Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pite írta (#51275):
Telekom-Cloudflare
Vegre mar, nem is tudom miota szopok es csak proxyt hasznalva engedett az sto-nal elfogadhatoan jatszani.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pite írta (#51275):
Telekom-Cloudflare
Szuper,nem kő vpn.
Tele a hócipőm,STO-hoz kő VPN,ha elfelejtem kikapcsoni a köcsög battlenet le tilt.🤣
WoT-ban meg lesz 600 pingem amint csatába lépek,addig nem hogy ne vegyem észre.😎
Még a gyökér spotify is letilt mert idegen országból lépek be.😊
Ma is mentem asszimetrikus csatába VPN bekapcsolva mert STO-ztam,lemerültem tengeralattjáróval periszkóp mélységbe,indítom spotify-n AC/DC-t erre aszondja húzza vérbe gyökér,nem a beállított országból indítottad el az alkalmazást.
Ilyenkor még le sem lőhetem VPN-t mert a játék kivág autómatikusan szerverről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 30. 16:35
Toltam most reggel DSE-t és megint csinál fura dolgokat,egymás után észnélkül kilő akár négy rakás spread torpedót,mintha attól hogy nem lenne cd a torpedókon meghülyülne és mindet spread-el küldené ki nem csak az elsőt.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A klingon karimnál már így 4 tardigarde van,mert ezt is ideadta.🤣
Végül azt is ki kell lőni.
Épp harcolok amikor a hajóm hátra felé kilőtt egy kurva nagy szőrös torpedót.🤣
Nem tudom mi a ragya volt,mert mielőtt le fényképeztem volna vagy megnéztem mi a szar a neve betalált.
Csak troepedo spread van a hajómon és elől 1 torpedó.
PiszkosFred írta (#51267):
Zombik mar kimentek a divatbol, legalabbis lecsengoben vannak, de a Nene fele zombie(feldolgozaso)k johetnek barmikor 😊Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor inkább kövezzenek meg. 🤣
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Plata írta (#51264):
Este jó kis DSE farmolás után megnéztem 3 SNW epizódot,az első nem volt rossz de azt sem mondhatom hogy jó,a zombis na az unalmas hülyeség volt,felét nem láttam mert inkább Manor Lords-al játszottam,unom a zombis hülyeségeket,sosem nézek ilyen zombis szarokat mert már k.rvára unalmas. Egy időben csupa idióta vámpíros film meg sorozat volt ,de most a zombis szart öntik mindenhonnan.
Viszont a másnapos rész vicces volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 29. 10:41
Zombik mar kimentek a divatbol, legalabbis lecsengoben vannak, de a Nene fele zombie(feldolgozaso)k johetnek barmikor 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Orbancapitan írta (#51265):
nem az nem zombis volt hanem paranormális rész mert nem tudni h mitörtént és miért hallucinálták azt amit
Az első szürke éloholtnál elvesztettem az érdeklődésem és inkább mérgelődtem hogy miért nem működik a modom. 😄
Mire sikerült be kalibrálni a modot vége is lett,de uncsi volt.
Plata írta (#51264):
Este jó kis DSE farmolás után megnéztem 3 SNW epizódot,az első nem volt rossz de azt sem mondhatom hogy jó,a zombis na az unalmas hülyeség volt,felét nem láttam mert inkább Manor Lords-al játszottam,unom a zombis hülyeségeket,sosem nézek ilyen zombis szarokat mert már k.rvára unalmas. Egy időben csupa idióta vámpíros film meg sorozat volt ,de most a zombis szart öntik mindenhonnan.
nem az nem zombis volt hanem paranormális rész mert nem tudni h mitörtént és miért hallucinálták azt amit
gunji írta (#51260):
Ő volt (talán Sord a neve). (Valahol olvastam, hogy még egy Kzinti-t is láttak, de már nem találom, úgy hogy inkább felejtsük el. A három is pont elég szép 😊
Köszi őt nem láttam túl zsúfolt volt a jelenet amiben volt
Slaverek buliznak.

Akkor megyek és megnézem.
gunji írta (#51256):
Igen, azért 😛 Meg másik kettő is benne volt (elvileg volt egy negyedik is, de azt még nem szúrtam ki).
a madáron kivül ki volt még?
Nem vagyok gèpnèl.
De melyik az?
Jelentkeztem ISE-re és Cure Elitre.
Utóbbira hívott be,az ellenség olyan volt mintha normál lenne,mégis a végén a jutalom elite volt,6980 dilit kaptam például.
gunji írta (#51248):
Heal health groundnál megint 5967/6000-nél tűnt el a generátor :o xD
Használj upgradelt boffokat.
