81624
-
Rudee #5847 Perez papa kicsengethetné azt a 27 millió eurót. Sokkal olcsóbban a 74. tárgyalások után se fogják odaadni, de ha most kifizetné a kivásárlási árat akkor legközelebb komolyan vennék a vásárlási szándékát. -
Rudee #5846 Itt. -
#5845 ezt hol olvastad? as, marca, elmundo sem ír semmit -
#5844 Vajon melyik csapatnak van több pénze? -
Rudee #5843 A barszelónya is rászállt Sergio Ramosra. -
#5842 Hát a ,,jó vicc" általában ugyanazt jelenti, mint a ,,még szép" -
#5841 Úgyé értette, hogy Owennek nem kell megmutatni semmit, mindenki tudja hogy az egyik legjobb csatár. -
#5840 akkor rosszul olvastad :P -
Rudee #5839 Úgy olvastam, hogy most végre megmutathatja ha legjobbak közt van. -
#5838 sztem úgy értette hogy a Newcasleben lesz a legjobbak közt -
_Vegeta_ #5837 Igen owen egy fantasztikusan jo csatar. Raadasul az egyetlen angol focista akit elviselek.
Miert kell neked mindig akadekoskodni? -
Rudee #5836 Legjobbak közt? Jó vicc. -
_Vegeta_ #5835 Sok sikert neki a premier leagueba. Most vegre megmutathatja h a legjobbak kozott van. :) -
Rudee #5834 Ma edzőmeccs vár a fiatalokra, ellenfél Botswana válogatottja. Kezdés 18:30kor. -
#5833 reszkethet a chelsea, meg az MU :D -
#5832 tök igazad van. én is sajnálom. Newcastleben sztem ontani fogja a gólokat, és állandó kezdő lesz. itt nem volt jövője nálunk -
Kanál #5831 szntem 17 milla volt -
#5830 nemtom, de kerestünk rajta bőven, 15-20 között volt úgy emlékszem -
#5829 Akkor kezdhet futni :DD -
#5828 Szép volt Owen! És Perez is (nem ért annyira a focihoz, de üzleti érzéke van :DD) -
#5827 Owent annak idején mennyiért is vette meg Perec? -
Rudee #5826 1 nap alatt gyalog is Madridba ér
Viccet félretéve jönni fog. -
#5825 1 napunk van Ramosra -
Rudee #5824 Az összeget látva Perez üzleti érzéke még a régi. Ebből a pénzből jöhet Ramos és Lugano. -
Rudee #5823 Owen a Newcastle-é, írja a hivatalos oldal. Köszönjük a sok gólt, remélem idén 3x ennyit lősz, lehetőleg a MU és az Arsenal ellen.
-
#5822 28 millió euróért eladtuk Owent a Newcaslebe, ahol 4 éves szerződést kötött.
Sajnálom hogy elmegy, mert nagyon szimpatikus, és jó csatár, de kár volt idejönnie.
RAMOST IDE!!! -
#5821 erre iszunk -
#5820 csövi! vérbeli Realos :P -
#5819 csöcs Bobbi, te Reálos vagy? -
Rudee #5818 Átfutottam a bajnoki menetrenden, jó lenne megnyerni az első 6 meccset. Utánna úgyis egy igen nehéz sorozat kezdődik.
A Cádiz-R.M., R.M.-Celta, Espanyol-R.M., R.M.-Bilbao, Alaves-R.M. és a R.M-Mallorca meccs is nyerhető. Utánna nehezebb lesz, az Atletico és a Valencia ellen is. Majd következi ka Deportivo és a barszelóna. -
#5817 szép kis értékelés -
Rudee #5816 Ramos jöhetne.
Következő bajnokin a Celta ellen Salgado helyén kezdhetne Diogo, Pavón helyén meg Ő. -
#5815 Ramos és a Sevilla elnöke beszéltek az átigazolásról a szezonnyitó előtt. még 3 nap van, tessék rámozdulni! -
Rudee #5814 Ki is veszem, a fontosabb dolgok úgyis ott vannak a banner alatt. -
Rudee #5813 Itt. -
Rudee #5812 Cádiz-Real Madrid torrent -
Kanál #5811 Rudee nem módosítod az aláírásodat? -
Csesza #5810 csakazé mer nembiztos hogy benéz a BARCA topigba mostanság -
Kanál #5809 Real topikba barkasz meccset? -
Csesza #5808 tucc adni valami linket ahol megtalálom a meccsünket??