82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • zaki
    ááááááááááá, új képek, de mennyi :)

• zaki
    és zikszbokszra is :)
  • Sephi
    En kerem nekem fogalmam nem volt!
  • The Hedgehog
    PS2-re igen pupák!
  • hen-tes
    hohh
    hát mi mindent tudunk :P
  • zaki
    igen :) kép nem volt még, de mondták, hogy benne lesz :)
  • Garcia
    a Vinewood feliratot is tudtátok? millyen jólinformáltak vagytok:)
  • zaki
    tényleg :)
  • Bad Boys
    tényleg?
  • zaki
    jövőre
  • Bad Boys
    Pc-re mikor jelenik meg?
  • zaki
    ja, már kb egy hónapja
  • hen-tes
    ezt tudtuk hogy benne lesz
  • hen-tes
    nem tudtam
  • cSuwwi
    ps2-re már 2 hete is van
  • Garcia
    Mintha Hollywood-ban lennénk és itt a felirat is amin Hedge gondolkodtál...
  • hen-tes
    megjelent ???? : O
  • The Hedgehog
    A DRIV3R-ben nagyot csalódtam. Hétvégén nyomtam vele jó pár órát és hihetetlenül trágya lett a játék... egy misét megérő gamma.
  • Kit--Kat
    A DRIV3Rben sima zúzás után 1szerűen csak leáll a motor.
  • Dansky
    Ha nem tűnnének el a használhatatlan kocsik, akkor elég szépen leterhelődne akármelyik CPU, némi játék után. Szerintem a változatos törésekkel is ez a helyzet.
  • hen-tes
    sztem meg a zöld szinezésed és a farcray rajongásodnak másokra való ráeröltetése kimondottan szar.. de mindegy, no off
  • Davidka
    nekem az nem teccett, hogy frontálisan nekimentél egy falnak akkor csak leszéllt a motorháztető, holott az életben nagy sebességnél nem csak ez történne...
    egyébként nézd meg #1395 képét, jobbra, a háttérben van egy autó, és nagyon ismerős a törése...
  • Wing Rockling
    a Vice city törése sztem kimondottan szar volt, mindig ugyanúgy törnek az autók, és kitalálhatnának valami változatosabb "megsemmisülési" módszert a kocsiknak, mert mindig úgy van hogyha nagyon összetöröd akkor elkezd égni a motor, és rövid időn belül felrobban. Remélem itt már lesz olyan, hogy csak egyszerűen leáll a motor ha szétzúzod a verdát, és kész.
  • Davidka
    csak nem volt annyira élethű, azért egy Mafiában sztem jobb törések vannak...
  • zaki
    szvsz a töréssel nem volt semmi baj
  • Davidka
    ahogy elnézem a törések maradtak a régiek :(
  • The Hedgehog
    Jöjjenek csak majd rátolatom őket valamelyik falra :D
  • hen-tes
    hmm
    lehet túl sokszor fogjuk látni ezt a rendőr a csomagtartón ötletüket, akkor meg már gáz lesz :((
  • The Hedgehog
    Új képek!!!

Itt a Vinevood felirat :D LOL

Gaminformer szkennek

"A kamerát futás közben a jobb analóg karral tudjuk majd mozgatni. A célzási szisztéma a Vice Cityéhez hasonló lesz, de finomítottak rajta: most már tudunk oldalazni is lövöldözés közben [nagyon helyes! - a szerk.]. A szinkronhangok között találjuk majd Ice-T-t és Ice Cubeot is. Az animációs szekciónál sem spórolt a Rockstar: a keleti part legnagyobb motion-capture stúdióját bérelték ki maguknak.

A San Andreas nem véletlenül érkezik dupla-sűrűségű DVD-n: rengeteget dumálnak benne, Hauser szerint eddig nagyjából 400, szövegelést is tartalmazó jelenetet dobtak össze. A humorért (rádióadók, hirdetőtáblák) egy külön csapat (hat ember) felel."

forrás: www.576.hu
  • zaki
    jaja,

• Ramore
    Egyet értek, SHUT OFF!
  • The Hedgehog
    Na csitta gamerek nehogy szétbarmoljátok a legHypeosabb topikot itt nekem! Hol vannak ilyenkor a moderátorok?!

Szerintem mindenki fogja be és inkább csendben figyelje a beszivárgó GTA infókat.
  • MoDuS
    cöcöcö...
    Itt biztosan nem miattamö!
  • hen-tes
    nem is tudom ki offol (vagy ha úgy jobban tetszik ki miatt van off) a topicbanö..
  • MoDuS
    igaz, de ez offnak is számít, szal nem idevágó!
    Másrészt nem is ismerem, úgyhogy plusz kuss!:D
  • hen-tes
    szabad vélemény nyílvánítás
    erről szól a forum..
  • MoDuS
    Nem kérdeztelek!
  • Extraboy
    jóltették
  • MoDuS
    Sry, CoolStuff vagyok, csak bannoltak!:D
    Örülök, hogy tettszik az "oldalam"!:DDD
    Bye all!
  • MoDuS
    De azt írtad, hogy élőben nyalizok neked, mert előtted azt mondta ScoobyDoo, hogy neki priviben szoktam!
    Szal köszi, ha többet nem írsz ilyet!