82991
-
#11602 Ugyanmár, hány autó van, amit nem lehet kinyitni, 2-3? Egyik sem akkora szám, hogy megérje a fáradságot. -
#11601 Aki még nempróbázta nemtom volt-e már róla szó:
Sok oldalon irogatják hogy a zárt autókat el kell lökdösni egy garászunkig és betenni utánna kinyílik...Na lökdösse az az alamuszi faszkalap aki kitalálta hogy lökdösni kell...Van kocsivontató kocsi:)
Jobb analóg karral lehet le/fel állítgatni a kampót kocsi elé/mögé állunk kampó le rátolatni (pont középre) picit előrébbgurulni és felemelni...
Elég szórakoztató piroslámpánál bemenni rendőrautó elé,megemelni (nem csinál semmit a jard csak ül bambán a kocsiba) kivinni a sínre és elindulni szembe egy vonattal az utolsó pillanatban bekacsáztatni a vontatmányt majd elengedni...nagy sebességgel a vonatnak és bumm..:)
És még csillag sem jár érte:D -
#11600 [álljunk ellen a sötét oldalnak!!! PC rulez:)] -
#11599 -
#11598 -
#11597 még 4 hónap!!! -
#11596 Ne legyetek már ilyen csendben :) -
#11595 -
#11594 láma
[no comment] :) -
joe69 #11593 maxpar nappal elobb, de inkabb official release utan varhato -
#11592 :D nem is néztem:) Ok kösz! És elöbb semmiféleképpen sem lesz? Vmi torrent v. vmi -
#11591 szeva, jünius 10 -
joe69 #11590 nezz ra a bannerre bakker!!! ja boccs, nem mondtad hogy vak vagy... -
#11589 Szeva!! Bocs h. nem olvasok vossza!! Mikor lesz kinn? V. lehet vhonnan tölteni ?? THX -
#11588 Bandázást mennyire oldották meg?:D Lassan végigmentek a gettón , és gyülnek a munkásemberek egy klánpartira?:D -
#11587 bazz azt nem próbáltam ki:D Viszont a Las Venturras felé néző partnál van 1 kis falu, na ott garázdálkodtam Carlal:) -
#11586 lehet olyan tömegbaleseteket okozni, marha király :D -
#11585 nyugi, én sem :P -
#11584 ennek örülök, én csak S.A.-ban furikáztam de az tök katymasz volt, pl. az autópálya csomópontba ahol van a sok felhajtó meg minden sose tudtam ott kilyukadni ahol akartam -
#11583 -
#11582 kurva nagyok avárosok. mind1ik jóval nagyobb, mint vc -
#11581 Ezt tényleg kár volt elmondani, így már nem lesz poén... nekem az volt, tök meglepődtem -
#11580 levannak zárva hidak meg lelövik a géped meg kapsz 5 csillagot ha átmész, én erről tudok:) -
#11579 Tök könnyen lehet vele repülni, ráadásul a küldi után kapunk egyet ajándékba, és nincs benzin vagy ilyesmi, tehát oda repülsz és addig, ahova akarsz
Küldik nem csak városokban vannak, hanem mindeféle eldugott helyeken is.. (vízben is)
Nagyon frappáns megoldás : útlezárás! Persze repcsivel át lehet repülni, csak aztán kellemetlen meglepetés érkezik.. -
#11578 a dzsettpek merül?:) egyébként(gondolom) idegesítő a map egyik oldaláról a másikra vergődni nem? vagy csak a városokban vannak küldik, ott is szépen sorban?:D mivel tussolják el a SA-ban hogy ne tudjunk átmenni a többi helyre?:D pl. GTA3 felrobbant híd, stb..:) -
#11577 nem túl kicsik a városok??
Ez kérdés nem kötekedés!!!
Arra vagyok kiváncsi, hogy remélem nég mindíg tud újat hozni L.S. -
#11576 Tegnap a jetpack-kel repülgettem ide-oda, tök poén, hogy a zsaruk mögöttem leestek a szakadékba.. de aztán berepültem a NO FLY ZONE-ba, és leszedett egy légvédelmi rakéta.. hát van ezeknek szívük?? -
#11575 az lehet, én erről beszélek, ami itt a bal alsó sarokban lát6ó :) -
#11574 hmm 1 bánya van egész SA-ban a sivatagban vagy ahol, asszem a térkép is jelöli -
#11573 az biztos. van egy hegy San Fierrotól délre, ahova pár perc alatt tudsz csak felérni, és van is egy ugrató ott, ahonnan le lehet ugratni... nem semmi, mikor leugratsza mocival, azt kilököd magad alól, kinyitod az ajtőernyődet, és szépen lassan landolsz :)
elvileg itt egy link, de sztem már törölték, azért nem működik :( -
#11572 Aha..szal itt vannak nagyon-nagy magaslatok is -
#11571 -
#11570 Én emulátorral nyomom, így én se tudok olyan gyorsan haladni... -
#11569 sajna nem vágom, én még ott nem tartok :o -
#11568 Most jutottam el odáig, amikor a jó kis szerkóban kell odaadni a műfaszt a csajnak..most el kell vinni őt is mindenféle helyekre, aztán odaadja a kártyát? -
#11567 pú, akkro te nagyon sokat játszhattál a gémmel, mert ez már Las Venturas :P -
#11566 én igen, me tudom hol az a nagy bánya ahol a buldózer meg a dömper van:o -
#11565 hát pedig igaza van :P
ki fog emlékezni ezekre? senki :) -
#11564 na pont erre a válaszra számítottam:)....:( -
#11563 köszi a segítséget neked is