49975
-
Hat hja, bar az volt a legkisebb gond, akademian tomboljanak a hormonok es a tesztoszteron (vagy annak megfeleloje a kulonbozo fajoknal) es legyen hulye mindenki. De az elso ket resznek az Star Trekhez semmi koze sem volt, csak beleeroszakoltak nemi hatternek. A sok viccesnek szant robot meg felesleges effekt helyett felvehettek volna par jobb irot erre a par reszre, a Kurtzmant meg a varostablaig kellett volna kergetni.
Na mindegy, majd egyben megnezem a vegen, hatha csak a kezdet volt gagyi es kesobb nagyot javul. -
Plata #49974 Sok a nulla. XD
90210 -
Orbancapitan #49973 Egy st 90020010 xd -
Na, megnyugodtam, 2 resz utan tisztan latszik, hogy ezt a baromsagot nem nekem talaltak ki, felszabadult heti 2 oram :) Reggelig tudnam sorolni a faszsagokat, de inkabb megyek aludni. -
Plata #49971 Volt klingon változata is,bár nem volt olyan jó,de az sem volt rossz.
Ott bortival lehetett csapatni. -
gunji #49970 Most néztem meg videón, nekem az még nem volt meg :(
Még két hónap volt a születésemig. :) -
Orbancapitan #49969 ki nem? tiszta tng hangulatta volt -
Plata #49968 Én azt a küldit szerettem. -
Orbancapitan #49967 plusz alex cruzman utája a sto-t mert nem az ő kis univerzumához tartozik ugye ahhoz kellett volna tartani mindent
amúgy az ody is ha úgy veszük jól jött ki mivel a sto-ba nem ody class a enterprise hanem yorktown és a régi ody tesztelős küldire csak a veteránok emlékeznek az utopia planetát is ki vették -
Nem kell listat irnom, eleg ha ranezek a watchlistemre a Vikin, Netflixen, Primeon, Disneyn, Skyon vagy az HBO-n, bar utobbi kettot mar alig nezem, leszamitva 1-2 sajat sorozatot. Kb. feneketlen kut a lista, eselytelen menedzselni, foleg ugy, hogy minden heten kerulnek fel ujabbak. Olyan mint a Steam konyvtaram, amelynek a vegere meg az unokam unokaja sem fog erni, nem hogy en...
Nem szeretem a szinkront, minden tiszteletem az egyebkent profi magyar szinkronszineszeke, nem veluk van a bajom, hanem a forditokkal. Sajnos manapsag nagyon nincsenek megfizetve, a hataridok meg rovidulnek es ez ketto meglatszik a silany forditasokon is. Nagyon felhigult a szakma, hihetetlen felreertelmezesek vannak neha a jovahagyott szovegekben. Nem jo nyelveket beszelni, hiaba na, mert ilyenkor csak felhuzom magam :) Igy inkabb nezem eredeti hanggal es max a keleti (koreai, japan, kinai) sorozatok alatt kapcsolom be a feliratokat. -
Orbancapitan #49965 legalább hetes jól jött ki a végén és a stoba is már civil de volt kapitány -
Orbancapitan #49964 am
-
gunji #49963 Igen én már a Picard előtt is féltem attól, hogy szétcseszik a STO idővonalát. Kezdődött 7/9-del, folytatódott az Ody-val. Nem is értettem az örömködést, hogy ingyen átvettek egy hajót a STO-ból a Picardba, aztán az idővonalat is szétbarmolták. Legalább megpróbálhatták volna. Itt is (bár még nem láttam, hogy mennyire fontos az az infó, hogy Nog/Paris/Bashir milyen rangban szolgált végül, de) legalább megpróbálhattak volna alkalmazkodni, szvsz.
Remélem így a Cryptic nem fogja szétbarmolni megint a tutorialt. Legfeljebb egy valamiféle recruitot csinálhatnának az új sorozathoz. -
gunji #49962 Én már egy ideje feladtam, ritkán jön ki úgy az este, hogy beleférjen valami. Rossz rágondolni is, hogy milyen hosszú listát tudnék a nézendő dolgokból írni. Pedig anno, míg csak a tévé volt, addig minden ment prímán. Ki érti ezt?
