Star Trek Online

Oldal 1 / 1020Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a manó.

Red Alert kezdődött ma

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Nekem a diszkós harminckettedik század is oltári nagy ökörség volt.
A dili égés is nagyon égő volt,de a futurisztikus idióta fed hajók meg egyebek nagyon dilettánsak voltak.

Ma reggeli dili bónusz.

Nincs értelme, technikailag/technológiailag nem tudnak egy új és/vagy értelmes szintet hozni.
Inkább a romulán háborúból kéne valamit csinálni. Vagy hagyni a rajongókat alkotni, pl ma jött ki az új Axanar epizód (Axanar: The Gathering Storm, link: https://www.youtube.com/watch?v=xFpTiIHNTJ0). Osztán lehet hasonlítgatni a tegnapi SNW-hez xD

Következő ST film már kèszül,de minden eddiginèl távolabbi jövőben fog játszódni.
Vagyis egy újabb baromság.😞

A traitek már megint szórakoznak.
Legöregebb karimmal mentem be DSE-re és észrevettem hogy nem megy a traitje,megnéztem és az experimental traitek hiányoztak.
Következő DSE-ben megint lejött.

Asszem bónusz dili hétvége van.😎

gunji írta (#50948):
Lehet, hogy dupla gyorsan telik le a cd, mivel dupla élőlény (trill meg a szimbióta) 😄

Lol.🤣
Igazad lehet.😎

Lehet, hogy dupla gyorsan telik le a cd, mivel dupla élőlény (trill meg a szimbióta) 😄

Joined trill karimnál valamiért nem jó a Gorn rebellion distress call.
Öt perc cd lenne rajta,de kb két perc és elmúlik.
Eleinte 5 perc cd is van rajta,de harc közben egyszer csak lement.
DSE közben vettem észre.
Mert azzal a karival csak DSE-re járok.

Nekem olyan build kellene sci karimnak ami maximalizálná Gw SV kombót
Na ès a partgen skillt.
Most csak 606.

pite írta (#50944):
Ha a radiation dmg részt akarod megtunkolni, akkor a 2023-as Risa event hajóról, a Hysperian Intel Battlecruiser-ről fel kell tenni a trait-et meg a konzolt. Konzol passzívan ad +20% rad. bónuszt, a trait meg saját magát pörgeti rad. sebzéssel +15% (15% + 0.15% per Engine Power) rad. sebzés bónuszt kapsz.
(Ugyanezeket akarom majd felrakni K'Vort-ra, mivel rad. mellett a disruptor sebzésre is adnak bónuszt.)

Igazából nem,csak azért raktam fel mert növeli a partgen-t,no és muris.
A trait bent van amúgyis a GW miatt.

pite

Plata írta (#50943):
Na ma eljutottam ISE-re,a konzol legkissebb sebzése 154k volt,legnagyobb 568k.
Összesen 2.086milla sebzést tolt.

Ha a radiation dmg részt akarod megtunkolni, akkor a 2023-as Risa event hajóról, a Hysperian Intel Battlecruiser-ről fel kell tenni a trait-et meg a konzolt. Konzol passzívan ad +20% rad. bónuszt, a trait meg saját magát pörgeti rad. sebzéssel +15% (15% + 0.15% per Engine Power) rad. sebzés bónuszt kapsz.
(Ugyanezeket akarom majd felrakni K'Vort-ra, mivel rad. mellett a disruptor sebzésre is adnak bónuszt.)

zizi

Na ma eljutottam ISE-re,a konzol legkissebb sebzése 154k volt,legnagyobb 568k.
Összesen 2.086milla sebzést tolt.

gunji írta (#50941):
Now? És tényleg van, 9375 zenért.

Nagyon vicces bundle.
A Kelvin visual shield állati vicces.
BoP-al eszetlen bugokat művel.😎
BoP egy nagy világító kockában repül például.🤣
A bundle-be rakott univerzális konzol meg baromi erős.

TRFO-n nem sikerült tesztelni,infectedre jelentkeztem behívott és disconnectedre kerültem. Amitől az életkedvem is elment.
A ruhák jók,az enviromental suit meg veszettül vad.
Vagy idétlen.
Attól függ honnan nézed.
😎

Now? És tényleg van, 9375 zenért.

Orbancapitan írta (#50938):

Vajon Nero jár hozzá?

Plata írta (#50936):
Vulkáni sci karimnak tuti van valami defektje.
DSE-ben rendszeresen lop.
Még contrabandot is.
De fedes hajó,nincs hangárja és nincs talaxi boffja.

trait
Vulkáni sci karimnak tuti van valami defektje.
DSE-ben rendszeresen lop.
Még contrabandot is.
De fedes hajó,nincs hangárja és nincs talaxi boffja.

