81624
-
Csesza #5807 áááá, ne számíts rá :DD -
Rudee #5806 Nálunk is vannak hibák, de most kevesebb volt mint a katalánoknál. A meccset már lefújták, a Cádiz bármennyire is szeretnéd nem fog egyenlíteni. Ezt fogadd el. A hibakereséssel arra akartam utalni, hogy foglalkozhatnál a kedvenceiddel is, mert a végén itt ragadsz. -
Csesza #5805 én micsinájjak a hibákkal? neménvagyok az edző! miafasznak keressem őket? minden csapatjátékban vannak hibák, persze tudom a real-éban nincsen, de tisefogtok mindig nyerni, sőt -
#5804 htx :) -
#5803 mi vagy te jós, 37 bajnoki múlva még fog rád emlékezni valaki?? (én meg ezen röhögök ) -
Rudee #5802 *unatkozni -
Rudee #5801 Pedig Te keresed az okokat, hogy ki mit és miért érdemelt. Ha nem zavarna, akkor nem is írtál volna. Inkább keresd a barszelóna hibáit, hátha legközelebb kijavítják őket. Láttam a meccset, nem fogsz untakozni. -
Csesza #5800 örülök neki, majd én hogy fogok röhögni a 37bajnoki meccs múlva -
#5799 hát még szép, hogy nem szidsz a rohadt Barcad miatt, de még mindig nem veszed észre,, hogy ezeket a baromságokat rossz helyre írod?? Lökjed ezt a hülyeséget a Barcas társaidnak -
Kanál #5798 ezen jót röhögtem np -
Csesza #5797 nemfáj! mér fájna, ha fájna idejöttem volna titeket szidni meg ilyesmi de gatulálva jöttem ide ha ezse teccik akkor majd idejövök flémet kelteni ok?
azér se fáj a barca 1 pontja mer pont ezzel az egy ponttal fogjuk nyerni a bajnokságot -
#5796 a jobb helyzetkihasználás ---> ezért Real Madrid, és nem Cadiz a csapat -
Csesza #5795 akkor, ennyi erővel tise nagyon mivel mind2 csapatnál 16kapuralövés volt a Cadiznál 6 míg a Real- nál 5 találta el a kaput - a jobb helyzet kihasználás döntött nah meg az első gólnál 1 Ronaldo, sztem akkor is ez egy döntetlen szagú meccs volt, de már gratuláltam -
#5794 maradj már nyugton, nagyon fáj neked, hogy a Barca betlizett, és nem bírod elviselni, hogy a Realnak sikerült. Meg mi az hogy ki érdemli meg és ki nem,?? az a lényeg, hogy az eredmény 1-2, nem?? Nincs itt ha, meg megérdemli -
Rudee #5793 Nem hagyták? Azt se tudták hol a labda, mikor elkezdtünk jáccani. -
Rudee #5792 Az első gól után
RC is megjött ünnepelni -
Csesza #5791 de azacsapat se aki nemhajtja ki magát a pályán - akkor ti még 1pontot se érdemeltetek - volna - azanagyhelyzet hogy csak 4x tudtatok megvillanni mer többször nemhagyták -
#5790 az utolsó kép nagyon jó pillanat :) -
Rudee #5789 Ronaldo és Paz küzd
Robinho, itt még a cserék közt -
Rudee #5788 Bekcham, Ronaldo, Pavón és Robinho
Robinho, Raúl és Ronaldo
Robinhot visszhúzni is nehéz
Robinho pillanatokon belül befűzi Varela-t
Ismét együtt a győztes gólt összehozó trió
Gól után
A kapus tehetetlen volt, fogja is a fejét -
Rudee #5787 Ez meg elvileg egy összefoglaló. -
#5786 thx vm -
#5785 Casillas 6 - nem volt olyan sok dolga, mert a cadizi támadók pontatlanok voltak, de amikor kiejtette a labdát majdnem szélütést kaptam
Roberto Carlos 7 - védekező munka rendben van, kicsit több felfutást várok tőle
Pavon 6 - magához képest jó volt az első félidőben, a másodikban többször hibázott
Helguera 7 - kár azért a kapufáért
Salgado 6 - semmi extra
Gravesen 5 - tegnap talán ő volt a leggyengébb, pontatlan passzok, közveszélyes belépők. de lesz ez még jobb is, meg ott van Pablo Garcia ha mégsem
Baptista 6 - szoknia kell a csapatot, és a pozícióz. a második félidő elején eltűnt, de aztán egész jó dolgokat csinált
Zidane 7 - tavalyi szezonjához képest jó volt, sokkal jobban érzi magát középen
Beckham 6 - volt pár felesleges keresztlabdája, meg egy gyenge szabadrúgása, ennél több kell. a gól előtti labdája Robinhonak viszont szép volt
Raúl 7 - sokkal veszélyesebb mint tavaly, még úgy is hogy most ő volt legelöl
Ronaldo 7 - el sem hiszem hogy a 16oson kívülről lőtt gólt :D voltak labdaszerzései is, de volt olyan is, hogy nem csinált semmit.
+
Robinho 8 - 25 perc alatt nálam MoM! -
Rudee #5784 Ronaldo gólja
Raúl gólja
Robinho pillantai -
#5783 ha találsz videót a gólokról szólj, mert a realmadridfans-on még nincs -
#5782 -
Rudee #5781 Az a csapat nem érdemel pontot, aki ellen elég 4x megvillanni. -
Rudee #5780 Ja, meg az Alavestől. -
Rudee #5779 A későbbiekben jáccik majd Guti, Pablo García, Woodgate meg akire épp szükség van. -
#5778 http://gportal.hu/portal/stream/, kattintás a meccs melletti linkre, és már nézhető is :) -
#5777 mondod ezt te?? hát árétékelném a helyedben :))) -
Csesza #5776 bár sztem nem érdemeltétek meg a győzelemet
a Cadiz min. 1 döntetlent megérdemelt volna hiszen mezőnyben is sztem jobbak voltak...
Robinho viszont nagyon nagy player lesz
még1x grat
-
Csesza #5775 GRAT -
#5774 Robinhohoz képest Ronaldinho a faszba sincs!Nálunk van az új Pele!!! -
#5773 Max a hidegtől fogunk reszketni idén -
#5772 Kurva jó Madrid za év közepére belelendülnek:D akkor megállíthatalanok lesznek Robinho eccerűn a giga a többiek is ott vannak reszkess barca reszkess!! -
#5771 azt nem ismerem :\
vagyis azt sem tudom miaz -
#5770 ez kevés lesz a későbbiekben srácok -
#5769 Kár, hogy a Castillánál pont fordítva sült el ugyanez az eredmény :P -
Kanál #5768 á csak fasszopójak