82991
-
#3465 -
#3464 akkor nektek pár kép!! -
#3463 -
#3462 -
#3461 Jah semmi látom 2004 Október. -
#3460 Ha jól gondolom amit mondtok ez a gta3 kiegészítője nem a gta 4 és még nem jelent +. És mikor fog? -
#3459 még lapozni sem kell... :D -
#3458 videot sehol, játékot sem, képet meg minden játékkal foglalkozó oldalon...esetleg itt is ha lapozol párat -
#3457 vice city eleve kiegnek mondható..
de én úgy tudom hogy a gta3-vicecity-megez a gta egy pályáit dolgozzák fel újra vagyhogy..és ez a három után jön a gta4.. -
#3456 Képeket videót hol találok. Vagy ha megjelent magát a játékot hol találom. Lécci mind a 2 kérdésemre válaszojjatok!! kössz -
#3455 télleg hülye kérdés :D
Ez a gta 4 :) -
#3454 Csá. Lenne 1 hülye kérdésem!? Ez a San andreas a gta 4 vagy csak a gta3 és a vice city kiegészítője!? -
#3453 Wazzeg. Lesznek edzőtermek, mint mindenki tudja. Carl itt éppen egy "edzőruhában" van. A train nemcsak vonatot jelent, hanem a training rövidítése is.
Akkor vajon mit jelenthet??? Igencsak egyértelmű szerintem... -
Zsolo #3452 Extraboy, a #3418-asnál a legfelső kép jobb felső sarkában van egy repülő! (Igaz nem nagyon látszik) -
Zsolo #3451 De az valami kiadó lehet ...! -
Nagydög #3450 "az a train hard az micsoda?"
Mi lenne!? Vonatozz kemenyen! :) -
#3449 PES4et kihagytad :) -
#3448 A-team = Szupercsapat -
#3447 Szupercsapat nem? -
#3446 És annyi ékszer is lehet a csákón mint az A-team c. sorozatban szereplő niggeren? :) -
Zsolo #3445 Tényleg hosszú lesz ez a játék! Piti kis lopásokkal kezdünk aztán felhuzzuk megunkat és lesz egy nagy bandánk! -
Zsolo #3444 Valahol el kell kezdeni! -
#3443 Fentről a 4. kép az nagyon LOL !
Szépen az éjszaka leple alatt a vén szatyrok házát kilehet pakolni a tv-től kezdve a rádiókon kersztül a bútorokig -
#3442 de meg ám :((((((((( -
#3441 Nekem olyan dezsvű érzésem van a felülről az 1.2. képpel kapcsolatban!! Manhunt by Rockstar
-
#3440 nagyon várom.
de még 1 év pcree :( -
#3439 nekem is:( -
Zsolo #3438 Király nagyon! Az ember szive ezektöl a képektöl meg a hírektöl megfájdul! -
#3437 -
#3436 király.jó izmos a srác :D -
#3435 Újabb infók a San Andreas-ról !!!
Csak éjszakai időszakban lesz lehetőségünk rablásokra.
Nem jár minden küldetés teljesítéséért pénzjutalom.
A lopakodó üzemmód akkor "kapcsolódik be", amikor símaszk van rajtunk.
Egy zajmérő ikon fog megjelenni lopakodó módban, a csendesebb rablásokért nagyobb jutalom jár.
A párbeszédek alakulása tőlünk fog függni, tehát jól kell figyelnünk, hogy a másik fél miket mond nekünk.
Hangtompítós stukkerek is lesznek. (yeah! :D)
Az utcákon saját magunk alkotta bandaruhában, vagy pedig normális utcai ruhában járhatunk.
Egyes küldetések végigviteléhez kötelező lesz néhány különböző hacuka.
A borbélyüzlet már a játék kezdetekor elérhető lesz.
San Andreas-ban több borbélyüzlet közül is választhatunk.
A bandád tagjai a hajad stlísa/kinézete alapján is megítélnek.
A drága ruhák tiszteletet parancsolóan állnak majd rajtad, míg a bandaruhák a rivális bandák és a zsaruk figyelmét jobban felkeltik.
-
#3434 Kíváncsi vagyok milyenek lesznek a tetoválások, ha agyonhízom a fejem, és nem ilyen izmos bőrön lesznek :D -
Zsolo #3433 Nekem az a dupla uzis kép nagyon tetszik! -
#3432 ja!eddig nem csinált ilyet! -
#3431 valami bug,ahogy kilöktél... -
Zsolo #3430 Kicsit kavar van még az SG-n úgy látom! -
#3429 ezt a szöveget énírtam a sajátommal!! -
#3428 hülye ez az sg..... -
Zsolo #3427 Ki használja a nickem? -
#3426 hé,ezt én írtam!!!