek szerez mindkét csapat gólt? -
"Isten" keze majd 3 óra múlva fog villani a Németek felé :)
-
Maradjunk inkább annyiban ,hogy ilyen dolgoknak nem lenne szabad megtörténnie a fociban, vagy legalábbis nem ilyen gyakorisággal. Persze nyilván ez is "Isten keze volt". :) -
sanyiute #76373 én is ezt tettem volna a helyében bár talán fejét még oda rakhatta volna -
Suarez is hős lett Uruguayban.. :) -
Maradjunk annyiban, hogy Henry kezezésével felérő tett volt, mégse szidják, hanem hősként tekintik. Nyilván akik Ghánára fogadtak, azok most ki nem állhatják Suarezt, de ha egy magyar játékos ilyet tesz az utolsó percben (hangsúlyozom utolsóban, mer 60. perc körül inkább mennyen be egy tizi és legyen ugyanannyi ember a pályán mintsem kiállítás, hátha kihagyja), akkor én nagyon tisztelem. Suareznek nem volt más lehetősége, nem is reklamált, tudta ezt ő is és a bíró is és mindenki, hogy így akarta megmenteni a hazáját, bejött. -
gonebaby #76370 miért lenne aljasság?:D kiállítatta magát a csapat érdekében és még be is jött, szerintem nemes gesztus:) -
Persze bármi lehetséges, még az is, hogy félbeszakad a VB, mert Dél-Afrikát elnyeli a föld. -
Odacsap77 #76368 Amúgy,Hollandia ellen suárezér játszanak úgyhogy bármi lehetséges a hollandok ellen :D -
Odacsap77 #76367 Hogy ne lenne tovább?
Eleve ha kikap 3. helyér játszanak! =) -
Hát ok, de attól még rohadt nagy aljasság, mint sok minden más is a fociban. -
ajj heh én vb-n már vagyok vagy -20e -
gonebaby #76364 mert ezt így tanítják, azért kezezett:) ilyen nagy tétű meccseknél, főleg a végén, mindenkinek az a feladata, hogy az ellenfél gólt megakadályozzák, bármi áron. suarez helyesen cselekedett, ha valakinek még rémlik, magyar svéd ibra 94.perces góljánál a magyar védőn átpattant, na ott is kezelni kellett volna, kit érdekel h eltiltják 1 meccsre, de nem lett volna gól, csak szabadrúgás. -
Majd a bajnokságban produkálhatja magát a kapuspalánta :) Egyébként pont emiatt nem érzem teljesen jogosnak a továbbjutásukat, mert ok lehet mondani ,hogy Gyan miért nem lőtte be, de a kajlaképű egyáltalán miért kezezett? Tisztára, mint múlt héten az F1-ben Semilton csalt és jobban járt a büntetése után is, mint az aki szabályosan járt el. Na de remélem a hollandok majd elverik őket is. -
Hollandia után úgysincs nekik tovább, szoval tökmind1...
-
Odacsap77 #76361 Nem tudjátok hogy Suárez hány meccs eltiltást kap?Remélem csak hollandia ellen nem játszhat -
A polip azt mondta német, de mivel sokáig gondolkodott ezért lehet csak ráadásban, tehát x2. Amúgy az 1-1 gól sanszos. -
Srácok, Shep, bárki! Szerintetek a mind2 csapat szerez gólt (argentin-német) az esélyesebb vagy a német továbbjutás. Neten játszok, szóval ha bármi más esélyes lehetőség van a mai meccsekre, akkor köszönöm ha megírjátok! -
Hát, de nem olyan volt? Normális 11-esnek nekifutok a 16-oson túlról és erőből bebombázom, nem emelgetek és nem erőtlenül legurítom. Mondjuk a 11-esek előtt megraktam az urukat mert tudtam ,hogy a gánaiak elszórakozzák, hát sajnos igazam lett. -
"50 centiről nekifutok kisnyugdíjas" 
-
Na a mai nap jól indul éjjeli 4 MLB-ből 3 bejött, és ismét 7/7 a kvíz :)
Gyan meg mondjon le, meg a többi falábú 50 centiről nekifutok kisnyugdíjas 11-est lövök gánai is. Így elszarni, hát hihetetlen. -
nekem holnapra egy spanyol győzelem és Higuain gól kell, remélem alkot valamit Higu... -
takitom #76354 Köszkösz.:D -
ez milyen volt már srácok! kemény! -
Dean Winchester #76352 Egri Viktor!
sajnálom Ghánát! kűzdöttek,nyerni akartak! Szépen játszottak! megérdemelték volna a továbbjutást! -
hála istennek:D nem lesz afrikai a 4 között:D -
takitom #76350 A kommentátornak mi a neve mer kurvára nemjut az eszembe.xDDDDD:D:D -
Dean Winchester #76349 remélem ghána továbbmegy! megérdemelné! Gyan meg javítani fogja a mostani bakit! -
Dean Winchester #76348 pfff bzz ho-ban kellett volna 1 gól :S most előbb megrktam h ghána jt erre bazz Gyan elkúrja a büntetőt :D -
AZTATETVESKURVAISTEN FASZÁT JÉZUSOM MI MECCS EZ? :DDDD na ez innentől drámai. -
83 Uruguay - Ghána H 1.90
Eredő odds: 1.90000
Tét: 10000 Ft
Várható nyeremény: 19000 Ft
---------------------------
232 Hollandia - Brazília V 1.90
Eredő odds: 1.90000
Tét: 1000 Ft
gecijó nap hogy baszná meg :S -
gonebaby #76344 3an vezették rá a kapura és ellőtte ahelyett h lepasszolta volna a teljesen üres játékosnak, utána suarez elbaszott 2kurvanagy helyzetet, pá 20k, azt a szőröstalpú jeti kurva anyjukat -
fradis #76343 Vamos URUGUAY!!!
Avagy U ARE GAY :D