82991
-
#7598 Jól gondolod.Pc-re májusban várható. -
#7597 ti a konzolos verziorol beszeltek?
gondolom igen, mert pc-re meg nem jelenhetett meg. Vagy igen? -
#7596 Masodikon van a repteren!
Valaki plz mondja meg, hogy loversenyes automatat hol talalok? Lehetoleg San Fierro-ban de ha muszaj akkor Los Santos, THX! -
#7595 Az valamikor az elejen amikor beszinezodik Los Santos ! De en egyszer csinaltam mert nem teccet az a hulye harc :D -
#7594 jaja!! Az naon utos!!! :DDD
Olyan mint a Burnout 3 -ban :DDD -
#7593 vad vagyok, mint a avadalma :)
vki irta, hogy el lehet foglalni a keruleteket... hogyan is?! -
#7592 sztem grafban joval jobb... eleg csak a jarmuveket megvizslatni...
de messzebb is el lehet latni, es nincs elmosas (VC-ben Trail effekt)
csak akkor mossa el a kep szeleit, mikor kva gyorsan mesz, de ez meg jol is nez ki :) folleg nitroval :))) -
#7591 Árgh! Még nem jött a postás. Úgylátszik csak holnap kapom kézhez. :-(((( -
#7590 sztetek veri grafban a VC-t ????? -
#7589 gyááá csinálj máá te is képeket és mutasd metg ezeket!!:) -
#7588 Van am mas szinu ajtos , rozsdas es roncs is :D -
#7587 ez állat, olyan is van, alapból koszos lerobban az autó, és más színűek az ajtók meg ilyesmi???
NAGYON WAAD:D -
#7586 Csak 1 város van még meg?Ha igen valószínüleg azért. -
#7585 Nekem miért írja ki a Los Santosi reptéren azt a jegy automata, hogy out of order. Ja! És hol lehet mavericket találni? Lehetőleg az első pályán, ha van. -
#7584 Apam hogy te aztan milyen veszejes kinezetu vagy :DDD
En fel vaok rendesen oltozve nem ilyen kis getto gyerek :DDDD -
:D -
#7582 ehh, van targonca is? ne mtuttam :P
-
#7581 -
#7580 gamespoton van pár új ingame kép, de asszem én már csak a pc-s verzióból nyomok be képeket legközelebb :P -
#7579 Na elvileg ma jelenik meg itthon. Remélem legkésőbb holnap kézhez kapom, mert különben...
...
...
...
...várok tovább. :-) -
#7578 basszameg kegyetlen jó képek ezek, és nagyon állatul nézel ki :DDDDDDDDD -
#7577 az also kepen a piros kocsi a ritkabb fajta eddig, ugyanis utcan nem lattam meg :)
egy autokereskedesben allt full lerobbanva, koszosan, mas szinu ajtokkal, kopottan... elcsortam onnet, mert lattam benne fantaziat, es ez a remekmu lett belole :) -
#7576 Hmmm!Jó kis verdákat lehet összedobni. -
#7575 milyen jo ha milliomos az ember :))))
-
#7574 De a kosz nem látszik.=oP -
#7573 jó kis ragyapattanásos lesz a kocsi:D -
#7572 Csak ráfestenek 1 réteket a koszra.=o) -
#7571 olvastam, hogy van autó mosó, LÁL kijavítják a koszt??:DD -
#7570 Mosas ?:DDD
Hat erre nem gondoltam. Szerintem eleg bevinni a szervizbe es ott mindig midnenkijavitanak es meg at is festik szal.. na :D -
#7569 és a mosás az hogy lett megcsinálva?? -
#7568 Sivatagban nem voltam meg de a hegyi utakon konkretan bemocskolodott az auto amikor nagy porban vagy ha esett nagy sarban mentetlem.
Meg amikor fuben is mesz (jo en atmegyek hegyeken mezokon szal nem zavar) akkor is a fu megmarad a kocsin meg ilyenek. Szal kivan ez kerem dolgozva rendesen :D -
#7567 ja, 1 újabb támadási pont szeptember 11. után a játékon...
na de írjál már milyen a koszolódás, pil, ha sivatagba mész tiszta homok lesz a kaszni??? -
#7566 Most is volt egy akkora fajn kuldi... az egyik csavo mobil telefonon magyarazta hogy hol tartjak fogva es a mondottak alapjan kellet lenyomozni :DDD
Voltam kint a repteren de nem volt sok idom korul nezni. Lattam par magan Jet-et is ... majd kessob visszalatogatok :D -
#7565 Nem lehet bug! Nagyon elethu a kornyezet. Csomoszor vannak az utakon balesetek. Vannak orulek akik mindekinek nekimennek. az utcan siman beledkotnek vagy masba es megvernek.
Ez a repulo baleset is a levesbe volt lokve es nagyon de nagyon erdeti es fasza megvalositas volt :DDD -
#7564 bug, vagy ígytervezték? -
#7563 Jelenet.
Eppen boltbol jovok ki mert vettem magamnak teljesen uj szerkokat amikrois raulok a motoromra (igen azt amit a rendoroktol veszk folyton "kolcson" es hirtelen latom hogy mindeki panikol es ket kocsi elrepul a levegobe majd elottem felrobban valami. Amikor a tz es a fust elszal... a varos kellos kozepen a zutcan egy repulo :DDD Bazeg lezuhant a repulo a varosban! Fel perc allat jott a tuzolto es eloltota a tuzet! :DDDDD
Ekkora realisztikat baze!! :DDD -
#7562 Ohh... ezt nem fogom :( -
#7561 AAAAA!!!
Epp most megy a Radioba Lazlow talkshow-ja :DDDDDD
Og Log -ot hivta interjura :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szjejjel rohogom magam!!! nem tudok vezetni :DDDD -
#7560 tippmix nincs benne? -
#7559 az elforditott negyzet alaku feluljatro alatt van, egy fogadoiroda...
az also sarkaban a keresztezodesnek...