Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akk most kérek Inter gyõzelmet 2 góllal, City gyõzelmet 1 góllal 😄

REAL MADRID

Ramox
Komolyan mondom... Ú de utálom az ilyet istenem...

Shep
Köszi Pato!!

Fiorentina v AC Milan 1:1 @ 6.50

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tudtad-e hogy a nyolcaddöntõ eddigi mérkõzésein
2 db döntetlen mely 1-1 re végzõdött
3 db hazai siker amely 2-1re sikerült és 1-0ra
2 db vendég siker született 0-1 és 2-3as eredménnyel.

tehát elvileg jöhetne egy hazai siker és akkor a vendég és iksz kimenetel jönne a 2.helyre 😄

milan nyert :S jobb lett volna az iksz ,mind1.
Banano
Na nekem egy Aston villa gyõzelem kell és akkor már örülök..ha még bejön mellé a tottenham az se lenne rossz..de az már csak az apró.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

nekem csak poénszelón van, de nem akartam hogy már az elsõ meccsen elmenjen
Am nekem is van egy Milanra tett szelvényem 😄

REAL MADRID

pato fiorentina milan 1:2
Oziris666
Ezaz Milán Fekete Pátó😄😄

omfg és ott a milán gólooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm😄😄😄😄😄:d.
Shep
Pato hogy szakadnál meg, miért kellett elrontani az 1-1et? Miért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
végre..

500->10k.

Matthew Prosac
és nyer a Milan 😮OOOOOOOOOO

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MIlan GÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

REAL MADRID

Ramox
Bazdmeeeg patooo 😞

Ramox
Hogy nyer a chelsea xD Nem, ne is gondoljunk a hazai gyõzelemre 😄

Közük sincs a meccshez.

REAL MADRID

Banano
Még mindig nem jöttem rá hogy lehet X-re fogadni..:/

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

milan 1-1 még 1 gólt milán pls
Matthew Prosac
A bl mai és tegnapi játéknapján még egyetlen egy hazai gyõzelem sem született... Ugye ez tudjátok mit jelent? 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
008 J. Blake - T. Dent H 1,4 (6-1,3-6,6-3)
021 Ethnikosz Aszterasz - Ethnikosz Pireusz X 2,85 (1-1)
022 Anorthosis - Pitsziliasz H 1,08 (3-0)

2000-> 8600

VÉGRE B***AMEG... VÉGRE!

Shep
Ú majdnem lõtt a Fior, most meg a Milan akciózik, áááá a végén még nyer valamelyik.

meggondoltam magam! papíron szeretnék ezzel nyerni szal maradjon 1-1 a végeredmény.
Ramox
Túl sok.... Nem bírom ezt a feszültséget 😄 A Chelsea meccs meg még ez is... xD

figy mostmár nekem8
mondom ha ez marad akkor 200 Ft-ra 2110 Ft jön tippmixen
caglirai félidõ V - milan iksz

ha lesz gól akkor meg
cagliari és milan 2.5 over 😄
500 Ft-ra 2110 Ft

legjobban egy 2-2 es eredmény lenne a fasza 😄
Shep
Sok van még hátra mi? Szerintem is 😊

Ahh bazz pont most akartam ránézni Milan meccsre mert 2 gól kell azon a meccsen az egyik szelómhoz 😄

REAL MADRID

Ramox
Áááá fújják le a két olaszt Most! Nem gondoltam volna hogy az Udinese fordítani tud a Milan pedig lehet hogy X-elni... legalábbis egy órája nem gondoltam volna 😄

Shep
Szerintem temethetõ.

Matthew Prosac
Mondtam én hogy ez a Necid egy balfasz 😊
Milan 1-1

Shep
Ez az 1-1

csyta
Nekem mára ez lesz

CSZKA-Sevilla H
Fiorentina-Milan H
Udinese-Cagliari H

400->5265 Ft

Voltam cigiért, és az 1000esbõl a visszajárót ismét szerencsejátékba öltem.. 😊

Shep
Ilyen az egyik szelvényem

3.38
Aston Villa v Crystal Palace 1 @ 1.35
Udinese v Cagliari 1 @ 2.00
USA v Iceland 1 @ 1.25 (ez már bejött)

Matthew Prosac
Blake meccset elõrébb hozták negyed órával, tehát elvileg 5 perc múlva kezdõdik (avagy folytatódik). lol... kíváncsi leszek én arra.

nah meg jött a cszka gólom😄 már csak a milannak kellene fordítania:S
Shep
Hát a Milan, mintha nem is lennének a pályán, ebbõl nehezen lesz gól 😞

Oziris666
Akkor végünk...

Shep
1-1 azért lenne jó, mert 1-1-es pontos eredmény szelvényem van.

Ramox
Ez a hivatalos...

Shep
Húú a Fior majdnem megint lõtt egyet.

Oziris666
Eddig vagy 3féle kezdõt találtam😄

Matthew Prosac
Malouda, Ballack és Kalou... Ezzel nálam az Inter - papíron - meg is nyerte a meccset 😄

Ramox
Az a vicces hogy tétmeccsen még sosem volt Kalou - Drogba - Anelka hármas egyszerre a pályán. Kíváncsi leszek. Malouda lehet szerelni nem tud majd de lesznek jó felfutásai xD

jóó diplomázzunk már át a másik topicba 😛

am milan 1-1 jó lenne mert ha jönne még1 gól véletlen akkor neten nyerek 2000et ha nem jön akkor papíron civilben 😄
jAsOn VoOrHeEs
Csak Malouda lesz a bal oldali védõ.

Inter: Júlio César - J. Zanetti, Samuel, Lúcio, Maicon - Sztankovics, Cambiasso, Thiago Motta - Sneijder - D. Milito, Eto'o.

Chelsea: Cech - Ivanovics, R. Carvalho, Terry, Malouda - Ballack, Mikel, Lampard - Anelka, Kalou - Drogba.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Nem baj akkor is te vagy a hibás. Büdös kölök a francnak kell ennek diploma? 😊

Shep
Milan meccset nézi valaki, van esély az egyenlítésre?

WuFraZselic
"450 pontom lett, 384 volt az állami"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Mert a büdös kölök nem tanult és nem lett elég pontja, most nézd meg fizethetjük neki ezt is 😊

w77d
ennek én nem tudok örülni, kivéve ha lesz még sevilla gól 😊