82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Extraboy
    yah
  • Adi
    Amikor aludt az öreg?!
  • Extraboy
    Vki help plz! Ejszakai betorest hogy lehet? mert az egyik misszio ez volt es akkor azt mondta hogy avval a fekete furgonnal lehet csak nem tudom hogy az hol van!
  • Adi
    Naa.. mára már kicsit elég volt.. szemem jojozik!
  • Adi
    Veszel egy Broadband adaptert.. VEszel egy vinyot ATA-sat!!!!
    Leszeded a hdloader progit!
    Ezek után csatlakoztatod a BB adapterhez a vinyót.. BB+Vinyó csatlakoztattod a ps2-höz. Beteszed a hdloader cd-t.. ezek után beteszed a gamet felteszed és indítod.. ennyi!
    De van pár alternativ megoldás még!
  • Adi
    Őőő.. azt nem próbáltam.. igazat megvallva elindultam bicoval a síneken.. láttam, hogy a végén ott van a vonat állomás.. mondom oké.. megvárom a vonatot azt elkezdek elötte tekerni.. na jön a vonat és megáll a megállóba.. azt hittem csak kis időre áll meg.. de nem .. ált vagy egy percet.. meguntam azt mondom addig megnézzem, hogy belehet e szállni a söfőr helyére.. És belehetett!:D
    Aztán megindultam.. kanyarba kisiklottam!:D
  • Kit--Kat
    áh gecc:DDD
    és milyen a vonatozás??
    Betudsz szállni utasnak is, és ha igen akkor olyan mint a GTA3ba a metrózás??
  • Adi
    Kurvázni tudtok.. én nem nagyon.. mindig csak bemutatnak... :(.. pedig van lové.. meg jó kocsi...
  • DarkJedi
    Hi!
    Királyak a videók! :)
    Mellékküldetésekkel mi a helyzet? Gondolom rendőr tűzoltó taxi ilyenek benne vannak.. Hidden Packageok vannak? Rampagek?? A Rampage-eket imádtam :D
  • Adi
    Elöbb vonatoztam.. kissíklottam mint állat!:D
  • Kit--Kat
    legalább addig tartson 1 város amíg Vice City, persze a város kivégzése felé haladva lehessen már átjárkálni szomszédba
  • TothLaci
    Hát ez a PCSX emulátor meg semmi. Teszt képen elindítottam NEM PS2-es CD képet, igaz kiírta, hogy nem ps2, de ott is lefagyott.. Azaz nem a gta-sa val van a baj...
  • Hentes Bill #6346
    ja, örülj neki, hogy nem 5 küldetés van össz-vissz, és már meg is nyílnak a a kapuk... legyen minnél hosszabb a gém, szép is lenne, ha ki lehetne végezni pár óra alatt...
  • TothLaci
    Hát inkább örüljél!