Sky-on lesz - gondolom - pár hét múlva. Ki tudom várni, ha kap egy igényes szinkront Barbinek Péterrel. Osztán, hogy mennyire lesz x*r, az majd kiderül. -
Orbancapitan #49961 jah a jemhadar csaj félig klingon vmi házból és a kdf-be beimportálodott jemhadar házból -
Orbancapitan #49960 igen nálunnk vmiért csúszik a megjelenés -
Koszonom, igy kozvetve eszembe is juttattad. kb 5-6 ev utan ismet van mit tolteni netrol, mert ahogy vegigneztem az osszes streamen, amit fizetek, egyiken sincs ott, gondolom majd csusztatva erkezik ez is meg valahova.
Hianyzott, mint egy pup a hatamra egyebkent, 3 nagyon vart sorozat erkezik a heten, abbol az egyik teljes evaddal, a masik ketto heti kettovel, most ehhez jon a STA ket ressze, hat kinek van erre mindre ideje?! :) -
Plata #49958 A lekvár csaj meg egyéb baromság miatt engem nem érdekel,ez is diszkó szerű agymenés.
Inkább az érdekel vajon milyen hajók jönnek majd a bundliban,még is milyen hajó maradt még az Enterprise sorozatból? -
Orbancapitan #49957 de legalább a prodigy-t megemlíteték meg a lower decks-et mariner és a hangját adó szinésznő neve is látható
-
Plata #49956 Ugyanolyan baromság mint a discovery. -
Orbancapitan #49955 AZ STAR TREK ACADEMY TELJESEN HAZA VÁGTA A STO IDŐ VONALÁT................... PÉLDÁUL. Nog-ból nem lett kapitány csak LT. és Tom paris is csak Lt. vagy julian bashir nem lett Lt.cmdr és stb -
Plata #49954 Ma reggel jött egy kis zen.
-
Plata #49953 Fogamam sincs,nagyon vicces volt.
Szó szerint a nagy droid elrepült mintha kilőtték volna . -
gunji #49952 Deháthogy? [fejvakarós smiley] -
Plata #49951 Maelstrom prison-on czerka képességgel felkaptam egy droidot és egy marha nagy droidhoz vágtam,erre az utóbbi elrepült a folyosó végére,volt legalább 70 méter. :D
Ráadásul beleállt a falba. -
Plata #49950 Nem kell nukara.
Home küldiben az első ground résznél a bejárat után van egy égő roncs.
Ott szoktam,nem zavarnak meg tholianok,van velem 4 boff,ők hílelnek és töltik a pajzsom. -
gunji #49949 Ez mázlisabb nap: egyszerre heal health gnd és restore shield gnd :D
Mupszi szeret Nukarán lenni xD
Szerk2: megették a tholiánok :o
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.01.14. 20:49:12 -
gunji #49948 Van mindkét oldalon egy tárolós flottám, abban tagok a karaktereim (privátban írtam).
A srác úgy látszik közben megunta az egyedüllétet és kilépett. -
Plata #49947 Tényleg te milyen flottában vagy?
Magyar?
Mi a játékbeli neved?
Ha nem akarod kiírni megírhatod privibe is,ha észreveszem.
Hülye SG és nem szokott szóni ha privi jön. -
Plata #49946 Úgy emlékszem az UFP flottának is van hasonló.
Ez egy link. -
Orbancapitan #49945 nincs mit, csak valamelyik nap láttam h terelgetnek egy newbie-t reddit chaten -
gunji #49944 Ez jó ötlet, köszi! -
Plata #49943 -
Plata #49942 Nem is tudtam hogy Gunji külföldi. XD -
Orbancapitan #49941 reddit fleet? -
gunji #49940 Külföldi a srác -
Plata #49939 Nem igazán.
Magyar nem jó?
-
gunji #49938 Méghogy nem szerencsétlen a 13-as szám. Igazi békebeli 13-a volt ma: ónos eső, betegség, játékos :(
Nem ismertek egy segítőkész külföldi flottát? :) -
gunji #49937 Megtaláltam közben, csak előszörre rossz helyen kerestem. Meglett az első küldetés, s el is jöttem, késő van.
Valamit ki kéne találnom :( -
Plata #49936 Share mission nem mindig megy,csak akkor ha a másik karakter teljesítette az adott küldetés előfeltételeit.