82991
-
dieselG #7718 Az általatok készített videókat a san andreasról melyik serverre raktátok fel?
Szívesen lekapnám énis..
Thx -
#7717 Amúgy egy üldözés után a san fierroba találtam magam!:) COOOL! -
#7716 gyaajj.. nem paraszt.. brühühühühühüh...
TE dilay hülyülünk egymással!
Tudnád miket ír ez a skizo az msn-be!
Kicsit bolondok vagytok vazz!
Egy egyszerű kérdést tettem fel.. erre te rögötön azt hiszed, hogy nem akarom növeszteni a tüdöm?! -
#7715 ijnkább videókat nyomjatok!!:)
ÉS akkor most leírhatná valaki miről szól a küldetés teljesen érthetően annak is aki nem látott még róla képet, és, hogy miért nehéz:) -
#7714 Nem paraszt es ha annyira nem akarod noveszteni akkor ne csodalkozz ha nem fogsz eljutni Las Venturasig! -
#7713 Peace -
#7712 Gecije te ne komentaja' vaze hat meg kozel sem jarsz mert ojan hulye bena fajta vagy de jol!
Majd meglatod ha oderte' te okor! -
#7711 Minek kell azt növeszteni te paraszt?! -
#7710 De tuti van valami csel!!!
Figyej lebegni probaltal? Ugyertem hogy felszalsz es nem nyomod azutan az X-et ? En majd csak este probalom ki.
BTW en usztam mint a hulye vagy felorat es megnot az a Lung Capacity vagy mi. -
#7709 Ne is próbáld mert lehetetlen kuldetes! Egyszeruen nem lehet megcsinalni olyan messze vannak... -
#7708 Tudom, hogy baszná meg a kurva annyát és en egyszer sikerult megolnom oket de most fogsz rohogni!!! Vissza is kell terni a kezdohelyre!!!! Es volt kb 2mm-nyi benzinem!!! Ugy lehetetlen ahogy van es amig ezt nem csinalom meg addig woozie kuldetest sem tudok csinalni (ezt irja ki: You must more have practice underwater to start this mission) es csak ez a ketto van mar mint kuldetesado!!!! -
#7707 Konkrétan semmi!
Hogy mi akadályozza meg?!:)
Vagy átuszol és akkor kapsz 4 rendőr csillagot(ezeket tapasztaltam... amiket ezután írok nem tapasztaltam csak amit olvastam) v. átrepülsz és akkor kapsz egy vadászrepülőt a segged be!:)
Ami 3x rád szól és utána likvidálni próbál! -
#7706 Elvan ilyen táblákkal zárva! -
#7705 Egyáltalán mi akadályozza meg, hogy átmenj más városokba? -
#7704 Az SA-ban hogy van lezárva az út? -
#7703 -
#7702 Én nyomom.. de engem annyira nem érdekel más város, hogy nagyon.. most a falu féleség meg az első város is akkora, hogy nagyon.. mindig mutat vmi újat!:) -
#7701 fuck!:) -
#7700 ték -
#7699 ez már egy jobb kérdés :P -
#7698 akkor melyik küldetés után? -
#7697 nem úgy számolja.. -
#7696 Hány %-tól enged át las ventur-ba? -
#7695 Ja csak sajnos egy ilyen 10 perces musora van es az egyik kolelgamat hivja interjujra. Jo mondjuk en fetrengtem a rohogestol hogy milyen volt a szoveg :DDD -
#7694 Axl Rose télleg benne van ? :o -
#7693 annak a bolondnak megint van műsora??:)
én még a 3-ba azt imádta amikkor 1 betelefonáló csaj ezt kérdezte: Lazlow Are you Hungaryan??:DDDDD
Na ez nagyon szíven talált
Erre ő: NO!:)
Ezután széjjeloltották 1mást:D
AZtán a Vice Citybe: 'The megmusice maraton' ott azért bírtam mert a rokk csatornát ő vezette:)
-
#7692 Hat csalodas... sajnalom :( De engem naon hidegen hagy. En nem igazan elvezem a repulest. A masik reszben sem voltam oda erte.
BTW Lazlow musora akkora hogy nem tudok vezetni a rohogestol :DDD -
#7691 nem, de nekem a repterek a gyengéim, imádok repülni, meg szeretem a repterek hangulatát.
VC-ben is belehetett menni, elvártam 3 szép terminált a játéktól, ennyi:( -
#7690 Igen... a GTA SA tenyleg naon szar :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezek arra em voltak kepesek hogy egy kurva terminalt megalkossanak? Megis mit lehet ebbe a jatekba akkor csinalni ?:DDDDDDDDDDDDDD -
#7689 hát ez így nagyon szar:(((((((((((((((( -
#7688 Nincs... azaz van. Egy kicsi monitoron latod az ot lovast ahogy elozi vagy lehagyakegymast... naon uncsi... de nyertem 50 L-t :DDD
Nem lehet bemenni. Az ajtonal beal es maris a jegyarus automata gyun be majd mutassa hogy szalsz el.
Mas :
Faxom kivan! Ez mar kezd idegesiteni. Az elobb az a repulos (amit most sem tudtam megcsinalni) most meg Woozie aszongya hogy buvarkodnom kell. Erre meek es vagy florat buvarkodtam es alig nott meg a Lung Capacity (tudo kapacitasom). Remelem eleg lesz neki... -
#7687 ja kozira de engem a PC-s érdekel. -
#7686 meg...
de én eddig csak autóztam:) és nem néztem előtte miről írtak, csak leírtam, h hol tartok a gammában:) -
#7685 az elején a hiba:megjelent. -
#7684 megjelen vagy miről van szó lehet, hogy lemarattam valamiről? -
#7683 én eddig csak autókáztam:)
kedvencem egyelőre az autópályadíjmentes autópályázás:) -
#7682 lóverseny pálya van???
belehet menni a reptéri terminálba?? -
#7681 ... na kerdezel es valaszolok. -
#7680 Ahh ereztem!
A VC-eben is volt az a hulye helikopteres jelenet amikor veztni kellet az epitkezesen.
Na ebbe is van egy hulye repulovel kell kiirtani ot kliens de poen hogy mire megolsz harman mar a fele benzin kiment es el sem lehet erni a masik kettot... na ezt a kuldit hogy fogom en atvinni ???
Valaki help? -
#7679 sok kérédés de válasz nem nagyon jön