Nekem még esélyem sincs vele játszani...:((
  • Tibor
    raboljál
  • Tibor
    ezért ne adják ki ps2re:D
  • Extraboy
    Valaki elvitte már masodik szigetig? mert en mar vagy 5 kuldetesadot kifullasztottam es meg mindig los santosban vagyok! Jah, es ti hogy szereztek penzt? mert en egyik misszioert sem kapok penzt csak nagy ritkan!!!
  • Hentes Bill #6341
    azt hittem az egyértelmű
  • Kit--Kat
    arra gondoltam beszállhatnál és vezethetnéd, vagy csak utazhatnál vele mondjuk félpercet mert ez uncs, és utána valami jót kitalálsz:)
  • JohnnySmith
    Tetkó szalont kihagytad... :)
  • Hentes Bill #6338
    nem baj, ráér
  • Hentes Bill #6337
    ez olyan szánalmas, hgoy a debil gyerek szülei a játékra kenik rá az egészet, hogy egy csomó pénzt kisajtoljanak a rockstartól... szánalmas. a gyereket meg ki kell végezni. na ON, mert ez senkit nem érdekel szvsz :P
  • JohnnySmith
    ezeknél nincsen újabb egyenlőre
  • Tibor
    az új moviekról létszi linket
  • JohnnySmith
    Ezzel egy gondom lesz hogy lové kell hozzá...
  • JohnnySmith
    HCGAMER:
    Az előző két 3D-s Grand Theft Auto megjelenése után hónapokig szinte naponta olvashattuk, hogy különféle, kiskorúak által elkövetett gyilkosságokat és bűneseteket próbáltak összefüggésbe hozni az áldozatok és az elkövetők szüleinek ügyvédei a játékokkal, szinte divattá vált a Rockstar North-ot okolni és perelni mindenért. Bár a legújabb epizód, a Grand Theft Auto: San Andreas még meg sem jelent, máris itt egy újabb ügy, egy floridai ügyvéd, Jack Thompson is betámadta az isteni fejlesztőcéget azzal a nyakatekert és felettébb idióta állítással, hogy egy Tobin Kerns nevű tizenhat éves massachusetts-i tinédzser a feltételezése szerint az egyik Grand Theft Auto epizódot használta fel a középiskolai ámokfutásának megtervezéséhez. A tervet szerencsére a rendőrségnek sikerült meghiúsítania, a srácot egyébként a tettre nem is a játék, hanem az 1999-es columbine-i iskolai mészárlás inspirálta, azt akarta megismételni annak jövő ápriliskor bekövetkező évfordulójakor, sőt a diákok és tanárok lemészárlása után még a helyszínre érkező tűzoltókat és rendőröket is le akarta szedni mind egy szálig. :) Az ügyvéd egyébként már a korábbi Rockstar North ügyekbe is belefolyt, és magát a videojátékok által gerjesztett erőszakhullám szakértőjének tekinti. Ijesztő, hogy milyen idióta balhék vannak a tengerentúlon a témában, lassan már azért is a Rockstar North-ot teszik felelőssé, ha valaki belelép egy kutyagumiba.
    http://www.hcgamer.hu/gamer/
  • TothLaci
    óóó 21 óra, és sárga az ég?
  • Hentes Bill #6331
    kosarazásról is kérünk videót, meg a kaszinózásról, kurvákról, meg az egész las venturrasról, san fierroról, fodrsázról, night clubbokról... :)
  • JohnnySmith
    Ok ok vonat van láttam lehet valmaelyik videon lehet is látni de lehet hogy pont nem vettem azt fel. De nagyon gyorsan megy azt észrevettem de nem foglalkoztam vele különösebben.
    5letek jók lesznek.
  • Kit--Kat
    ja ahoz képest, hogy vízfelszínről lefelé nézve milyen szűk a látótáv, víz alatt olyan mint Vice City vize, az kis pocsoja, ahova minden SA-i csöve belepisál:D
  • Kit--Kat
    tippeket???
    láttam sineket ha van vonat az próbáld ki,
    meg ott vidéken a kisvárosokban és farmokon kavirnyálj, azt ha látsz valami extra járművet próbáld ki:D
    ezek jó tippek?
  • Hentes Bill #6327
    úszás is nagyon király, meg a búvárkodás

csak kicsit csúnya, mikor a felszínre jössz a vízből, mintha egy kartonlap lenne a víz teteje
  • Hentes Bill #6326
    töröltem az autozas.avi-t, csak szólok ne keressétek már :P
  • Hentes Bill #6325
    nagyon állat, hogy kimentél a halottaskocsival az autópályára, aztán jöttek-mentek melletted a traktorok, lakókocsik, meg csomó fajta moci... király

jó ez a halottaskocsi, csak kb úgy fordul6, mint a 32es csuklósbusz
  • Fefe
    Nekem meg széjjel van tetolváva:)) Voltál már a játékteremeben meg a kaszinóban? Én má buktam egy csomó lét :))
  • JohnnySmith
    Eggyértelmű hogy csinálok majd tippeket adjatok.
    Missönbe nem szivesen kezdenék mert mint írtam még a bicajost sem tudom végig nyomni, ezért ökörködöm :D

Kit--Kat : nyugalom a hosszú élet titka (san andreasos módra) tehát még ma lesznek videók:) (remélem vagy holnap de akkor közfelháborodás lesz:)
  • Kit--Kat
    felőlem törölheted
  • Hentes Bill #6321
    király, töltöm is őket
  • JohnnySmith
    Adi hogyan tudnék vinyót rakni a ps2-be. Látom nagyon benne vagy a dologokba( Playstation 2 (BB Adapter + Maxtor 80 Gbyte) & PS2 Powwaa!!)csak azért kérdem.
  • Hentes Bill #6319
    majd ha mondjátok, hogy töröljem le a régebbi videókat, amit mindenki letöltött és látott, majd akkor... persze ha Johnny csinál nekünk videókat