81624
  • DJ Bee18
    bazzzmeggg

PENALTY TO SEVILLA!!

majd:
    Jordi to take.....OFF THE BAR AND OVER!!!

Ez a sevilla nem igaz, 5 nap alatt 3 tizenegyes, mind a hármat kihagyták...
  • Monoton
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
    Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Raúl Bravo, Roberto Carlos; Guti, Baptista, Beckham, Robinho; Zidane és Ronaldo
  • DJ Bee18
    HEHE
    Sevilla-Valencia 66' 0-0
  • Monoton
    nem arrol van szó hogy minden meccset nyerjünk!
    decemberig is ritka szaok voltunk!

csaK HOZNI kellett volna a kötelezőt :(
  • robotnyk
    béna volt aki madridistára a cikket írta, nem Tevez volt, hanem egy Tellez nevű pilóta -.-
  • REALista
    De egyébként tényleg idegesítő!!!:(
  • REALista
    Hát ja és ha nyertünk volna minden meccset most mi lehetnénk az első olyan csapat amely úgy nyer bajnokságot hogy nem vesszít pontot!!!:)
  • Monoton
    jahh de szar érzés! :D :(
  • szoltan
    és ha ez mind teljesült volna+megvernénk a barcát jövő héten, akkor ugyanannyi pontunk lenne...
    de ezt már felesleges számolni:-(
  • DJ Bee18
    igen, ha győztünk volna a Valencia, és a Zaragoza ellen 4 ponttal, ha ma is nyernénk 6 ponttal lenneénk közelebb, ha még a Betis ellen is, szinte utolértük volna őket. Tehát az esélyünk megvolt, de már elb@sztuk
  • Monoton
    igen most bánhatjuk csak hogy Ronaldo 11est hibázott meg hogy ilyen szar a csapat!
  • HeCki
    Dontetlent csinalt a barca kikapott az osasuna .. remelem a valencia is kikap es akkor jol jon a gyozelem
  • Netkaloz
    KAMU! Bár szerintem jó lenne ha jönne. Talán össze tudna hozni egy ütőképes csapatot. És ha már jön akkor jöhetne vele Kaká is.
  • robotnyk
    nincs egy hete hogy hosszabbított 2008ig -.-
    Perez lemondása hol indult kacsának? szó se volt róla előtte, 6kor összeült az igazgatóság, 8kor bejelentették....
  • Monoton
    jahh azon énis meglepődtem :(
  • Monoton
    hát igen kacsának tűnik csak hát Perez lemondása is így indult!

igen énis olvastam! :( mielőbbi gyógyulást nekik!!
  • Garcia
    vagyis a helikoptert
  • Garcia
    eu durva és Carlos Tevez vezette a repülőt
  • robotnyk
    háp-háp

közben Valdano helikopterbalesetet szenvedett, és kórházba került
  • Neuman
    Ez a sajtó még egy érdekes dolog! :D
  • Monoton
    Na most dobok egy hátast! /fél/
  • DJ Bee18

Ügyes, inkább Hiddink kellene akkor már.
  • grebber
    Igaz.De az utobbi években Roni volt a házigolkirály.Bizni kell benne most is
  • Monoton
    mindenki be van oltva jó játék ellen! :(
  • grebber
    Mindenki Ronaldorol beszél.Raulal meg Batistaval mi van?Be vannak oltva gol ellen.
  • robotnyk
    marcaról: "Hiddink y Koeman"
    ügyes vagyok ^.^
  • gabber_saviola
    "figyelj csak" ott volt egy szmájli a végén .....
  • hunbasser
    az az igazság,h ronaldo-t mindig szerettem,és örültem is,amikor a Realhoz került,ontotta is a gólokat,csak hát le kellene adnia pár kilót,meg kellene egy kis akaraterő,és menne neki!csak h akaratereje már nem nagyon van =(
    a sérülése előtt már nem is volt annyira "duci",akkor megfenyítették
    nem tudom,lesz e még olyan mint régen,nem látom valószínűnek...
  • DJ Bee18
    figyelj csak, le lehetne már szállni a témáról....
  • DJ Bee18
    az igaz hogy Ronaldo a sérülése előtt még nagyon jól nyomta. Csak ez itt a bökkenő, hogy egyszer megsérül, és utána már csak nagyon sok idő, mire újra ,,bemelegszik". A kora meg súlya miatt lehet ez... És bármikor lesérülhet jövőre, és akkor megint ugrik a szezon, mert tőle függött a csapat, és ez mondjuk dicséretes, csak taktikailag vesélyes, pont a sérülések miatt. Tavaly még én is a pártját fogtam, egy gólt valahogy majdnem mindig lőtt.
  • laslandes
    Lehet hogy az egyik legjobb, de jól titkolja mostanában.:DD Meg kellene mutatni neki pár régebbi felvételt önmagáról, lehet hogy meglepődne.:)
  • DJ Bee18
    na marha jó... Eddig az ellenkezőjét mondta. Következetlen. Jövőre ennél több kell...
  • REALista
    Még most is az!
  • HeCki
    Es lessz ..
  • Monoton
    volt :(
  • REALista
    Ja de azért sajnálnám ha elmenne a csapattól!Mégis csak a világ egyik legjobb támadója!
  • hunbasser
    sajnos =(
  • Monoton
    nos az hogy a 90 percben pontot mentett számomra nem jelenti azt hogy "visszatért"! :(

sztem még mindig nagyon gyenge formát mutat! /mint az egész csapat/
  • REALista
    Fernando Martín megmentené Ronaldót
  • hunbasser
    mourinhot meg mindenki csak fikázza,én elismerem,portoval azért elég nehéz bl-t nyerni,a chelseahez is ő válogatta az embereket,amikor odakerült,és nem a legjobbakat válogatta össze.