81624
-
#5967 megye 2-ben :P -
#5966 a barca b hol játszik? -
Rudee #5965 Lehet fekve is nézni -
Rudee #5964 Inkább azt várd, hogy a barca b csapata nyerni tudjon legalább az egyik újonc ellen a segunda b-ben. Első meccsen nem igazán sikerült. -
#5963 jöhet, bár nascar miatt korán fekszem -
#5962 hu mar alig varom:PPP -
Rudee #5961 Még a C csapatban is van egy RC kaliberű szabadrúgáslövő, Santa Cruz.
Este a Livesports adja élőbe a Hércules elleni meccset a másodosztályból, ha lesz működő link akkor majd megírom. -
#5960 Haláli egy figura ez a Robinho! -
R9 #5959 dede :D -
Rudee #5958 Megin Robinho, ezúttal Emersonnal szórakoznak.
Zidane-t Hojsted se tudta megállítani.
Robinho lenyúlt egy másik labdát, most azzal trükközget. -
Rudee #5957 Ismét Robinho, most a gyerekek nagy örömére.
Zizou Feröer-szigetek válogatottja ellen jáccott. -
Rudee #5956 A brazilok még mindig készülnek az esti selejtezőre.
Robinhonak csak egy labda kell, és máris lefoglalja magát.
Ronaldo meg figyelmesen hallgatja Parreira-t.
Edzés végére Robinho beszerzett egy új sapkát. -
Rudee #5955 Raúl a kanadaiak ellen.
Gravesen a törökök ellen. -
Rudee #5954 Amúgy Luxe nem véletlenül hagyta ki. -
#5953 És???? Gyengébb csapatba nem lehet igazolni??? Ott is lehet szépen focizni, és bizonyítani. Nem igazolhat mindenki jobb csapatba, az egy fizikai lehetetlenség. -
Rudee #5952 Ha a Puskás válogatott ellen meccsre gondolsz, akkor az előtt már régen lehetett tudni hogy elmegy. -
#5951 ez van, átigazolás. Egyébként tavalyi szezonba nem láttad, hogy az edző nem számított rá??? Szóval nem teljesen önszántából döntött így. De a foci ilyen, gondolom brazíliában Robinhonak sem örülnek, nem beszélve az Interről, akiktől Ronaldo eljött -
Rikkel #5950 És az Inter jobb??? Hú hapsikám hogy tévedtél ide????????? Nem értem pénzbe sem kaphat többet akkor minek mentel egy lightos Olasz csapatba??? -
#5949 de sajnos nem sikerült neki. -
R9 #5948 Jobb csapatba akart menni -
Rikkel #5947 Ihala!!! valaki megtudná mondani hogy a drága látos FIGONK miért hagyta el szeretett együttesünket???? Kurva mérges voltam rá mert nagyon bírom a játékát és csak miatt voltam kint a machen!! -
#5946 más bajnokin sem sokat játszott, nemhogy el classicon :P -
#5945 orrunk -
#5944 Ha messi a mi orrun alá bosrot tőrne akkor robinho megenné őket!!! -
Rudee #5943 Biztos, csak az a baj, hogy tavaly is ezt mondták aztán még jáccani se jáccott az el classico-n. -
#5942 Ez a messi gyerek meg sok borsot fog torni az orrotok ala. -
Rudee #5941 Megvan a következő fordulók meccseinek kezdési időpontja:
Szept. 4., 20:00: R.M. Catilla-Hércules
Szept. 10., 20:00: Real Madrid-Celta Vigo
Annyi biztos még, hogy szept. 11-én lesz a Ciudad Murcia-R.M. Castilla meccs. -
Rudee #5940 Sergio Ramost a válogatott edzései után sem kímélik a rajongók.
Brazíliában Ronaldoék is készülnek, itt éppen Dida-t fektetni el a fenomén. -
_Vegeta_ #5939 Igen szimpatikus lepes volt tole. :D -
#5938 hát jah -
#5937 utánpótlás vbn állítólag jól tolta, ott sokan verték rá a nyálukat, barcában én nem láttam pályán, gondoltam magyar válogatott ellen majd jól megnézem, de ott meg villámlátogatást tett csak a pályán :D -
#5936 sztem egyáltalán nem nagy szám az a Messi gyerek. hát meccset játszott eddig a barcában 5-öt? :P -
Rudee #5935 Ez legyen az ő bajuk -
#5934 amennyire ajnározták a barcások, mostanában elég sokan leírják már. -
Rudee #5933 Érthető is, pedig a 2 játékost nem szabadna összehasonlítani. Inkább Maxi Lópezzel kéne, bár ő is jócskán le van maradva Robinho-tól. -
#5932 azt észrevetted, hogy mióta bemutatkozott Robinho, hogy nyomják Messit a katalán sajtóban? :) -
#5931 mondom ez biztos elmundo, és lőn -
Rudee #5930 Perez papa eddig költekezése:
-
Rudee #5929 Valahol én is olvastam erről. -
#5928 indexes Juve topicban olvastam, hogy állítólag Salgado mondott olyat a marcanak, hogy a csapat kölcsön akarta őt adni az olaszoknak. Szerintem Cicinhot a helyére hozzák, és mennie kell előbb utóbb.
megjegyzem az elmúlt hetekben folyamatosan a marca.comon lógtam, de egy sor sem volt Salgadoról, szóval nem tom mi igaz belőle, de ez logikusabb, minthogy 3 jobbhátvédet tartunk.