82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • dieselG
    Az általatok készített videókat a san andreasról melyik serverre raktátok fel?
    Szívesen lekapnám énis..
    Thx
  • Adi
    Amúgy egy üldözés után a san fierroba találtam magam!:) COOOL!
  • Adi
    gyaajj.. nem paraszt.. brühühühühühüh...
    TE dilay hülyülünk egymással!
    Tudnád miket ír ez a skizo az msn-be!
    Kicsit bolondok vagytok vazz!
    Egy egyszerű kérdést tettem fel.. erre te rögötön azt hiszed, hogy nem akarom növeszteni a tüdöm?!
  • Kit--Kat
    ijnkább videókat nyomjatok!!:)
    ÉS akkor most leírhatná valaki miről szól a küldetés teljesen érthetően annak is aki nem látott még róla képet, és, hogy miért nehéz:)
  • Extraboy
    Nem paraszt es ha annyira nem akarod noveszteni akkor ne csodalkozz ha nem fogsz eljutni Las Venturasig!
  • Kit--Kat
    Peace
  • Sephi
    Gecije te ne komentaja' vaze hat meg kozel sem jarsz mert ojan hulye bena fajta vagy de jol!

Majd meglatod ha oderte' te okor!
  • Adi
    Minek kell azt növeszteni te paraszt?!
  • Sephi
    De tuti van valami csel!!!

Figyej lebegni probaltal? Ugyertem hogy felszalsz es nem nyomod azutan az X-et ? En majd csak este probalom ki.

BTW en usztam mint a hulye vagy felorat es megnot az a Lung Capacity vagy mi.
  • Extraboy
    Ne is próbáld mert lehetetlen kuldetes! Egyszeruen nem lehet megcsinalni olyan messze vannak...
  • Extraboy
    Tudom, hogy baszná meg a kurva annyát és en egyszer sikerult megolnom oket de most fogsz rohogni!!! Vissza is kell terni a kezdohelyre!!!! Es volt kb 2mm-nyi benzinem!!! Ugy lehetetlen ahogy van es amig ezt nem csinalom meg addig woozie kuldetest sem tudok csinalni (ezt irja ki: You must more have practice underwater to start this mission) es csak ez a ketto van mar mint kuldetesado!!!!
  • Adi
    Konkrétan semmi!
    Hogy mi akadályozza meg?!:)
    Vagy átuszol és akkor kapsz 4 rendőr csillagot(ezeket tapasztaltam... amiket ezután írok nem tapasztaltam csak amit olvastam) v. átrepülsz és akkor kapsz egy vadászrepülőt a segged be!:)
    Ami 3x rád szól és utána likvidálni próbál!
  • Adi
    Elvan ilyen táblákkal zárva!
  • takraj
    Egyáltalán mi akadályozza meg, hogy átmenj más városokba?
  • takraj
    Az SA-ban hogy van lezárva az út?
  • Hentes Bill #7703
  • Adi
    Én nyomom.. de engem annyira nem érdekel más város, hogy nagyon.. most a falu féleség meg az első város is akkora, hogy nagyon.. mindig mutat vmi újat!:)
  • Adi
    fuck!:)
  • hen-tes
    ték
  • hen-tes
    ez már egy jobb kérdés :P
  • vki
    akkor melyik küldetés után?
  • hen-tes
    nem úgy számolja..
  • vki
    Hány %-tól enged át las ventur-ba?
  • Sephi
    Ja csak sajnos egy ilyen 10 perces musora van es az egyik kolelgamat hivja interjujra. Jo mondjuk en fetrengtem a rohogestol hogy milyen volt a szoveg :DDD
  • hen-tes
    Axl Rose télleg benne van ? :o
  • Kit--Kat
    annak a bolondnak megint van műsora??:)
    én még a 3-ba azt imádta amikkor 1 betelefonáló csaj ezt kérdezte: Lazlow Are you Hungaryan??:DDDDD
    Na ez nagyon szíven talált
    Erre ő: NO!:)
    Ezután széjjeloltották 1mást:D
    AZtán a Vice Citybe: 'The megmusice maraton' ott azért bírtam mert a rokk csatornát ő vezette:)
  • Sephi
    Hat csalodas... sajnalom :( De engem naon hidegen hagy. En nem igazan elvezem a repulest. A masik reszben sem voltam oda erte.

BTW Lazlow musora akkora hogy nem tudok vezetni a rohogestol :DDD
  • Kit--Kat
    nem, de nekem a repterek a gyengéim, imádok repülni, meg szeretem a repterek hangulatát.
    VC-ben is belehetett menni, elvártam 3 szép terminált a játéktól, ennyi:(
  • Sephi
    Igen... a GTA SA tenyleg naon szar :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ezek arra em voltak kepesek hogy egy kurva terminalt megalkossanak? Megis mit lehet ebbe a jatekba akkor csinalni ?:DDDDDDDDDDDDDD
  • Kit--Kat
    hát ez így nagyon szar:((((((((((((((((
  • Sephi
    Nincs... azaz van. Egy kicsi monitoron latod az ot lovast ahogy elozi vagy lehagyakegymast... naon uncsi... de nyertem 50 L-t :DDD

Nem lehet bemenni. Az ajtonal beal es maris a jegyarus automata gyun be majd mutassa hogy szalsz el.

Mas :

Faxom kivan! Ez mar kezd idegesiteni. Az elobb az a repulos (amit most sem tudtam megcsinalni) most meg Woozie aszongya hogy buvarkodnom kell. Erre meek es vagy florat buvarkodtam es alig nott meg a Lung Capacity (tudo kapacitasom). Remelem eleg lesz neki...
  • bricsi01
    ja kozira de engem a PC-s érdekel.
  • mohus
    meg...
    de én eddig csak autóztam:) és nem néztem előtte miről írtak, csak leírtam, h hol tartok a gammában:)
  • bricsi01
    az elején a hiba:megjelent.
  • bricsi01
    megjelen vagy miről van szó lehet, hogy lemarattam valamiről?
  • mohus
    én eddig csak autókáztam:)

kedvencem egyelőre az autópályadíjmentes autópályázás:)
  • Kit--Kat
    lóverseny pálya van???
    belehet menni a reptéri terminálba??
  • Sephi
    ... na kerdezel es valaszolok.
  • Sephi
    Ahh ereztem!

A VC-eben is volt az a hulye helikopteres jelenet amikor veztni kellet az epitkezesen.

Na ebbe is van egy hulye repulovel kell kiirtani ot kliens de poen hogy mire megolsz harman mar a fele benzin kiment es el sem lehet erni a masik kettot... na ezt a kuldit hogy fogom en atvinni ???

Valaki help?
  • Kit--Kat
    sok kérédés de válasz nem nagyon jön