82991
-
#10962 Irányítás:
Fps:jobb gépen egér+bill
Szimulátor:Kormánnyla jobb pc-n mivel sokkal jobban testreszabható a repcsi amit jobb ps-en
Kaland, Stratégia: jobb pc-n az egér miatt
Akkor miről beszélünk?
-
#10961 Na gyorsan egy vmit hagy szögezek le!
Első: GTA:SA Konzolon a legjobb!!!!
Kettő: VC-nél sokkal jobb az irányítása az SA-nak.
Három: Kit-Kat ugyanazt fogod kapni mint a ps2-őn. Csak mivel jobb a felbontás van gépen ezzér fogod tudni elolvasni a feliratokat. De ps2-őn is lelehet olvasni csak nehezebben.
Irányítási megállapításod meg egy hülyeség!:)
FPS tényleg jobb pc-n de a többi kilőve. Talán a szimulátorok. pl.: repcsi! -
#10960 nem én úgyemlékszem VC-ben lehetett nyilakkal is menni SA-ban pedig csak azzal kis szar baszással lehet irányítani az autót -
#10959 már mexűnt az oldal :( -
#10958 persze van is róla(többek között) videóm a hentes oldalon :D -
#10957 Legalább a jetpack-et azért megszerezted? -
#10956 "Ezt nagyon rosszul teszed, mert elég sok fasza küldetés jár hozzá, sok jóból kimaradsz."
Ráér megvárom pc-n. -
#10955 "sztem nem is nagyon lesz mert nincs kedvem buziskodni vele"
Ezt nagyon rosszul teszed, mert elég sok fasza küldetés jár hozzá, sok jóból kimaradsz. -
#10954 Én mindig az X-el nyomtam a gázt, az hogy a kamerát a jobb karra tették csak plusz. -
#10953 Így van, a heli irányítása is analóg kontrolerre születtett, ahogy lassan döntöd előre a bal kart, úgy húz, a mutatóujaddal lövöldözöl, a hüvelykujjaddal adod a gázt, a két középsővel pedig forogsz.
Ha nem vagy polip, akkor ezt csináld meg a billen. :)) -
#10952 roncstelep van (repcsikkel) heli nincs :D (sztem nem is nagyon lesz mert nincs kedvem buziskodni vele) -
#10951 ez asszem nem igaz, mert ha jól emléxem vc-ben ajobb analóg karral lehetett nyomni a gázt/féket, itt meg azzal a kamerát lehet forgatni -
#10950 A helikoptert ott találod a roncsreptéren, feltéve ha megcsináltad a hozzávaló küldetést. -
#10949 "tényleg élveztem az autózgatást VC-ben PS2-n de SA-ban már nem"
Na most kezdesz el baromságokat beszélni, tök ugyanaz az autóirányítás mind a két részben. -
#10948 Nekem elméletileg lenne valami helikopterem csak nem akarom megkeresni:)
Viszont a repcsik nagyrészét már vezettem és az nagyon tetszett gamepaddal. Ha olyan a heli mint mondjuk a harrier akkor az is tetszene nekem. -
#10947 asszed nem jáccoattam ezzel vagy a VC-vel, vagy akármelyik GTA résszel PS2őn?????
hát tényleg élveztem az autózgatást VC-ben PS2-n de SA-ban már nem és CJ-t is szörnyű irányítani szal szerintem 1általán nem jobb...
Azér lesz jobb mert talán kitudod venni mi van felírva plakátra... -
#10946 én tegnap találkoztam először helikopterrel a játékban, és nekem pc-n könnyebb volt vele az irányítás :) -
#10945 Én speciel nem bírom elviselni a kontrollert ezért is nem játszok vele.De tény mondjuk repcsit könyebb irányítani mint pc-n./bár nemtom mert soha nem játszottam konzolon GTA-t sem ez elött/
Grafikailag is azért jobb lesz/modólható/,Mp3 támogatás. Most nem jut több eszembe de talán megkockáztatom a multi lehetőségét. -
#10944 a p***ák*t! -
#10943 "sokkal jobb lesz mint PS2-őn a játék"
Mitől lesz jobb, ugyanazt a játékot fogod kapni, mint PS2-re.
"az irányítása is normálisabb lesz"
A célzástól eltekintve mindent, értsd: mindent jobb egy analóg kontrollerrel irányítani. -
#10942 ja... mivel nekünk ott a patkány (egér) -
#10941 hne reménykedj, semmi hátrány nem lesz, a nyilak meg a számok lesznek valszeg, és szebb grefikával sokkal jobb lesz mint PS2-őn a játék, az irányítása is normálisabb lesz zsal.... -
#10940 arról beezélek :) -
hárká #10939 szerinted mire vannak a gamepadok sz.gépre?
-
#10938 Hát nem tudom, én meg idegbajt kaptam ezektől, igaz nekem meg az tetszett ami másnak nem. :)) -
#10937 De a low-rider táncoltatás se lesz kutya, az is igazi billentyűzetre teremtett feladat lesz. :))) -
#10936 óóóó, nekem azok voltak a kedvenc küldetéseim :)
csak kár, hgyo nem volt zsém, hgoy feltuningolt verdéval tudjak "pattogni", az volt a legkirályabb -
#10935 Kiváncsi leszek, hogy ezt a gombnyomkodós ritmusjátékot hogyan oldják meg pc-n. Már látom magam elött, ahogy úsznak be a betük sorban: "s hj koz t ls éwiol" szegény delikvens meg kétségbeesetten próbálja időben lenyomni. :)) -
#10934 tudom!
-
#10933 gta.lap.hu. ott találsz pár linket -
hárká #10932 nem csinálunk mi gta fanok
egy király oldalt? -
hárká #10931 hány gta s.a.-os oldal létezik már
gondolom már sokan csiáltak -
#10930 na mostmar telleg gta legyen a tema, mert lesz csomo felesleges oldal, rgfddfgfdgdfgf -
hárká #10929 ez jó -
#10928 nem! PAC-MAN... -
#10927 mi ez a sok üzi ? mi a téma ? gta ? :DDD
-
#10926 Ühüm! -
#10925 -
#10924 Jézusom sok elfajzott GTA:SA fan -
#10923 mért te igazából is néptánct taníttatsz CJ-vel???:DDDDDDDDD