46527
  • PiszkosFred
    Hat, a Cryptic bemondta az unalmasat (koszonhetoen az Embracer fiaskonak) igy most a DECA tartja fenn a jatekot. Az eves event pedig nem token vagy token vagy lobbi, hanem es-es-es jutalmakat osztanak most mar.
  • Plata
    De,az idén marha sok cuccot adtak az éves kampányban,T6 hajókat,promós hajót marha sok lobit,plusz már csak úgy adnak néha t6 hajót eventen.
  • lammaer
    Amúgy az eltelt 1-2 évben történt vmi érdekes a játékban vagy csak a szokásos sablon - új hajók, új itemek, néha egy-két epizód azt doszt? Semmi nagy átalakítás, vagy meglepetésszerű fordulat?
  • PiszkosFred
    Miota az anyaceg, a Deutsche Telekom osszebalhezott a Cloudflareval par honapja, azota szop mindenki aki telekom/tcom/thome, stb. "magenta" csaladban van. Csucsidoben vagy mar elotte a CF kiesese miatt sokkal lassabb es korulmenyesebb minden azt hasznalo szolgaltatas elerese (hatalmas kerulovel jut el hozzad az adat, plusz "alacsonyabb rendu utvonalakon".

Emiatt pl a beepitett proxy (vagy sajat vpn) nelkul kb. jatszhatatlan telekommal az STO, es semmit sem tudsz tenni ellene, maximum szolgaltatot valtasz.

A DT-nel igy dontottek (penz miatt, nyilvan) es emiatt mindenki szop az egesz euban.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.03. 14:10:33
  • lammaer
    Na, közben meglett a megoldás, bekapcsoltam a Cloudflare Warp ingyenes VPNt, és hasít a letöltés mint a veszedelem. Akkor lehet vmi a thomecal nagyon nem jó....
    Mondjuk ez a cloudflare máskor is nagy szolgálatott tett, volt hogy hónapokig nem tudtam Mechawrrior Onlineozni mert mindig ledobtak a szerverek - de ezzel nem...
  • gunji
    A launcher-s bugba én mindig belefutok, ha valahol újra kell telepítenem a játékot. A megoldás nálam mindig az volt, hogy vinnem kellett az új/újabb exe-t, régivel már nem megy a letöltés se :(
    Megpróbáljuk valahova feltölteni?
  • lammaer
    Köszi skacok, hát az arcból inditva ugyanoda jutok, az a szutyuk autoupdate ami a bal felső sarokban akar letölteni pát száz KB adatot...

Ajándékot nem láttam, majd kipróbálom mobilneten keresztül (redditen irta vki hogy cak úgy tudta updatelni a játékot hogya PCjét rákötötte USBvel a telójára és USB tetheringgel a teló netjén át húzta le a dolgokat)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2024.11.03. 11:30:52
  • Plata
    Kicsit off,de tegnap este próbáltam végig vinni Dragon Age 2-t.de sajna meguntam egy negyed óra után és inkább elővettem a Mass Effect-et,gondoltam most végig viszem a játékot legdurvább fokozaton,de hogy ne nulláról kezdjem betöltöttem 58-as karim utolsó mentését,átállítottam neki a játékot a legnehezebbre majd újra mentettem,ha már ott voltam nagy nehezen le vertem azt a sügér barmot,mert ugye a boss harcnál volt a mentés.Erre a játék megadta nekem az Insane achit.
    Ami szerintem nem járna.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.03. 11:09:44
  • Plata
    Most jut eszembe,nézd meg a STO accod emailfiókját,nem kaptál tőlük ajándékot?
    Ha valaki sokáig inaktív időnként küldenek ajándékot hogy nézz vissza.
  • Plata
    Szerencsére nekem mostanában ilyet nem csinélt,de az ESO igen.Legutóbbi peccs vagy két óra alatt jött le,a netem jó szóval nem az miatt jött le néha röhejesen kis sebességgel.A letöltés sokáig tartott a telepítés nem sokéig,de az ESo nekem régen is csinált vicces dolgokat,volt mikor többszáz giga javítást szedett le.
  • PiszkosFred
    Az a baj, hogy a proxy beallitas elott van a trying to update launcher cucc, ami alap esetben 1-2 sec (sincs), de ha epp a login/account szerver szar - es mostansag nagyon szar -, akkor az baromi lassu. Ha az a gondja lammaer kolleganak, mint nekem volt anno az irodai gepen, akkor ott egy-masfel oraba telt, mire lement, es csak utana jott be a launcher a loginnal, meg az options-szel, stb. Aztan mar nincs gond, ha egyszer lemegy a launcher update, a klienst mar gyorsabban frissiti (bar az is lassabb, mint barmelyik mas online jateknal)
  • Plata
    Esetleg launcherben megpróbálhatja az Eu proxyt.
    Launcherben options és alul gameplay proxy. Ott válassza az EU-t.
    Vagy írja be az alatta lévő Command Line ablakba hogy "-SetProxy eu1.proxy.crypticstudios.com 80"
    Nekem ARC launcheres STO van de steamről indítva.