Második kettő lassú volt,turret bekapcsolás szkennelés minijátékkal.
Mellesleg mióta támadnak az elite slvaer hangárok úgy hogy tüzet okádnak? 😮
Full lökött lopós boffokkal elláttott lopós farm karival baromkodtam,de a slaverek tüzet okádtak. Ami nekem új.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 26. 13:20
PiszkosFred írta (#51241):
Na, ez az, amit csodalva olvasok es minden elismeresem erte, de annyit nem er az egesz, hogy ezt en is igy csinaljam, ilyen tudomanyosan. Meg akkor sem, ha tudom, csak leirva tunik komplexnek, egyebkent rutinbol megy 😊
A boszikig marad a DSE napkozben endeavorert, raerosen, reggel meg a TFO es kesz.
nekem a alfa-ban max 15 perc úgy hogy a defense-t most kerülendő
Egy support két waves. Support lassú volt minijátékkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 09. 25. 17:53
pite írta (#51239):
A titok az, hogy nem kell átrepülni a kvadránson.
Én az Alfa kvandránsban tolom le a 3xDSE-t, Bajor/DS9 körül, a minimap change instance ugyanis ide dob ki.
Ha az Alfa térkép alsó két sorában/sávjában röpködök és instát váltok, akkor Bajor/DS9 alatt, meg jobbra közelebb szokott lenni DSE vagy egy jobbra távolabb, közel a Alfa/Béta határhoz.
Béta kvandránsban kicsit fura a change instance, mert Sol és New Romulus közelébe rak le, szóval ha nem jó helyen váltasz instát akkor lehet hogy a kvandráns másik részében találod magad, mint amerre szerettél volna teleportálni.
Change instance esetében viszont fejben kell tartani, hogy melyik ponton milyen DSE-t csináltál, mivel ha Bajor alatt befejezel egy típust (pl. Defense), insta váltás után Bajor alatt ugyanott látsz egy ugyanolyan típusú (Defense) DSE-t, akkor abba már nem tudsz belépni. (Nem tudsz belépni *azonnal*, úgy láttam erre is van cooldown, ha saccolnom kell ez kb. 15-30 perc lehet.)
A Waves/Defense típust preferálom, mivel ezek fix számú ellenféllel fix folyamatú DSE-nek tűnnek, ezeket gyorsabban befejezem, ellentétben pl. a Support DSE-vel, ahol 7 szatellithez kell odarepülni és rákattintani, amik véletlenszerűen adnak bewarpoló ellenfelet (itt megvolt a két véglet: semmi ellenfél, illetve minden szatellithez volt ellenfél).
Próbáltam azt a megközelítést is, hogy odarepülók Support DSE-hez, belépek, ha nem tetszik akkor kilépek. Az esetek nagy részében kilépés volt az eredmény, ergo fókusz a Waves/Defense típuson.
Persze ha accolade miatt kell Support DSE, akkor nincs mese, ezeken át kell rágnia magát az embernek.
Kell egy jó AoE hajó/trait/konzol kombó, Vowin/SS Antares Distress Protocol konzol a gyors resethez, mire a következő DSE-hez érsz a képességeket/konzolokat újra el lehet tolni, aztán megint reset.
1xDSE (Waves/Defense) nem kell hogy tovább tartson 3-4 percnél.
A 3xDSE-et 10 perc alatt be lehet fejezni. A 20 perc az lassúnak tűnik, ott valóban a repüléssel mehetett el az idő.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 09. 25. 17:03
Na, ez az, amit csodalva olvasok es minden elismeresem erte, de annyit nem er az egesz, hogy ezt en is igy csinaljam, ilyen tudomanyosan. Meg akkor sem, ha tudom, csak leirva tunik komplexnek, egyebkent rutinbol megy 😊
A boszikig marad a DSE napkozben endeavorert, raerosen, reggel meg a TFO es kesz.
PiszkosFred írta (#51233):
Na, ma reggel kiprobaltam a 3db DSE-t, mint napi progresst, hat, a vege kb 20 perc volt, mire odarepkedtem a helyekre, letoltam az egyebkent baromira idegesito feladatokat. Elonye, hogy jar erte endeavor, hatranya, idoben majd' duplaja az uj TFO-nak. Sot, volt olyan is, hogy mire odaertem, eltunt a DSE, repulnom kellett masik "ikonhoz". Nem tudom mar ki irta, hogy gyorsabb neki a 3 DSE, mint a TFO, de piszok nagy mazlija lehetett, vagy en vagyok lassu, nem tudom, de maradok a TFO-s 14 perces napi progressnel.
