Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most megint kezditek elõröl az egészet elõrõl?!..Nem látom értelmét!
"Viccelsz ugye? Csak nem akarod, hogy egy ilyen téma ami minimálisan (na, jó, valamivel több, mint minimális) ugyan érinti a politikát de igazából az állampolgárok problémája vagyis (rólunk) általános eszmecsere, mint ilyen átkerüljön a politikába???"
Mert tudniillik a BAL és a JOBB oldal ebben pláne nem ért egyet, és ez még egyel több ok nekik szidni egymást.
Ehhez a drogosoknak mi köze? És nekünk, mint hellyel-közzel kívûlállóknak akik csak, mint téma a közötünk lévõ emberek problémájáról beszélgetnénk, kezdjünk el inkább politizálni? Tekintve, hogy a probléma súlya rég túlépett a politika régión.
Nem. Nem mi fogunk elkezdeni politizálni, hanem azok, akik politikai kérdést látnak emögött a téma mögött! Vannak jópáran ezen a fórumon akik így látják (neveket nem mondok).
Szerintem ezért lesz ennek a topiknak a pol-ban a vége.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként meg narkó rulez!😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Repatarurgyán

Repatarurgyán
De éljünk a jövõknek is.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
"SAJNOS én nem tudok különbséget tenni lágy és kemény drogok között" Ezt jó lenne, ha belátnád, mert biztos jó oka van rá, hogy így gondolja, legyen az bármi.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
....örülök, hogy megértetük egymást, errõl karatyoltam. Örülök, hogy felfogtad és emberi módon próbálsz komunikálni.
Sokszor mondják, hogy levagyunk maradva a Nyugathoz képest úgy 20-30 évvel. Ez igaz, ott valamikor a 70-80 évekbe ment a fûvezés a tipikus jointolás ...most nézd meg hová fajult. Mit szeretnél? Kövessük õket?
"Pluszba a drogozók elítélésérõl, amit úgy egyébként ellenzek."
Betegségnek tartom a drogzást, amibõl ki lehet és épeszû ember ki akar gyógyulni.
Repatarurgyán
(elõre írom, én elítélem az szó legdurvább értelmében, ritkán anyázok, de ez ügyben ha kell megteszem, ezért kérlek ne flémelj a baromságokkal, hogy a kattogás mit jelenthet...sztem egyértelmû:biztos nem azt jelenti, hogy már elmúlt 8 óra és lekésel egy találkozót)
mi a fene, úgy látszik nem vagyok tisztába a használók arányáról.
Repatarurgyán
Tudod te, hogy mit beszélsz???????
Ezt a mondatod én kicsit ilyesztõnek tartom, ha már kattog, hidd el fog majd az még dörömbölni is.
Repatarurgyán
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nameg ez a drog szó. Ne általánosítsunk, de ha már valaki elítéli a drogot, akkor amikor sörözik,cigizik,kávézik épp az illetõ, álljon a tüköt elé és köpje szemen magát, mert ott áll egy rohadt drogos!
Repatarurgyán

Hogy F2F vesszük évezredes hagyományokra visszanézõ alkoholt és a drogot elég nagy hülyeségnek tartom. Meg egyszerûen nevetségesnek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másrészt pedig pontosítsunk az alkohol és a drogszármazékok miatt bekövetkezett halálesetek közel 1000X-se a drog javára.
Bár nem a fû miatt, de sajnos én nem tudom a kettõt különválasztani, a kezdõ drogozásból sajnos elõbb - utóbb kemény lesz.
pl. Dreher lager, Amstel Lage 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
VS