Ui:Láttam jön a Piszkos Fred a kapitány film. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.03. 10:14:46
  • PiszkosFred
    Probald meg reggel, este sajnos szinte hasznalhatatlan a patch/login/webes felulet (+ extra nehezites, ha telekommal vagy).
  • Plata
    Használj ARC launchert.
  • lammaer
    Skacok, a cryptic launcher autoupdatere van vmimegoldás, hogy képtelen letölteni kb 200 megát.... gyök 2kb-al tölt, aztán állandóan megszakad....

Gondoltam sok év után benézek az STOba, volt e vmi érdekes, de képtelen vagyok letölteni a játékot.

Mondanom sem kell a netemnek semmi baja....
  • Plata
    Red alert jő.
    Nem black alert link.
  • Plata
    World of Warshipsben klassz Star Trek event van,de hogy ezeknek fingjuk nincs a Star Trek hajókról az biztos.
    Romulán D'deridex,Klingon ToqDuj,Vulkáni T'pau és Fed Enterprise hajóval lehet tolni.
    Az Enterprise zárolt,küldikkel kell unlockolni.
    Viszont szerintük a D'deridex egy pici kis hajó,a ToqDuj nagyobb cruiser,a T'Pau meg marha nagy csatahajó,az Enterprise meg egy böhöm nagy hordozó.
    Plusz a fegyverekkel sem nagyon vannak tisztában,phaser egy roma hajón vicces.

Azt ne nézzétek hogy kevés a lóvém,elköltöttem az összes lóvém egy supership-re. XD
    Meg egy T10 prémre és a felszerelésére.
    Mellesleg a szinkron és a hangok gázok,tuti nem vettek meg egyetlen eredeti hangot sem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.01. 10:36:59
  • Plata
    Ma a legrégibb karimmal toltam az eventet,most volt időm így TFO-ra mentem,ő kicsit dilisre van csinálva,űrben galaxy van neki és TNG vagy Picard szerű fegyverzet,groundon meg breen szett és breen fagyi fegyver és fagyi kit meg fagyi modulok.
    A fegyverének a sebzése cold.
    Mégis szinte félperc alatt kész lett a plasma sebzős endeavor.
    Vagyis valószínűleg a csapatban valakinek plasma volt és megadta,vagy hülye az endeavor.
  • Plata
    Remélem jön valami új verda.
    Lehetne zen leértékelés,a zen piac megugorna.
  • gunji
    Inkább: Goodspeed!

Hajó és promobox leértékelés van.
  • Plata
    Hááát ha új időszámítás,akkor legyn éjjel kettőkor leállás reggel ötig és hagyjanak má békén a délutáni leállással. :D
  • PiszkosFred
    Na, akkor ha jol emlekszem a datumokra, holnaptol uj idoszamitas kezdodik az STO eleteben? Kivancsi vagyok mi lesz, ha nem is azonnal, de a kovetkezo par honapban csak lesz valami nyoma a "cserenek".
  • Orbancapitan
    nekem nagyobb és bolyhosabb
  • Orbancapitan
    passz
    a hírbe csak random volt írva
  • Plata
    Acconként vagy karinként,
    Mert nekem kariknál ugyanolyan volt.
    Már amelyiknél megnéztem.
  • Orbancapitan
    randomba dobja
  • Plata
    Aranyos,de én azt hittem töb színben is lesz.
  • gunji
    Megpróbáltam én is, jól néz ki, jobban, mint az SW-kollegája, szvsz. A szőrt itt jobban sikerült elkapni.
  • Plata
    Ilyen a cica.
  • Plata
    Nem mertem melóban TFO-ra menni,mert folyton megzavart valaki.
    És milyen jó hogy nem arra mentem,küldit is kétszer megzavarták.
  • Orbancapitan
    én is már csak patrol nyomok
  • Plata
    Én ma patrolt toltam eventen TFO helyett,de könnyű volt és gyorsan megvolt.
    A boszorkányosra mentem.
    Engi lekvár boffot vittem,de jött velem két elacsi muksó is,így tulajdonképpen négyen voltunk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.28. 11:03:56
  • gunji
    Tudom, csak már nincs idő végig menni az összes karakterrel, mint régen. Túl sokáig tartana ;)
    Bár, hogy ha egy hétig tart, akkor meglátjuk xD
  • Plata
    Az egy klón,akárhányszor meglehet. :D
  • gunji
    Jahogy Dr. Sibak? Régen mentem, talán jövő héten, ha még lesz. Meg is kéne nézni, melyik karakternek nincs még meg.
    Köszi !
  • Plata
    Küldetés.Hearts and mind.
  • gunji
    Hol? Nem látom a c-storeban
  • Plata
    Lehet szerezni ingyen rémisztgetős kék boffot.
  • Plata
    Hááát,ha vissza lehetne kérni azt az időt amit a diszkóra fordítottam akkor visszakérném.
    Az öt évad alatt alig volt 1-2 normális rész.
    Nem emlékszem már hogy a harmadik évadban mi volt,talán az hogy egyedül megmentik a föderációt,de egyedül a második évad volt valamennyire élvezhető,azért mert Pike benne volt.Többi tökre felejthető volt,tele volt orbitális fasságokkal,szerintem még a Galaxy Quest is fényévekkel jobb Star Trek.Plusz kevesebb marhaság van benne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.26. 13:23:26
  • Orbancapitan
    a disco s3 azért lett olyan amilyen mert nem kértek jeriből de persze írt snw-hez és picardhoz is rész vagy legalább részt vett benne