82991
-
#1423 ááááááááááá, új képek, de mennyi :)
-
#1422 és zikszbokszra is :) -
#1421 En kerem nekem fogalmam nem volt! -
#1420 PS2-re igen pupák! -
#1419 hohh
hát mi mindent tudunk :P -
#1418 igen :) kép nem volt még, de mondták, hogy benne lesz :) -
#1417 a Vinewood feliratot is tudtátok? millyen jólinformáltak vagytok:) -
#1416 tényleg :) -
Bad Boys #1415 tényleg? -
#1414 jövőre -
Bad Boys #1413 Pc-re mikor jelenik meg? -
#1412 ja, már kb egy hónapja -
#1411 ezt tudtuk hogy benne lesz -
#1410 nem tudtam -
#1409 ps2-re már 2 hete is van -
#1408 Mintha Hollywood-ban lennénk és itt a felirat is amin Hedge gondolkodtál...
-
#1407 megjelent ???? : O -
#1406 A DRIV3R-ben nagyot csalódtam. Hétvégén nyomtam vele jó pár órát és hihetetlenül trágya lett a játék... egy misét megérő gamma. -
#1405 A DRIV3Rben sima zúzás után 1szerűen csak leáll a motor. -
Dansky #1404 Ha nem tűnnének el a használhatatlan kocsik, akkor elég szépen leterhelődne akármelyik CPU, némi játék után. Szerintem a változatos törésekkel is ez a helyzet. -
#1403 sztem meg a zöld szinezésed és a farcray rajongásodnak másokra való ráeröltetése kimondottan szar.. de mindegy, no off -
#1402 nekem az nem teccett, hogy frontálisan nekimentél egy falnak akkor csak leszéllt a motorháztető, holott az életben nagy sebességnél nem csak ez történne...
egyébként nézd meg #1395 képét, jobbra, a háttérben van egy autó, és nagyon ismerős a törése... -
Wing Rockling #1401 a Vice city törése sztem kimondottan szar volt, mindig ugyanúgy törnek az autók, és kitalálhatnának valami változatosabb "megsemmisülési" módszert a kocsiknak, mert mindig úgy van hogyha nagyon összetöröd akkor elkezd égni a motor, és rövid időn belül felrobban. Remélem itt már lesz olyan, hogy csak egyszerűen leáll a motor ha szétzúzod a verdát, és kész. -
#1400 csak nem volt annyira élethű, azért egy Mafiában sztem jobb törések vannak... -
#1399 szvsz a töréssel nem volt semmi baj -
#1398 ahogy elnézem a törések maradtak a régiek :( -
#1397 Jöjjenek csak majd rátolatom őket valamelyik falra :D -
#1396 hmm
lehet túl sokszor fogjuk látni ezt a rendőr a csomagtartón ötletüket, akkor meg már gáz lesz :(( -
#1395 Új képek!!!
Itt a Vinevood felirat :D LOL
Gaminformer szkennek
"A kamerát futás közben a jobb analóg karral tudjuk majd mozgatni. A célzási szisztéma a Vice Cityéhez hasonló lesz, de finomítottak rajta: most már tudunk oldalazni is lövöldözés közben [nagyon helyes! - a szerk.]. A szinkronhangok között találjuk majd Ice-T-t és Ice Cubeot is. Az animációs szekciónál sem spórolt a Rockstar: a keleti part legnagyobb motion-capture stúdióját bérelték ki maguknak.
A San Andreas nem véletlenül érkezik dupla-sűrűségű DVD-n: rengeteget dumálnak benne, Hauser szerint eddig nagyjából 400, szövegelést is tartalmazó jelenetet dobtak össze. A humorért (rádióadók, hirdetőtáblák) egy külön csapat (hat ember) felel."
forrás: www.576.hu -
#1394 jaja,
-
#1393 Egyet értek, SHUT OFF! -
#1392 Na csitta gamerek nehogy szétbarmoljátok a legHypeosabb topikot itt nekem! Hol vannak ilyenkor a moderátorok?!
Szerintem mindenki fogja be és inkább csendben figyelje a beszivárgó GTA infókat. -
#1391 cöcöcö...
Itt biztosan nem miattamö! -
#1390 nem is tudom ki offol (vagy ha úgy jobban tetszik ki miatt van off) a topicbanö.. -
#1389 igaz, de ez offnak is számít, szal nem idevágó!
Másrészt nem is ismerem, úgyhogy plusz kuss!:D -
#1388 szabad vélemény nyílvánítás
erről szól a forum.. -
#1387 Nem kérdeztelek! -
#1386 jóltették -
#1385 Sry, CoolStuff vagyok, csak bannoltak!:D
Örülök, hogy tettszik az "oldalam"!:DDD
Bye all! -
#1384 De azt írtad, hogy élőben nyalizok neked, mert előtted azt mondta ScoobyDoo, hogy neki priviben szoktam!
Szal köszi, ha többet nem írsz ilyet!