Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyr
Én felraktam a Chelseat, aztán lesz ami lesz.

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Matthew Prosac
Blake - Dent teniszmeccs most kezdõdött volna. Na mi van kiírva? 20:30
Anyjuk picsáját mostmár tényleg!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ramox
Én magam is kicsit talán erõsebbnek érzem az intert jelenleg ugye sajnos Essien, A Cole hiányát nagyon érezzük de azért én vagy 2-1re tippelek de inkább 2-2-t gondolnék. De igazad van, 3 esélyes 😊 Meglátjuk 😊

Matthew Prosac
megvan a Sevilla gólom, innentõl nyugodtan nézhetem a meccset, tét nélkül.
#42699: 20:45-tõl minden kiderül. Nyilván háromesélyes a meccs, és nyilván én is sokszor rosszul érzem a dolgokat, de én erre fogadtam ma, ez van. Mint mondtam, minden kiderül..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Köszönöm 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
SEVILLLLLA!!A!!!!!!!!!!!!!!

Matthew Prosac
közben már átírtam a hozzászólásom. én hiszem. a stoke-ot nagyon tutira veszitek, nem tudom miért. sima 1-1-es meccs, majd hosszabbítás 😊

fsgh
Amúgy annyira 3esélyes a meccs hogy el nem tudom mondani😄

Az fog gyõzni akinek jobban kijön a lépés.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

cagliari már vezet, de jó lenne szünet elõtt az a 0-2😊
Ramox
Matt én még ilyet nem mondtam de szerintem ma rosszul érzed az intert 😄 Annyira sima intert érzel és ááá 😄

Na mostmár jöhetnének a gólok Bl meccsen.

REAL MADRID

dragon11
Miért? Mi vihetné el? stoke nem hinném, talán esetleg chelsea, de azt sem hinném..

Matthew Prosac
háááát... azért a Chelsea-t még át kéne gondolni 😊

Matthew Prosac
ez a Digis kommentátor milyen Rodriguez-rõl beszél? Nem Gonzalez véletlenül ? 😄

dragon11
srácok..

aston villa, stoke, chelsea, totenham, west brom gyõzelmeknek mennyi esélyük van?😛 ezerrel gondoltam felrakni, 18k jönne.

Milyen csicska góóól 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
vezet a Fio

Vezet a Fiorentina LOL

REAL MADRID

Matthew Prosac
Hondaaaaa.... a garázsban.

Renatoooooo ..... a kapuban.

REAL MADRID

Udinese 0 - 1 Cagliari
Félidõ vendég kellene..:W
Forza Italia
nem raktam meg õket pedig éreztem a Cagliarit. Bár sok van hátra még.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Majdnem a MIlan is :|

REAL MADRID

Cagliari vezet lol
Gyr
Elsõ két meccsben én nem lennék olyan biztos 😄
Sõt a 2. az H legyen, mivel én arra tettem.

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Matthew Prosac
single-ben 2500öt..

Na streamek egymas mellett benyomva. Hajrá! 😄

REAL MADRID

fsgh
Dettó😄 Megyünk haverokkal kocsmába nézni. Nem hagyom ki, csak azért mert nincs digim😊

Mennyit raktál amúgy az Interre?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fiorentina-Milan V
CSSZK Moszkva- Sevilla V
Westbrom- Reading H
Aston villa- Crystal H
Tottenham. Bolton H
Inter- Chelsea mindkét csapat szerez gólt H
Szerintetek ennek mennyi az esélye?😛
Matthew Prosac
Na remélem, hogy a Sevilla játszik egy jó 3-3-as élvezetes kis meccset. Addig is megy az idõ, alig várom már az Inter meccset 😊

Ramox
Nagyon döntetlennek érzem, bár a tegnapi barca döntetlennel elõttem a hétre az érzéseimet... xD De persze ez csak az én érzésem 😄

Matthew Prosac
25% max. részemrõl 😊

FrezeR
a Milannak mennyi esélyt adtok mára?

Matthew Prosac
ha 1-1 lesz én már akkor sem leszek szomorú. de tartom továbbra is, hogy 2-0 lesz. esetleg 2-1 😊
#42674: nem kockáztattam vele sokat 😄

fsgh
Vigyázz mert szavadon foglak😄Dd

lippet
Látom sokan vártok Cagliari sikert! Megraktam én is, remélem ma a vendégek rúgnak több gólt!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Banner alatt ott van a digistream + egy rakás másik stream.

REAL MADRID

Banano
Kár hogy csak a digi adja😞

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

AlieN911
itt csak az inter a bibi😄 X lesz xD többi mehet

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
igazából ma kivételesen nem érdekel, 9ezret tettem fel, ebbõl 6ezer az Inter gyõzelem. ma BL lázban égek, nem nagyon gyártottam elméleteket, inkább csak csinálok vmi mixet, azzal is telik az idõ 😄 közben hûtöm a sört a meccsre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
nefeledjétek, a CSKA meccs 18.30kor kezdõdik. Tehát már csak fél óra!

Matthew Prosac
nagyon sokat gondolkodtam rajta, és még most is kb 75%-ra teszem, a lottózóban az utolsó pillanatban viszont átpártoltam a sevilla gólt szerez opcióra.. A Cska középpályássorában lehet bízni, mert Necid nem sok sót fog megenni az biztos (láttam már jópárszor játszani, nem egy nagy fingás a gyerek..). Kraszics vagy valaki a középpályáról szállíthatja a hazai gólt. Ha meg WuFra is megtette, akkor nem is lehet kérdéses 😄

FrezeR
oké 😊

Banano
Ha megint bejön az összes akkor:
http://i49.tinypic.com/rmsqd4.gif <#hehe>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Moszkva gólt hogy érzékelik a szerveid?

WuFraZselic
xDDD

no, elsõ dolgom a Lost volt, nem a topik (remélem nem sértõdtök meg xD), deee

én mára Inter gyõzelmet tettem egyszer, másrészt CSKA gólt, WBA és Aston Villa gyõzelmet
valamint Fiorentina és Udinese gyõzelmet is várok, szintén megtettem

részvét Blake miatt, nem akarják hogy megnyerd a hétfõi szelvényt, Matt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
inter gyõzelem, hendikeppes aston villa siker, tottenham továbbjutás (nem feltétlenül a rendes játékidõben). egyebet nem tudok 😄

Matthew Prosac
ha ez bejön, kipótolom 3000-el, hogy meglegyen a kerek 100ezer...

FrezeR
Matt: Te mit raksz meg ma? Milyen tippjeid/megérzéseid vannak a napi választékra?

fsgh
Na én meg megraktam azt amit nemrég írtam:

Juve-Ajax V
Schalke-Dortmund V
Chelsea-Man city V

1000 > 97000

😄 egyszer élünk. hátha bejön😄