Orbancapitan írta (#50933):
akkor nem volt dps álltalában nincs erre lehetőség hogy 76 csapatot vigyetek jó ha 25-30 tudtok jó esetben

Azért 2 percen belül le lett tolva az állomás - egyszer csak mindenki ott volt és <60%-ról hamar lepörgött(, mer' benyomtam az iconian szettbónuszt 😉 ) -, a saját 100%-on maradt és olyan gyorsan röpködtek, hogy csak néztem.
A kapukat is elég jól zárták...
Ha már közelített a 200 ponthoz a végeredmény, akkor örültem, nem hittem volna, hogy ennyire meglehet növelni azt.
(és így nem is tűnt annyira elviselhetetlenül hosszúnak - bár, néha Infected: the Conduit is tud végetérhetetlennek tűnni...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szeretem Counterpointot.
De nem szoktam tökölni a csapat leszállítással.
Én azt élvezem hogy kinyírom Terok Nor-t és aztán a spawnoló hajókat terrorizálom. 😎
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 07. 20. 12:58

Kotomicuki írta (#50932):
Az új történetrész meglepett!
No, nem a "szokásos" egy-egy ST-sorozatrésznyi hosszával, hanem az arcmimikák kidolgozottságával: így mosolyogni a trill karakteremet még nem láttam - mint egy címlaplány, csak talpig repus-kommandós ruciban. 😊

Elite Counterpoint-ra benézve majd 550 ponttal lettem gazdagabb..., így járok, ha valóban hozzáértő csapatba cseppenek bele - pl. a 76 rohamcsapat-leszállítás önmagában több, mint 300 pöttyöt ért...! 😮

akkor nem volt dps álltalában nincs erre lehetőség hogy 76 csapatot vigyetek jó ha 25-30 tudtok jó esetben
Az új történetrész meglepett!
No, nem a "szokásos" egy-egy ST-sorozatrésznyi hosszával, hanem az arcmimikák kidolgozottságával: így mosolyogni a trill karakteremet még nem láttam - mint egy címlaplány, csak talpig repus-kommandós ruciban. 😊

Elite Counterpoint-ra benézve majd 550 ponttal lettem gazdagabb..., így járok, ha valóban hozzáértő csapatba cseppenek bele - pl. a 76 rohamcsapat-leszállítás önmagában több, mint 300 pöttyöt ért...! 😮

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Álítólag már fejlesztési fázisban van az új ST film ami reboot lesz.

Spotify-n szoktam zenèt hallgatni.
De azt nem ismeri fő.

Plata írta (#50928):
Winapp?
Este megnèzem.
A tál siar verdák kelvin járgányok.
Nèró azzal mászkált
Sok ève volt leak tál siar carrierről,amit akkor nagyon vártam.
De nem lett belőle semmi.
Pedig a kèpen gyönyörű volt.
Bár az promós lett volna.
Amúgy az idèn sem karácsonykor sem rizsa alatt nem volt gift kupon a shopban.

meg itunes viszont az meg xd
Winapp?
Este megnèzem.
A tál siar verdák kelvin járgányok.
Nèró azzal mászkált
Sok ève volt leak tál siar carrierről,amit akkor nagyon vártam.
De nem lett belőle semmi.
Pedig a kèpen gyönyörű volt.
Bár az promós lett volna.
Amúgy az idèn sem karácsonykor sem rizsa alatt nem volt gift kupon a shopban.

dhael tipusú lesz mm a videó boritó képe alapján

Plata írta (#50921):
Talán a kelvin bundle izgalmasabb lesz.

akkor jön egy tal shiral hajó? tuti carrier

Plata írta (#50924):
Eszembe jutott ma hogy régen volt music player a STO-ban amivel lehetett zenét halgatni játék közben,még meg is van neki játékban a menüje de vajon ezt lehet még valahogy használni vagy már halott?

WINAPPAL MÉG MŰKÖDIK ELVILEG csak nem tudom melyik verzióval
Eszembe jutott ma hogy régen volt music player a STO-ban amivel lehetett zenét halgatni játék közben,még meg is van neki játékban a menüje de vajon ezt lehet még valahogy használni vagy már halott?

gunji írta (#50922):
Az új epizódban hol szerepelnek vaadwaur-ok? Mert az egyik endeavor adott 3 kill-t vaadwaur-ra és nem voltam máshol aznap, csak a Drozanán.

Nos ugye drozanán vannak szellem fószerek,lehet pár szellemfószer vadkutya volt előző életében.😄

Az új epizódban hol szerepelnek vaadwaur-ok? Mert az egyik endeavor adott 3 kill-t vaadwaur-ra és nem voltam máshol aznap, csak a Drozanán.

