50272
-
Plata #50272 Én ma indítottam arc-ot és nem csinált semmit,se uninstallálni sem elindítani nem lehetett,az arc logó helyett valami piros jel volt az ikonja.
Próbáltam uninstallálni nem lehetett,fogtam kitöröltem a mappát és újra letöltöttem és telepítettem és jó. -
Nem, csak olyan regen hasznaltam, akkor is csak redeem keyre, hogy telen uninstallaltam. STO-t siman a launcherrel inditom, NWO meg parkol vagy 4-5 eve mar. -
gunji #50270 Köszi!
(Ajaj, nekem az egyik accon csak négy arp-om van, kell majd itt is Twitchet nézni :) -
Plata #50269 A ruha doboza át rakható account bankba,az elite service pack a karakterednél instant kinyilik ha kiveszed.
-
Plata #50268 Mi a szösz,neked is meghalt az arc kliens, -
huh de regen volt mar, koszi a jelzest! Be is huztam minden accra, mar csak az arc klienst kell visszarakni :) Elite service bundle mindig johet, a tobbi annyira nem erdekel. -
Plata #50266 Star Trek Online: Corruption Alienware Game Pack Key Giveaway
Combat the Chimerans by grabbing this exclusive, free Star Trek Online pack from Alienware Arena!
Requires redeeming 5 ARP to claim a key.
Your exclusive key will unlock
Terran Empire Odyssey Outfit
1 Elite Services Pack
1 Small XP Boost -
Plata #50265 Alienware giveaway van.
Link. -
Orbancapitan #50264 újra kéne gondolnom a inquiry buildem a legendaryhoz ami nem 5 perc lenne mivel a boff slot a gond -
Orbancapitan #50262
1 -
Plata #50262 Ne vitatkozz, higgy nekem a legendary a menő. XD -
Orbancapitan #50261 az inquiry-nél vitatkoznék -
Plata #50260 -
gunji #50259 :D
Közben a szerver beengedett, juhééé :D -
Plata #50258 Jézus szent ló némiszervét.
Ki ez az állat?
Szóval van hozzá magyar felirat?
Az jó.
Látom ez gép monster-es,azok viccesek. :D
Vagy eszement baromságok vannak benne és szétröhögöd magad,vagy értelmetlen mert ugyanannak a terméknek a neve egyszer ez egyszer az és szopás van.
Stratégiai játékban kurvára elakadtam mert más volt az alapanyag neve a receptben a gyárban mint a piacon. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.02. 20:29:45 -
gunji #50257 'Unable to authenticate: Lost connection to Account Server' :( -
gunji #50256 Ja bocsi, csak tegnap láttam egy 9 napos magyar videót róla (link), abban volt magyar felirat rajta (itt egy deep learninges fordítás: link) -
Plata #50255 Star Trek Online will have server maintenance on all platforms at 6am PT tomorrow, 3/3. This is an extended maintenance and will last at least six hours.
We will keep you updated tomorrow in case of delays. Thank you for your patience -
Plata #50254 Én meg akarom várni míg valamennyire lesz hozzá magyar nyelv is. -
Kollegam mar jatszik vele, delelott fel oran keresztul csak mondta, csak mondta, hogy mennyire bejott neki a hajo / crew menedzselos es a felfedezos resz. -
Orbancapitan #50252 jaja -
Plata #50251 Tizenkét napja már. -
Orbancapitan #50250 Már mikor ki jött -
gunji #50249 Huh, új hús: kijött a 'Star Trek: Voyager - Across the Unknown' játék a steamen :) -
gunji #50248 A fajt is tessék mellé adni ;) -
Plata #50247 Neem,valami egzitikus faj hajója az Enterprise sorozatból. -
gunji #50246 Egzotikus állatféle? Mint pl. egy gunji jackdaw? xD -
Plata #50245 Remélem jövőhéten már jön az új csomag.
Vagy legalább infó.
Remélem legalább egy klingon vagy valami egzotikus állatféle lesz benne. :D -
Orbancapitan #50244 nem, rusnyább de sokkal kissebb -
Kotomicuki #50243 Viszonylag korán box-os járgányt láttam, azzal tényleg nem volt gond, nagyban aprított.
De ez nagyon pitiánerül viselkedett, mert a "nagyok" nem várják meg az osztozkodás végét, elhúznak, mivel nekik ennél drágább az idejük és amúgy sincsenek rászorulva...., ill. addig is a hátukon viszik a csapatot, ami itt nagyon nem volt meg.
Amúgy, élőben rusnyább az event-es hajó, mint a képeken - szerintem. -
Orbancapitan #50242 már day 1 voltak ilyenek de többnyire ott voltak a szeren -
Plata #50241 Admyraltizás közben valaki megtalált és nem hagyott békén a ruhám miatt :D
[2/28 1:05][Tell]Jennifer@Xavo:I demand to know what you're wearing
Többször is írt.
De már nem emlékszem hogy csináltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.28. 13:13:37 -
Plata #50240 Nem értem minek kivásárolni,na jó ha beteg lennék és nem tudnék fel menni megszerezni akkor kivásárolnám.
De így nem sok értelme van.
Mindenki tudja hogy az ingyenes után úgyis jön a fizetős csomag ami valszeg baromi jó akkor inkább arra tartalékolnám a lóvét.
No persze ha van neki sok akkor nem gond.
Személy szerint inkább reggelente letolom a két patrolom és kész.
De mostmár hótbiztos vagyok benne hogy a patrol nem ugyanolyan minden karimnak.
Orion recruit karinak szivatósabb mint romulán fed karinak vagy klingon fed karinak.
Több hullámot kap.
Vagy bugos mint ma reggel is és nem jön be a borg. :D
Kb egy percig vártam hogy jöjjön az ellenség aztán úgy voltam vele hogy inkább elhúzok. -
Kotomicuki #50239 Volt, aki már az event-es verdával jött Infected-re, tehát kivásárolta...
...nem ő volt a csapat "motorja" és az utolsó másodpercekig ottmaradt a lehulló zsákmányért. -
gunji #50238 Köszi, már kétszer elfejtettem :D -
Plata #50237 Csak azt néztem.
Nem tudom hogy bug-e,de ilyen nem volt eddig. -
Orbancapitan #50236 bug? -
Orbancapitan #50235 Csak a t6-osoknak -
Korában Plata beszúrta a szöveget, de beírom én is külön.
Promotion fülön Aetherian Lock Box Compensation elérhető (1 per account):
space trait
vanity shield
10x master key
2x ultimate tech upgrade -
Plata #50233 Na ezt kapd ki,ha a fedes dyson-t upgradeled akkor a roma és klingon is alapból upgradelve lesz. :D
Érdekes,ezért régen külön kellett perkálni szerintem.