A titok az, hogy nem kell átrepülni a kvadránson.
Én az Alfa kvandránsban tolom le a 3xDSE-t, Bajor/DS9 körül, a minimap change instance ugyanis ide dob ki.
Ha az Alfa térkép alsó két sorában/sávjában röpködök és instát váltok, akkor Bajor/DS9 alatt, meg jobbra közelebb szokott lenni DSE vagy egy jobbra távolabb, közel a Alfa/Béta határhoz.
Béta kvandránsban kicsit fura a change instance, mert Sol és New Romulus közelébe rak le, szóval ha nem jó helyen váltasz instát akkor lehet hogy a kvandráns másik részében találod magad, mint amerre szerettél volna teleportálni.
Change instance esetében viszont fejben kell tartani, hogy melyik ponton milyen DSE-t csináltál, mivel ha Bajor alatt befejezel egy típust (pl. Defense), insta váltás után Bajor alatt ugyanott látsz egy ugyanolyan típusú (Defense) DSE-t, akkor abba már nem tudsz belépni. (Nem tudsz belépni *azonnal*, úgy láttam erre is van cooldown, ha saccolnom kell ez kb. 15-30 perc lehet.)
A Waves/Defense típust preferálom, mivel ezek fix számú ellenféllel fix folyamatú DSE-nek tűnnek, ezeket gyorsabban befejezem, ellentétben pl. a Support DSE-vel, ahol 7 szatellithez kell odarepülni és rákattintani, amik véletlenszerűen adnak bewarpoló ellenfelet (itt megvolt a két véglet: semmi ellenfél, illetve minden szatellithez volt ellenfél).
Próbáltam azt a megközelítést is, hogy odarepülók Support DSE-hez, belépek, ha nem tetszik akkor kilépek. Az esetek nagy részében kilépés volt az eredmény, ergo fókusz a Waves/Defense típuson.
Persze ha accolade miatt kell Support DSE, akkor nincs mese, ezeken át kell rágnia magát az embernek.
Kell egy jó AoE hajó/trait/konzol kombó, Vowin/SS Antares Distress Protocol konzol a gyors resethez, mire a következő DSE-hez érsz a képességeket/konzolokat újra el lehet tolni, aztán megint reset.
1xDSE (Waves/Defense) nem kell hogy tovább tartson 3-4 percnél.
A 3xDSE-et 10 perc alatt be lehet fejezni. A 20 perc az lassúnak tűnik, ott valóban a repüléssel mehetett el az idő.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 09. 25. 17:03
zizi
Plata írta (#51236):
Arra gondolsz ami jobb oldalt van ès 10 percről számol vissza? Az mutatja mikor tünik el a mostani DSE.
Most mar tudom, ma reggelig azt hittem, hogy visszafele szamol es akkor mehetek megint, amikor leall (sosem vartam meg, annyi felesleges idom nincs). Kvazi biztonsagi megoldas a non-stop grind ellen. Hat nem az... Mindig tanul az ember 😊
PiszkosFred írta (#51230):
Sok jo dolog van ott, de ez nincs 😊 kb. 2-3 napja tunt fel, hogy nem talalom sehol a "masodlatokat", azota vegigneztem minden accounttal, minden oldallal (ki tudja ugyebar) minden claim vagy reclaim lehetoseget, zen storetol a dili bolton at az event raktarig, mindent. Nincs sehol 😊
Valóban, a Reclaim rewards gomb allati részen csak a 60. évfordulós vanity shield meg ehhez kötődő sallang van.
A 60. évfordulós platinum doboz tényleg nincs itt.
zizi
PiszkosFred írta (#51235):
Oh, a 10 percet nem tudtam. Az vilagos volt, hogy idovel despawnolnak es ujra megjelennek, de azt hittem kb. egy ora az atfutasi ido. Akkor viszont a reset timernek nem latom ertelmet, ha annyi ido alatt eltunik a DSE, akkor minek szamolja, hogy mikor mehetsz oda megint, ha mar ugysem lesz ott? 😊
Arra gondolsz ami jobb oldalt van ès 10 percről számol vissza? Az mutatja mikor tünik el a mostani DSE.
Plata írta (#51234):
DSE-k 10 percig élnek útána újra spawnolnak máshol.
Ma majd lemérem neked mennyi.
