50003
  • Plata
    20% Lobi Store Sale
    Save 20% on everything in the Lobi Store on PC!
    By Fero January 20, 2026, 08:00 AM

The Lobi Crystal Consortium is pleased to announce their latest featured sale! From January 20th at 8am PT to January 25th at 12pm PT on PC, shrewd Captains will be able to choose from their wide selection of wares, just by visiting the in-game Lobi store. All items in the Lobi Store will be 20% off for this entire sale! Now’s the best time to take command of a Kelvin Timeline Intel Dreadnought Cruiser, or get your hands on a Boolean Heavy Assault Cannon, or fly the stars in a Vaadwaur Astika Heavy Battlecruiser. Enjoy, Captains!

20% Ship Sale
    For a limited time on PC, save 20% on all Zen Store ships!
    By Fero January 19, 2026, 08:00 AM

From January 19th at 8am PT to January 23rd at 12pm PT on PC, we are having a 20% ship sale. Enjoy not just a discount on our ships, but fleet modules, dry dock slots and ship upgrade tokens as well! Have you been eyeing a new ship or ship bundle in the C-store? Now is the time to grab the ship you've always dreamt of commanding!

All ships and dry dock slots in the C-Store are 20% off.
    This includes bundles which are comprised only of ships.
    This does not include bundles that have items other than ships in them.
    The ship upgrade token, ship upgrade token bundle, and the fleet module are all 20% off as well.
  • Plata
    Sompek-en volt három kis szőrös társ,nagyon viccesek voltak ahogy egyszerre mind rámentek a boss-ra.
  • Plata
    Mai endeavor,polaron és phaser sebzés ground,meg 6 űrbeli szemétszedés.
    Először szkenneltem hat vackot romulán patrolon,utána elmentem home küldire hogy a groundot ott csináljam meg.
    Elővettem a bundle-s phaser stukkert és elkezdtem lődözni a bogarakat,az egyik vacakba critelve 7158-at sebeztem ha jól láttam,erre valami 100 valamennyit írt jóvá endeavor,ez mégis hogy a francba jön össze?
    Elhatároztam hogy tutira legközelebb combat loggal tolom ground sebzős endeavort hogy megmondja miégis mennyi az annyi.
  • Plata
    Én toltam három FP-t csak úgy szórakozásból,előtte meg karakterekkel indítottam el crew küldiket,így lett egy csomó alapanyagom amiből elindítottam pár 15 perces gyártást,addig leléptem a gép elől.
    Pont akkor értem vissza mikor kész lett,de pont elmentél.
  • gunji
    Ó, hát semmi probléma. Megcsináltam pár heroicot, hogy meglegyen az 500k, s látám, hogy már túlléptük, aztán eljöttem pihizni :D
  • Orbancapitan
    1
  • Plata
    Megpróbáltam és csak egy fehér oldal jelenik meg. Tiszta defekt már szerencsétlen fórum.
  • Orbancapitan
    ok
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2026.01.19. 14:36:18
  • Plata
    Csak este tudom elolvasni, szar az sg és ha innen nyitom meg végtelenség tölt csak.
  • Orbancapitan
    plata ment pm
  • Plata
    Nagyon lassan jön,jöhetne valami értelmes event amitől elfogyna a dili.
    Vagy egy új flotta bázis szint,cseszett sok dili költséggel.
    Mondjuk mostanában rohadtul lusta vagyok,csak admy eventen gyűjtök dilit,vagy ha elkap a farm kedv.
    Igazából ha sürgősen nem dobnak ki valami jó klingon hajót én asszem újra veszek egy két mudd csomagot ha lesz leárazás.
  • PiszkosFred
    Ma reggelre nekem is jott egy 1000-es csomag, 11.22-en raktam ki, tegnap 01.18-an vittek el.
  • Plata
    Bocs nem vettem észre hogy fent vagy és írsz,kicsit afkoltam,kb 15 percet.
  • Orbancapitan
    ez lower deckes belső poén a stábon belül
  • Orbancapitan
    jah lol
  • Plata
    Viszont Harry Kim admirális lett. :D
  • Plata
    Abban is szerepelt de a vizesnyolcas aquaman-re gondoltam. :D
  • gunji
    Atlantisz? :D
  • Plata
    Bevallom én nem láttam,vagyis néhány részbe belenéztem annó,mert valamelyik könyvet olvastam.
    De igazából nem fogott meg.
    Teljesen nem is láttam végig egy részt sem,legfeljebb az a rész fogott meg ahol szinésznőkön kevesebb volt a ruha. :D
    Meg benne volt a vasvillával úszkáló pasas. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.17. 16:57:25
  • gunji
    (2. évad 2-3. részéig láttam, vagy valahogy így)
  • Orbancapitan
    jogos xd köszi
  • PiszkosFred
    Tudom, hogy arral szemben uszok, de szerintem jo valasztas volt ST, szerintem nagyon jol ossze fogja rakni Lara karakteret, nagyon bizok benne. Tronok harcaban is az egyik kedvencem volt, eleinte bele kellett szoknia a szerepbe/sorozatba, de a vege fele hazaterve vezetokent szinte tokeletes volt. Mas kerdes, hogy a scriptet ott is elbasztak kemenyen, de az nem a szineszek hibaja.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026.01.16. 23:53:00
  • Plata
    Srácok,kicsit unatkoztam és felvettem pár doff küldit clusterből és nebulából.

