82991
-
#7478 Sephi! Te mar elvitted Las Venturasig? -
#7477 TE beteg vagy SEphi!:) -
#7476 nem jön be semmi!:( -
#7475 yeeeeeeeeee végree:DDD
ez így már korekt:) -
#7474 Ahogy valakit elutok vagy elverik az utcan (mert csomoszor volt ra pelda hogy cak mentem elore es egy csavo ralott masikra es utcai verekedes lett a vege) ugy kb 1 percre ra megjelenik az ambulance'. Kiszal ket zold ruhas hapi feleszedik a hullat es bele az ambulance'ba :D -
#7473 még mindig kijönnek a mentősök és felélesztik a hullákat, vagy csak elviszik őket?? -
#7472 Kezdesz megijeszteni. :D -
#7471 Volt ra pelda hogy kocsival elutottem a egy rendort. Aztan toltattam majd elore mentem megint toltatam es igy vagy 5 szor :D -
#7470 Jelenet :
Nekem maniam rendorsegi mottoral pasztazni a kornyeket mert az nekem naon bejod de ugye amikor kolcsomkerem a motort a rendorok megharagszanak es uldoznek. Na eppen ilyen jelent volt hogy kolcsonkertem egyet es elhuztam a missiot csinalni. Amikor odaertem akkor a motort elhagytam de ezek megmindig uldoztek es persze olyan missio volt ahol a kocsit nem szabad megserteni. A rendorok meg hat na ugy nekem jottek. Idegembe kiszaltam es elkezdtem oket hentelni. Mar olyan ideges voltam hogy aszitem szijelverem a joyt. Erre meg amikor vegre sikerul kinyirni mindekit... erted... arra jon valami kis varosi csako. En eppen altam hogy kifujjam magam mire ez nekem jon es meg neki all fojjeb es beszol "You are standing in my way fool". Baz... en ugy megvertem , beleeresztettem egy egesz tarat es aztan meg gumibottal kisimitottam.... es ugy megnyudogtam azutan :DDD -
#7469 kár, hogy nem lehjet úgy szétverni az embert, hogy felismerhetetlenségig roncsold a fejét:)
Az nagyobb elégtétel mintha megölnéd:D -
#7468 En nekem az a maniam... azaz a szokasom hogy egy auto sem birja ki tobb mint 10 percik mert ugy vezetetek mint egy orult. Nem erdekel a fa nem erdekel a domb en mindenen atmegyek mint allat. Egy tonna stunt pontot kapok es penzt hozza. Nekem mar tul van a felen a driver skill es majdnem max a morot skill. (nagyon sokat jaccok a fo kuldeteseken kivul pl vigilante es texizast de meg kamionost es valetost is) -
#7467 Talán itt kapok válszt. :))
Hogyan lehet az autóvezetős skillt növelni, mert hiába vezetek órákig, nem nő semmi. -
REAL_CIÁN #7466 "Ja most meg a parton kellet volna táncolnom de 4000 helyet 3920 sikerült....Nem bírom megjegyezni ezeket a kurva jeleket a gamepadon."
Ezen nem csodálkozom, 8 éve van PS-em, ( a PS1-en is ugyanazok a jelek), de én is belezavarodtam. Negyedszerre sikerült csak.
-
#7465 Cool! -
#7464 Lesz. Szerintem megfejelem az ugratást nitróval:D
Csak valami jó ugrató helyet kell találni majd. -
#7463 Lesz ma ugratás + még valami jó? -
#7462 Én is függő vagyok pedig még nem is játszottam! -
#7461 Jaja ezt mondom én is. -
REAL_CIÁN #7460 VIGYÁZAT EZ A JÁTÉK FÜGGŐSÉGET OKOZ!!
Bakker tegnap három órát játszottam úgy, hogy egy küldetést sem csináltam, csak éltem az életemet, betörni jártam, pátyolgattam a barátnőt, billiárdoztam, kondiztam, növeltem a különböző skilleket és gyönyörködtem a naplementében.
Egyszer belógtam a reptérre és elkötöttem egy Dodot, gondoltam ha már ilyen jól repülök, megnézem a lezárt területeket, mire jött egy vadászgép!!,kétszer felszólitott, hogy távozzak, harmadszorra meg lelőtt. :)))
Ja igen, itt a Dodoval ezerszer könnyebb repülni, mint a VC-ben. -
#7459 Posta, úgyhogy sajna nagyon valószinű, hogy csak szoimbaton kapom meg, de azért megvan a remény. -
#7458 De allat! Az egyik csavo ki akarja szedni a radio alomasokat a DVD-rol! Remelem sikerul neki :DDD -
#7457 Postan van boltba kapod? :D -
#7456 -
#7455 Holnap jelenik meg itthon, remélem akkor is hozza a postás (legkésőbb szombaton mert azután már fegyverrel várom ). -
#7454 lol :DDDDD -
#7453 Hogy? Ezt nem ertem ... -
#7452 faxodba..
pff
első kérdés? -
#7451 :DDDD -
#7450 bocs de olyan okoskodhatnákom vót :D -
#7449 Koszonom a folrajz orat igerem maskor jobban odafigyelek hogy mit irok egy jatekosok forumaba! -
#7448 Faxomba. A D.A. kocsija volt. Az ugy tep mint allat. -
#7447 :DDD
lámpa is betörik ?
milyen kocsi volt hogy így megharagudtál szegényre ? :D -
#7446 San Andreas maga egy állam, azon belül max County-k lehetnek (megyék) -
#7445 Na jelenet :
Eppen mentem khm... teptem az egyik allambol a masikba amikor utkozben egy ilyen kis kerteszgatyas paraszt elem vag a biciklievel. A kocsim lampai betornek es idegembe kiszalok hogy verjem meg. Mire ez feltapaszkodik , leut engem a foldre es beleszal a kocsimba es elhajt! Aszitem a guta ut meg! Azonnal leruhantam a bicikliert es utana tekertem mint allat! Aztan megalt a csoroja mert volt elote kocsi es elkaptam. Jaj de megvertem :DDDDDD -
#7444 Hasznaltat nem ajanlok... soha sem tudhatod mikor halik befele... csak ha add garanciat. -
joe69 #7443 ujonnan csipelve 45-ert adnak...
hasznaltan is megteszi? -
#7442 Vegyél eleve csipeltet! kb 35e forint -
#7441 évszám, én ennyi tudok -
joe69 #7440 ezt hogy erted?bizonyos szeriaszamtol? -
#7439 ja nemtom írták-e de 1 bozonyos korú PS2-t már nem lehet csippeltetni