Talán a kelvin bundle izgalmasabb lesz.

Tal shiar adapted set kapott 4 részes bónuszt.
Új konzolt adtak hozzá.

pite írta (#50917):
Nem, ez a limit account szintű. 12500 endeavor XP-t szedhetsz össze Deep Space Encounter (DSE) teljesítésekből.
Hogy egy karaketeren csinálod vagy tizenegy karakteren az rajtad áll.
Emellett van még a napi 3xDSE küldetés, ami karakter szintű (ami alapesetben 2500 end. XP-t ad/karakter).

Péntek este átkapcsoltam no-lifer üzemmódba és a meglévő 9 karakteren megcsináltam a napi 3xDSE küldetéseket.
Ez ugye 9*3 = 27 DSE-t jelent.
Az utolsó karival csináltam még továbbiakat, ahol beütött a limit, ahol a 30. DSE már nem adta meg a teljes endeavor XP-t (418 end. XP/DSE, mivel Klingon recruit bónuszom van). 30 DSE fölött nem is ad end. XP-t, a korábban csatolt képen látható szöveget írja ki.

29 DSE alatt gyűjtött endeavor XP
29*418 = 12122 XP

utolsó, 30. DSE
12500-12122 = 378 XP-t adott (nem 418-at).

Hétközben én sem forszírozom napi 2 endeavor szintnél tovább, ez általában összejön a personal endeavorokból, meg 6-7 kari napi 3xDSE küldetésből.

Hát nekem a napi 40 ezer xp elég.

A fidesz ellopta a metreon gázt is már. 😎

pite

Plata írta (#50916):
De gondolom karakterenként.
Nekem a napi két szint kifarmolása is elég és sok is.

Nem, ez a limit account szintű. 12500 endeavor XP-t szedhetsz össze Deep Space Encounter (DSE) teljesítésekből.
Hogy egy karaketeren csinálod vagy tizenegy karakteren az rajtad áll.
Emellett van még a napi 3xDSE küldetés, ami karakter szintű (ami alapesetben 2500 end. XP-t ad/karakter).

Péntek este átkapcsoltam no-lifer üzemmódba és a meglévő 9 karakteren megcsináltam a napi 3xDSE küldetéseket.
Ez ugye 9*3 = 27 DSE-t jelent.
Az utolsó karival csináltam még továbbiakat, ahol beütött a limit, ahol a 30. DSE már nem adta meg a teljes endeavor XP-t (418 end. XP/DSE, mivel Klingon recruit bónuszom van). 30 DSE fölött nem is ad end. XP-t, a korábban csatolt képen látható szöveget írja ki.

29 DSE alatt gyűjtött endeavor XP
29*418 = 12122 XP

utolsó, 30. DSE
12500-12122 = 378 XP-t adott (nem 418-at).

Hétközben én sem forszírozom napi 2 endeavor szintnél tovább, ez általában összejön a personal endeavorokból, meg 6-7 kari napi 3xDSE küldetésből.

zizi

pite írta (#50915):
Valós és aktív a DSE napi 12500 endeavor XP limitje.

De gondolom karakterenként.
Nekem a napi két szint kifarmolása is elég és sok is.

pite
Valós és aktív a DSE napi 12500 endeavor XP limitje.

zizi

Most láttam hogy két ruha és egy Ev suit már lesz benne.
Spock téli kabátja,Spock Ev suitja,meg egy egyenruha.
Spock téli ruhája nagyon mókás,csak az orra meg a szeme látszik ki belőle a karakternek.🤣

Én azt reméltem hogy kedden jön.

Plata írta (#50911):
Tud bárki bármit a kelvin bundle-ról?
Ma mázlim volt és tudtam admiraltyzni reggel,folyton erről a kelvin bundleról dumálnak.
Reggel öt után csináltam eventet akkor meg az egyik cseten arról dumáltak hogy mennyire várják mert valami op omni beam lesz benne.
Valahol van róla valami infó hogy mégis mi lesz benne?

21-én jelentik be
Tud bárki bármit a kelvin bundle-ról?
Ma mázlim volt és tudtam admiraltyzni reggel,folyton erről a kelvin bundleról dumálnak.
Reggel öt után csináltam eventet akkor meg az egyik cseten arról dumáltak hogy mennyire várják mert valami op omni beam lesz benne.
Valahol van róla valami infó hogy mégis mi lesz benne?

Vulkáni sci karimmal DSE-ben harc közben kaptam vackokat,mintha klingon slaver hangárom lenne,csakhogy Sh'val vulkáni verdán nincs hangár.
Common és rare szutyok is jött.
Nincs talaxi boffja sem aki lopna,szóval ez vagy egy DSE bug,vagy nem tom.

No comment.

Oldal 1 / 1020Következő →