Van amelyik egész rövid és sokat hoz.De van amelyik 3-4 órás.
  • Kotomicuki
    Hát, akkor nem sokan hitték, hogy lesz majd annál is lejjebb...
    Nem hinném, hogy a messzi, messzi galaxisban bármi is változik, mert egy fő-woke-ot arrébb tettek a reflektorfénytől alig távolabb - uú producer marad és a váltása sem jobb a deákné vásznánál.
  • gunji
    /off Nem sok Trónok harcát láttam, de abban elég unszimpi volt a csaj. Szerintem se jó választás, inkább a 2013-as játékbeli vagy a mostani rajzfilm alapján kellett volna castingolni.
  • Plata
    Kicsit off,de ma hazafelé olvastam egy cikket hogy kitört a népharag mert Tomb Raider film vagy sorozatban valami lapos csaj lesz a főszereplő.
    Már áll a balhé azért hogy miért ilyen kis méretekkel rendelkezik a főszereplő. :D
    A játékban Lara Croft sokkal jobb adottságokkal rendelkezik.
    Plusz rengetegen máris rásütötték az új ST sorozatra hogy Woke és hogy ez a Star Trek univerzum Akolitus-a. XD
    Ui: Én Gunji hozzászólására válaszoltam,béna sg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.16. 21:22:55
  • gunji
    A messzi-messzi galaxisban sikerült a muftit (KK) lecserélni, talán egyszer itt is. Anno sokan szidták a Berman-Braga párost, manapság 'asszem sokan örülnének nekik és hogy ha a legnagyobb az lenne, hogy a producer benyomja a nőjét az épp aktuális sorozatba.
  • Plata
    Az egész évadra kíváncsi leszek, de magyarul.
    Mivel utálok várni és szeretem egyben nézni az egész évadot.
    Bár sokat nem várok tőle, szereplőket elnézve ez megint lószar.
    Egyébként, annak idején néztem a bevery hills 90210-et és kedveltem.
    Most ismétlik valamelyik csatornán és unalmas. Fura.
  • PiszkosFred
    Hat hja, bar az volt a legkisebb gond, akademian tomboljanak a hormonok es a tesztoszteron (vagy annak megfeleloje a kulonbozo fajoknal) es legyen hulye mindenki. De az elso ket resznek az Star Trekhez semmi koze sem volt, csak beleeroszakoltak nemi hatternek. A sok viccesnek szant robot meg felesleges effekt helyett felvehettek volna par jobb irot erre a par reszre, a Kurtzmant meg a varostablaig kellett volna kergetni.

Na mindegy, majd egyben megnezem a vegen, hatha csak a kezdet volt gagyi es kesobb nagyot javul.
  • Plata
    Sok a nulla. XD
    90210
  • Orbancapitan
    Egy st 90020010 xd
  • PiszkosFred
    Na, megnyugodtam, 2 resz utan tisztan latszik, hogy ezt a baromsagot nem nekem talaltak ki, felszabadult heti 2 oram :) Reggelig tudnam sorolni a faszsagokat, de inkabb megyek aludni.
  • Plata
    Volt klingon változata is,bár nem volt olyan jó,de az sem volt rossz.
    Ott bortival lehetett csapatni.
  • gunji
    Most néztem meg videón, nekem az még nem volt meg :(
    Még két hónap volt a születésemig. :)
  • Orbancapitan
    ki nem? tiszta tng hangulatta volt
  • Plata
    Én azt a küldit szerettem.
  • Orbancapitan
    plusz alex cruzman utája a sto-t mert nem az ő kis univerzumához tartozik ugye ahhoz kellett volna tartani mindent
    amúgy az ody is ha úgy veszük jól jött ki mivel a sto-ba nem ody class a enterprise hanem yorktown és a régi ody tesztelős küldire csak a veteránok emlékeznek az utopia planetát is ki vették
  • PiszkosFred
    Nem kell listat irnom, eleg ha ranezek a watchlistemre a Vikin, Netflixen, Primeon, Disneyn, Skyon vagy az HBO-n, bar utobbi kettot mar alig nezem, leszamitva 1-2 sajat sorozatot. Kb. feneketlen kut a lista, eselytelen menedzselni, foleg ugy, hogy minden heten kerulnek fel ujabbak. Olyan mint a Steam konyvtaram, amelynek a vegere meg az unokam unokaja sem fog erni, nem hogy en...

Nem szeretem a szinkront, minden tiszteletem az egyebkent profi magyar szinkronszineszeke, nem veluk van a bajom, hanem a forditokkal. Sajnos manapsag nagyon nincsenek megfizetve, a hataridok meg rovidulnek es ez ketto meglatszik a silany forditasokon is. Nagyon felhigult a szakma, hihetetlen felreertelmezesek vannak neha a jovahagyott szovegekben. Nem jo nyelveket beszelni, hiaba na, mert ilyenkor csak felhuzom magam :) Igy inkabb nezem eredeti hanggal es max a keleti (koreai, japan, kinai) sorozatok alatt kapcsolom be a feliratokat.
  • Orbancapitan
    legalább hetes jól jött ki a végén és a stoba is már civil de volt kapitány
  • Orbancapitan
    am