Oh, a 10 percet nem tudtam. Az vilagos volt, hogy idovel despawnolnak es ujra megjelennek, de azt hittem kb. egy ora az atfutasi ido. Akkor viszont a reset timernek nem latom ertelmet, ha annyi ido alatt eltunik a DSE, akkor minek szamolja, hogy mikor mehetsz oda megint, ha mar ugysem lesz ott? 😊
PiszkosFred írta (#51233):
Na, ma reggel kiprobaltam a 3db DSE-t, mint napi progresst, hat, a vege kb 20 perc volt, mire odarepkedtem a helyekre, letoltam az egyebkent baromira idegesito feladatokat. Elonye, hogy jar erte endeavor, hatranya, idoben majd' duplaja az uj TFO-nak. Sot, volt olyan is, hogy mire odaertem, eltunt a DSE, repulnom kellett masik "ikonhoz". Nem tudom mar ki irta, hogy gyorsabb neki a 3 DSE, mint a TFO, de piszok nagy mazlija lehetett, vagy en vagyok lassu, nem tudom, de maradok a TFO-s 14 perces napi progressnel.
DSE-k 10 percig élnek útána újra spawnolnak máshol.
Ma majd lemérem neked mennyi.
gunji írta (#51231):
Én még tegnap elbizonytalanodtam, hogy felvettem-e egyáltalán, meg utána kellett keresnem, hogy ezmiez, mert eléggé zsufi az utóbbi időszak, s nem emlékeztem rá. De valószínűleg igen. Vagy nem tudom.
Egyik karakteren találtam egy platinumos tardigrade-et, de lehet, hogy még korábbi.
Az már egy évfordulós tardigarde,ezt már adták egy évfordulón ingyen.
Egyik karakteren találtam egy platinumos tardigrade-et, de lehet, hogy még korábbi.
pite írta (#51227):
Ha behúztad a platinum ládát, akkor az szerintem a Mission Journal > Event fül > Reclaim Rewards gomb alatt lesz.
Most még melóban vagyok, így nem tudom megmondani pontosan melyik fülön (misc? ground?). Ott nézz körül, ha jól emlékszem nincs külön felvehető fegyver meg tardigrade, hanem egy platinum dobozban van az összes ajándék, azt a dobozt kinyitva ömlik az inventoryba minden.
Sok jo dolog van ott, de ez nincs 😊 kb. 2-3 napja tunt fel, hogy nem talalom sehol a "masodlatokat", azota vegigneztem minden accounttal, minden oldallal (ki tudja ugyebar) minden claim vagy reclaim lehetoseget, zen storetol a dili bolton at az event raktarig, mindent. Nincs sehol 😊
Ha jol emlekszem csak 1-2 napig volt elerheto, de tisztan emlekszem arra, hogy account szintu unlockot irtak, ezert sem huztam be minden karakterrel, csak az account "fonokokkel".
Ha kell, akkor raszanom azt az idot es minden account minden karakterevel vegigkattingatom. Ha masnal is hianyzik, akkor majd javitjak, nem aggodok, a lenyeg, hogy nem en voltam bamba, hanem tenyleg nincs sehol.
A platinum pack nálam is hiányzik, meg redditen is írták páran és mára ígérték a devek a javítást. (link) Hát sikerült javítani xD
gunji írta (#51226):
Encounteréknél 4 szektornyi körben 4 defense (amit ugye most mellőzzünk), 1 wave és 1 support (amit már megcsináltam, de megmaradt a CD leteltével). S ha a mentőkabinos supportot könnyűnek veszik, akkor milyen lehet a nehéz defense? (Nem azt mondom, hogy nehéz, csak pl. a gázoshoz képest jóval nehezebb).
A mentőkabinos support DSE-t (The Rescue Pods) úgy célszerű megcsinálni, hogy körberepülsz a kabinokhoz, nem lősz meg senkit. Nem aggrózol, ha meglőnek is csak menj tovább, ne lőj vissza, repülsz pontról pontra a kabinokhoz, mindehol elnyomod a felugró gombot. Majd ha megvolt mindegyik kabin (6 db), akkor letakarítod a helyet.
zizi
PiszkosFred írta (#51216):
A Platinum Tardigrade petet es a Phaser Sniper fegyvert - ami abban a 60-as csomagban volt - kivontak vagy kikapcsoltak? Mert sehol sem talalom a tobbi karakterrel a zen storeban, vagy azt hol kell/lehet (re)claimelni?
Ha behúztad a platinum ládát, akkor az szerintem a Mission Journal > Event fül > Reclaim Rewards gomb alatt lesz.
Most még melóban vagyok, így nem tudom megmondani pontosan melyik fülön (misc? ground?). Ott nézz körül, ha jól emlékszem nincs külön felvehető fegyver meg tardigrade, hanem egy platinum dobozban van az összes ajándék, azt a dobozt kinyitva ömlik az inventoryba minden.
zizi