82991
-
#10842 ha színes a kép, akkor jó :) ha fekete-fehér, akkor kell rgb kábelt venni -
#10841 nkem a Golden Gate-híd jön be a legjobban, az nagyon királyságos!
Felmész a pilléren, és ott van egy ejtőernyő is! -
#10840 miért, a sima rca-s kábel nem jó?
Köszi, kipróbálom! -
#10839 az lesz majd -
#10838 Menj fel a hegyre, és ugorj le.. de majd azért használd az ejtőernyőt is! -
#10837 aki csíttel visz végig egy ilyen játékot, az egy kretén. annak semmi értelme. -
#10836 bazzeg nem semmi... végre San Fierroban voltam, egész más minden... az emberek, a kocsik, az utcák, az autók, a házak, a stílus, az érzés. KURVA KIRÁLY!!!
nagyon király alagutak is vannak arrafelé, iszonyat zsír a játék -
#10835 Mi bajod van vele? Nem kötelező használni. -
#10834 Tulajdon képpen nem rosz játék "elmegy" -
#10833 :)....
Nem nehéz!:)
warez.hu beütöd és válogatsz a beugró pop ablakok között! VAgy Dc++ vagy vmi fizus ftp! -
#10832 jólehhe, hogyha csak ilyen "enyhítő" cheatek lennének mosmá (legjobb lenne ha 1általán nem lennének, csak funból pl vc-ben a cigi:))
mert azért az összes fegyver elég durva kód -
joe69 #10831 meg jatekokat is nehez szerezni
akartam venni dvd irot, de rajottem hogy nem nagyon tudok helyet ahonnan le tudnam huzni a dolgokat:( -
#10830 Mi nagy feeling lesz gyerekek: Kombajnnal hasítani a kukoricát 60-al, a Born to Be Wild meg csak bömböl -
#10829 Igaz nekem még nem volt vele szerencsém játszani, de amiket olvastam róla, meg láttam videókat, képeket a gaméból, szerintem, valami ULTRA HYPER MEGAKIRÁLY ez a gém!!!! -
#10828 írtam már párszor, de ultrakirály a játék -
#10827 okés. vágom, hogy minnél lassabban írjuk, annál jobb, de hiába mondom a csávónak, hogy írja lassan, úgysem tudom meg valójában hányszorosan írta. mind1 -
#10826 Ha teheted irasd 1X-2X-esen, a 4X-es már sok. -
#10825 Fujifilm lemezen vannak a játékaim 2-4Xsen vannak megírva. mind1ik megy faszán, talán az nfs u2 tölt sokat, meg a sa-nál néha a textúrák később jönnek be. sajna nekem nincs íróm, hogy magamnak írhassam meg a játékokat -
#10824 Na, itt meg ugye a másolatok minősége közti különbség fog előjönni, nyilván egy szar noname lemezre 4X-esen írva sokkal rosszabb lesz, mint egy Sony, TDK, stb. lemezre 1X-esen.
Volt "szerencsém" olyan lemezhez, hogy alig akartak megjelenni a textúrák. -
#10823 hát, nálam volt már félmásodperc is :P -
#10822 "hülyeség, hogy azért mert másolt"
Nem hülyeség, ugyanis a terepet a DVD-ről tölti folyamatosan menet közben a gép, és miután a másolt DVD minősége soha nem éri el a sütött eredeti DVD-t, ezt megérzi a gép, pont annyira, hogy nagy sebességnél egy tizedmásodpercet késik a textúrák betöltésével. -
#10821 ja... mind1, ezt még túlélem -
#10820 ok, csak hülyültem... -
#10819 az sztem hülyeség, hogy azért mert másolt......
Adinak azé gyorsabb mer vinyóról tolja
kész
nincs tovább :P -
#10818 Nehogy cd rippel nyomjad, mert kitagadlak!:)
Másodszor mert dvd.. vinyóról sokkal gyorsabban tudja olvasni a cuccost mint a ps2 feje a dvd-ről!:) Ha eredeti hanem! -
#10817 hogy hol? vmi csajjal találkoztam, és el kellett kötni egy kamiont... már láttam san fierro külvárosát is, ott mentem el mellette az autópályán, cool volt :) -
#10816 miazhogy másodszor mert dvd? cdrippel nyomjam, vagy mi? :PPP -
#10815 Akkor ja.. egyszer mer másolt, másodszor mert dvd! -
#10814 amúgy nem tom mit akartam még írni!:)
Hol tartasz?:) -
#10813 igen, másolt cucc. én már csak ilyen csóringer vagyok :/
igen, nagy sebességnél szokott néha lenni. mind1, ez még nem a világ vége :) -
#10812 He-he!
Másolt dvd vagy nem??
Ez természetes Zaki. Általában akkor nem, mikor kiba gyorsan mész??
Ez azzér van, mert lassan tudja beolvasni a dvd-ről a cuccost(főleg ha másolt.. illetve azt hallotam akkor ha másolt. Nálam ugyan ez volt a VC-nél mikor dvd-ről toltam).. Én vincsiről tolom ilyenekbe NAGYON-NAGYON ritkán ütközök!
Mhh.... amúgy -
#10811 textúrák nem szarakodnak nálad? nálam vmikor lassan tölti be... -
#10810 A faszt... nekem úgy tölt mint a villám!:)
MERT Vincsit használok! -
#10809 nálam is ? ..c
[szaragépe] -
#10808 na ok szal noproblem nekünk 4x jobban fog hasítani:) -
#10807 ödémás a nénikéd :DDDDDDDDD
jóannanemjkáccottam psen :D -
#10806 te ödémás, a Viceityben is 3x tovább töltött mindent PS2-n:D -
#10805 hm
majd pc-n fog.. D8 -
#10804 :P
nem tölt, csak ha bemész egy épületbe -
#10803 'tölt' kimaradt :D