81624
  • Rudee
    Vasárnap Real-Levante meccs lesz, megin a sport2 adja élőbe...
  • Rudee
    Spanyol állampolgárságért folyamodott Walter Samuel, az argentin válogatott és a real madrid futballistája. A középső védő dolgát egyszerűsíti, hogy felesége kettős állampolgár és fia Madridban született. Amennyiben Samuel megkapja a spanyol állampolgárságot, klubjának helyzete is egyszerűsödik, hisz nem számít majd Európai Unión kívülinek.

madridista.hu
  • gabber_saviola
    Magyar tipp liga - http://www.gabber.tvn.hu

Hali mindenkinek!

Ha tippelni van kedvetek gyertek ide! (most indítottam )
  • DONGUBA
    allitolag robinho nem is irt alá
  • Garcia
    de ha azt is figyelembe vesszük régen azért nem számított szenzációnak egy 5-6-os végeeredményű meccssem ott teljesen megszokottvolt a sok gól...
  • [Jakuza]
    Na akkor nezzuk meg szazalekokban.
    Di Stefano ~0.82 golatlag meccsenkent.
    Raul ~0,53.
    Ezert mondtam, hogy igy nincs ertelme osszehasonlitani a ket teljesitmenyt, meg akkorsem ha megvaltozott a football.
    Di Stefanot bar utolerte de megsem kozelitti at a golatlagot.
    Megteveszto ez igy mert tobbet jatszott.
  • robotnyk
    Di Stefano 60/49
    Raul 92/49
  • [Jakuza]
    Erre senki nem reagal ? Raúl, a Real támadója beérte az első helyen álló Alfredo Di Stéfanót az első számú európai kupasorozat örök-góllövőlistáján.

Nem rossz a teljesitmeny, de en kozel sem tartom akkora dolognak mint a Di Stefanoet, mivel manapsag tobb merkozest jatszanak a csoportmeccsek miatt, mint anno Di Stefanoek. Kivancsi lennek olyan statisztikara is , hogy hanymecsbol ertek el mindketten ezt a golmennyiseget.
  • robotnyk
    ehh, na akkor link nélkül
    http://www.blancos.pl/gole/041123_Bayer[1-1]-Raul.m1v
  • robotnyk
    Raul gólja
  • Hentes Bill #2556
    én inkább nem flémelek.
  • robotnyk
    jól van megmondóemberke. utálom az ilyet. ha nyerünk akkor majd a következő vereségig nem jössz, ha meg kikapunk, akkor jöhetsz az ugye én megmondtam, mert fasza gyerek vagyok dumával.
  • [Jakuza]
    Ez a Realitas.
    Hogy fogsz sirni nehany het mulva.
  • Hentes Bill #2553
    csak szeretnéd
  • [Jakuza]
    Siman nyerni fog a Roma az utcso meccsen.
  • Hentes Bill #2551
    tudom ahány éves, cm/fm-ből azé ismerem :P

csak nem láttam még játszani igaziból. én nem mondtam, hogy szar játékos lenne, mivel nem is láttam játszani még, csak nem támadót kéne megint igazolni. remon tényleg undorító volt, amit művelt, nem is értem mit akart ezzel a cserével.
  • _Vegeta_
    Tenyleg egyszeruen nevetseges vkit az uccso percben lehozni. Kritikan aluli, mint a jatekunk az elso felidoben.
    Samuelt nem bantom, a baki csak akkora volt mint a multkori Robi Carlos fele. :)
    Annyit nemertek minek eroltetni ronaldot, meg raul is felejtheto lenne..
    Amikor jott a 11es ereztem h figo ki fogja hagyni..nembaj neki megbocsajtjuk. :)))
  • robotnyk
    ha _esetleg_ kikap a leverkusen a kievtől akkor elég lehet az x, de nem kéne erre alapozni. (10-8-8-1 a csoport)
  • robotnyk
    még 20 sincs... copán játszott úgy tudom. ha valaki nem játszik a brazil válogatottban attól még nem feltétlen szar, ott a támadósorba nem egyszerű lecserélni

remon bekaphatja a faszomat, így megszégyeníteni Solarit, nevetséges.
  • Rudee
    1-1 a vége. Egy szép góllal egyenlítettünk, majd egy jogos büntetőt Figo kihagyott sajnos.

A Dinamo nyert a Roma ellen, így nekünk is nyerni kell ellenük ha tovább akarunk jutni.

Perez meg önmagába egy vicc, az első félidei játékot látva se fog télen igazolni.
  • Hentes Bill #2546
    majd Woodgate, 2 év múlva, ha nem lesz éppen sérült :P
  • Hentes Bill #2545
    nem mellette, előtte. Rómában ott volt egy Dacourt, Emerson, stb... itt meg átjáróház a középpálya
  • Hentes Bill #2544
    4-2-re nyerünk
  • Rudee
    Szerintem Samuel magabiztosabb lenne ha normális ember jáccana mellette. Helguera se a legjobb megoldás, Pavón meg...
  • Rudee
    Samuel vajon mért fejelt bele a labdába mikor simán kirúghatta volna. Mongyuk volt vagy 2 mp-e hogy eldöntse mit csinál. 2. félidőbe remélem beáll Owen.
  • Hentes Bill #2541
    fazsomat, Gyepessel jobban jártunk volna mint sámuellel
  • báttyó02
  • R9
    0:1!Samuel gólpassz
  • Hentes Bill #2538
    játszik egyáltalán a válogatottban?
  • robotnyk
    szal nem csatárt hoznak szélsőnek, na, erre gondoltam
  • robotnyk
    nem nálunk, válogatottban is azt játszik.
  • Hentes Bill #2535
    az is lol, több vietkong van a lelátón, mint spanyol :P
  • nick név
    jah énis láttam :D
  • Hentes Bill #2533
    egyébként milyen közvetítés má, nyomja a riporter a rizsát, erre majdnem lefostam a bokámat a hirtelen buzi reklám miatt
  • Hentes Bill #2532
    perez monnyon le
  • Hentes Bill #2531
    szélsőnek? lol, jóhogynem védőnek
  • Hentes Bill #2530
    me aranylabdás, és azok had gyüjjenek
  • nick név
    az jo az 1ik kedvenc jatekosom van bommel :) ja és fm-be is leigazoltam
  • robotnyk
    ja, és 1 szezont portugáliában fog játszani.
  • robotnyk
    amúgy inkább vegyük meg. 2 éve csak egy gyíkfingra volt tőlünk Kaka és Diego, de faszperez nem merte leigazolni őket, mert nem bizonyítottak még és nincs reklámértékük. meg kell nézni Kakat a Milanban...