Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aston gólokat és city gólt ezekután inter innen már behúzza
Matthew Prosac
csak a székemben ülök, ugyanolyan rezignáltan, mint Mourinho 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Helyesbítek, Chelsea és Stoke city gólokat.😄

rooney8
ezzaz _😄_D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
CAMBIASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
MATT MOST UGRÁLHAT SZTEM: D

www.icewebhu

Cambiasooo 😄

REAL MADRID

Burdi
ottt vann😄 inter 2-1

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

aztakurva Cambiasso inter 2-1
buldozer99
ezaz 2-1😄D

Forca Barca

AlieN911
INrter 2-1 xD

Honda - The Power of Dreams

nagyon jön a chelsea az szép lesz ha fordítanak és nyernek félidõ h vége v-re 25.ös odds volt 😊
jah innentõl hajrá inter mert sokaknak az kell nekem meg már mind1 uh go go inter
Na Inter gólokat, City gólokat mostmár ...

REAL MADRID

végre 😄
na mstmár még 2 gólt kérek 😄
belgaknak kell 2 gól meg astonon 2 gól még ill 3 😄
Oziris666
Fogyi Kalouuuuuuuuuuuuuuuu😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
Na mostmár jöhet a 2-1, nektek csak ez kellett ugyebár...

ott a chelse góóóóóóóóóóóóólllllllllllll yeeeeeeeesssssssss
buldozer99
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

bocs matt meg mindenki akinek kell, mostantól góóó inter!!!

Forca Barca

Kalou 1-1-
Chelsea gól ...

REAL MADRID

Matthew Prosac
Basszus.... :CCCCCCCC

Burdi
uu helyes😄 köszi

jeee CHELSEAAAAAAAAAAAA😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

AlieN911
OOOOTVVVVVAAAAAANNNN CHELSEA 1 !!! HÁHÁÁÁ

Cercle már kettõs emberelõnyben hát csak nem basszák már el.
fergusonpapa
rájuk telefonálok!

www.icewebhu

w77d
gyerekek szurkoljatok hogy ezek a hülyék ne lesre játszanak, max 5db ami megengedett a mai meccsen XXD

Fabio Capello
Nekem is ez az érzésem, a Chelsea elkezd majd nyomni hogy idegenben gólt lõjenek, és emiatt fognak kapni még egyet.

fergusonpapa
akit érdkel wesbrom vezet!

www.icewebhu

most fújnák már le az összes meccset cercle, villa vezet, ciudad is 6al ment már és 17-16 lett azóta 19-16 ejj de szoros mecccs az is.
fergusonpapa
Bocs Matt! Mondom nekm mindegy ha lö egyet a chealse de kap vagy 10et csak 1et löjön 😊 Köszönöm az infot!

www.icewebhu

GENK KÉRLEK,jöjjön az a fehér holló😄😄

buldozer99
brugge vezet!!!

chelsea gólt pls, és legyen 2-1!😊

Forca Barca

Cercle góóóóól
Matthew Prosac
erõsen bennevan a meccsben a chelsea gól.. mondhatni a levegõben lóg (részemrõl: sajnos..)

AlieN911
Nah Chelsea kezdjünk bele, gólt kér az SG.hu/tippmix...
Pill teló... xD

Brugge hátha nyer..

fergusonpapa
mit gondoltok,msot értem haza,nem láttam mecset,chelasea képes lezs 1 golt bemákolni utána midegy kinyer cask ugye ara tetem h mind2 csapat lö golt..másik bl mecs okés és astonvilla totenham is vezet már csa ez hiányzik!😄

www.icewebhu

Matthew Prosac
még egy Aston Villa gól, és részemrõl az összes meccset lefújhatják!

Banano
Ciszár jenõ az internek szurkol😛..nézem az aston villa meccset plusz hallgatom a csiszát😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
nekem Inter gyõzelem kell, szóval... Max abban vagyok benne, hogy a Chelsea lõ egyet, de a vége 2-1 lesz. Amit meg a meccs elõtt mondtam, azt mostmár mégjobban tartom: 2-0 lesz az olaszoknak 😊

Fabio Capello
Valakivel egyszerre nyomtad le a mehet gombot, elõfordul, ilyenkor duplázza valamelyikõtök hozzászólását, a másiké pedig eltûnik.

Matthew Prosac
Agbon lavor 😊 Mennyit tud változni egy játékos megítélése 20-30 perc alatt?! Az elsõ elszórakozott lehetõsége után kimondottan utáltam 😄

Oziris666
Lényegtelen h hozzáért -e ,Kalou egy balfasz kapu elött befele megy ellõvi gól nem így 0szögbe leviszi...

buldozer99
brugge gyerünk, emberelõnyben is vagytok!

Forca Barca

dragon11
Chelseare is érvényes.

én is arra gondoltam de csak 1x szoktam rákattintani uh nem tom mivan, nah mind1 rúgjon már vmelyik csapat gólt a chelsea,city,aston villa közül

lol végre ott az aston góóóólllllll
Matthew Prosac
NA AZÉR!!!!!!!! VIlla !!!!!!!!

Ott a Villa!!!
Banano
GÓÓÓÓÓÓÓÓL

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007