81624
-
Rudee #6047 Elég baj az. Cádiz ellen se villogott, hiába a győztes gól. Üres kapuba más is bepöckölte volna. -
#6046 áh, raul úgyis kezdeni fog... -
Rudee #6045 _____Robinho____Baptista
Zidane_____Guti____Beckham
_________Gravesen
______(Pablo García)
RC__Helguera__Ramos__Diogo
_________Casillas -
#6044 inkább maradjon a kp-n, mint a múltkor, elöl meg majd valahogy kihúzzuk Robinhoval -
#6043 Ronaldo valószínűleg nem játszhat a Celta ellen, sérülés miatt.
kipróbálhatnánk Baptistát a helyén. -
Rudee #6042 A C csapat a Segunda B-be (harmadosztály) juthat fel, a Castilla meg a "sima" Segunda-ba van. -
#6041 azt nemtudjátok, hogyha a Real C első lenne a másodosztályban, a Castilla meg bennt maradna, akkor lehetnének mind a ketten a másodosztályban???? Mert sok értelme nem hiszem hogy lenne -
Rudee #6040 Alsó keresőbe írd be hogy Hierro és ott a 4. vagy 5. hozzászólásba lesz róla link. Márha részletesebben is érdekel. -
#6039 ja gratulálok a Castillanak -
#6038 jah, boltonban játszott még tavaly -
#6037 oké értem, azt a meccset egyébként akkor egy tavalyi szezonból ismételték -
Rudee #6036 Nyáron visszavonult. -
#6035 de ő még focizik nem? egy angol csapatban láttam nemrég (már nem emlékszem melyikben) -
#6034 jajjj de barom vagyok pedig ezt a hozzászólásod elolvastam :), kihagyott az agyam, bocs -
Rudee #6033 Nem. -
#6032 mármint csapattagnak?? -
#6031 igen, közben lefordították nekem is, még a héten jönni fog úgy tűnik -
Rudee #6030 Na ezt csak most láttam. Korábban is volt szó a "visszatéréséről", de akkor még kis időt kért hogy átgondolja. Egyébként nem játékosnak hívta Perez, hanem a játékosok és a vezetőség közti kommunikáció segítésére kérte. Én örülnék, ha elfogadná a felkérést. -
Rudee #6029 A Sky Sports szerint Salgado januárban a Juventus kölcsönjátékosa lesz. -
#6028 nekem is voltak ilyen gondjaim, nekem pl spamnek vette a gmail, meg ilyesmik. -
#6027 már tegnap regisztráltam a madridistán és még mindig nem jött e-mail, pedig azóta mégegyszer megcsináltam másik e-maillel, nehogy rosszul írtam volna be, de azóta is semmi -
#6026 Perez szertné Hierrot reaktiválni :D -
Rudee #6025 RC tegnapi sérülése szerencsére nem komoly. -
Rudee #6024 Tegnapi tippjáték sikeres volt
1. #19Samuel 25 46 -
Rudee #6023 Robinho elég jól jáccott Chile ellen, 1 gól + 2 gólpassz. RC-t sajna le kellett cserélni, miután egyik chilei védő telibe kapta a térdét, remélhetőleg semmi komoly dolgo nem történt vele. Ronaldo az első félidőben jáccott, szünet után Ricardinho váltotta. -
Rudee #6022 A 93. percben megvan a 3. gól, Borja Valero szerezte. -
Rudee #6021 Az utolsó 5 percre Soldado helyén Barral jáccik. -
Rudee #6020 Ezt én se, de ha lövünk még kettőt akkor nem is bánom :) -
#6019 ezt se találtam el -
Rudee #6018 Kiállítás a Hérculesben. -
#6017 :DDD -
Rudee #6016 De, ők is idei újoncok. Igaz pár éve még az elsőosztályban is megfordultak, ahol oda-vissza verték a barcelonát -
#6015 ez a hercules ugye nem most jutott fel? -
Rudee #6014 A 2. gólt öngólnak könyvelték el. Végülis ez nem baj, mert az egykori barca b-s Dani Tortolero büszkélkedhet vele -
Rudee #6013 Jön a szünet. -
Rudee #6012 Ja és ismét Soldado. -
Rudee #6011 2-0 -
Rudee #6010 Az első sárgalapot és az első gólt eltaláltam :D -
#6009 lepuktam -
#6008 én inkább így nem nézem, olyan mint a diavetítés