81624
-
#12727 bazzzmeggg
PENALTY TO SEVILLA!!
majd:
Jordi to take.....OFF THE BAR AND OVER!!!
Ez a sevilla nem igaz, 5 nap alatt 3 tizenegyes, mind a hármat kihagyták... -
Monoton #12726 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Raúl Bravo, Roberto Carlos; Guti, Baptista, Beckham, Robinho; Zidane és Ronaldo -
#12725 HEHE
Sevilla-Valencia 66' 0-0 -
Monoton #12724 nem arrol van szó hogy minden meccset nyerjünk!
decemberig is ritka szaok voltunk!
csaK HOZNI kellett volna a kötelezőt :( -
#12723 béna volt aki madridistára a cikket írta, nem Tevez volt, hanem egy Tellez nevű pilóta -.- -
#12722 De egyébként tényleg idegesítő!!!:( -
#12721 Hát ja és ha nyertünk volna minden meccset most mi lehetnénk az első olyan csapat amely úgy nyer bajnokságot hogy nem vesszít pontot!!!:) -
Monoton #12720 jahh de szar érzés! :D :( -
#12719 és ha ez mind teljesült volna+megvernénk a barcát jövő héten, akkor ugyanannyi pontunk lenne...
de ezt már felesleges számolni:-( -
#12718 igen, ha győztünk volna a Valencia, és a Zaragoza ellen 4 ponttal, ha ma is nyernénk 6 ponttal lenneénk közelebb, ha még a Betis ellen is, szinte utolértük volna őket. Tehát az esélyünk megvolt, de már elb@sztuk -
Monoton #12717 igen most bánhatjuk csak hogy Ronaldo 11est hibázott meg hogy ilyen szar a csapat! -
HeCki #12716 Dontetlent csinalt a barca kikapott az osasuna .. remelem a valencia is kikap es akkor jol jon a gyozelem -
Netkaloz #12715 KAMU! Bár szerintem jó lenne ha jönne. Talán össze tudna hozni egy ütőképes csapatot. És ha már jön akkor jöhetne vele Kaká is. -
#12714 nincs egy hete hogy hosszabbított 2008ig -.-
Perez lemondása hol indult kacsának? szó se volt róla előtte, 6kor összeült az igazgatóság, 8kor bejelentették.... -
Monoton #12713 jahh azon énis meglepődtem :( -
Monoton #12712 hát igen kacsának tűnik csak hát Perez lemondása is így indult!
igen énis olvastam! :( mielőbbi gyógyulást nekik!! -
#12711 vagyis a helikoptert -
#12710 eu durva és Carlos Tevez vezette a repülőt -
#12709 háp-háp
közben Valdano helikopterbalesetet szenvedett, és kórházba került -
#12708 Ez a sajtó még egy érdekes dolog! :D
-
Monoton #12707 Na most dobok egy hátast! /fél/ -
Ügyes, inkább Hiddink kellene akkor már. -
#12705 Igaz.De az utobbi években Roni volt a házigolkirály.Bizni kell benne most is -
Monoton #12704 mindenki be van oltva jó játék ellen! :( -
#12703 Mindenki Ronaldorol beszél.Raulal meg Batistaval mi van?Be vannak oltva gol ellen. -
#12702 marcaról: "Hiddink y Koeman"
ügyes vagyok ^.^ -
#12701 "figyelj csak" ott volt egy szmájli a végén ..... -
#12700 az az igazság,h ronaldo-t mindig szerettem,és örültem is,amikor a Realhoz került,ontotta is a gólokat,csak hát le kellene adnia pár kilót,meg kellene egy kis akaraterő,és menne neki!csak h akaratereje már nem nagyon van =(
a sérülése előtt már nem is volt annyira "duci",akkor megfenyítették
nem tudom,lesz e még olyan mint régen,nem látom valószínűnek... -
#12699 figyelj csak, le lehetne már szállni a témáról.... -
#12698 az igaz hogy Ronaldo a sérülése előtt még nagyon jól nyomta. Csak ez itt a bökkenő, hogy egyszer megsérül, és utána már csak nagyon sok idő, mire újra ,,bemelegszik". A kora meg súlya miatt lehet ez... És bármikor lesérülhet jövőre, és akkor megint ugrik a szezon, mert tőle függött a csapat, és ez mondjuk dicséretes, csak taktikailag vesélyes, pont a sérülések miatt. Tavaly még én is a pártját fogtam, egy gólt valahogy majdnem mindig lőtt. -
#12697 Lehet hogy az egyik legjobb, de jól titkolja mostanában.:DD Meg kellene mutatni neki pár régebbi felvételt önmagáról, lehet hogy meglepődne.:) -
#12696 na marha jó... Eddig az ellenkezőjét mondta. Következetlen. Jövőre ennél több kell... -
#12695 Még most is az! -
HeCki #12694 Es lessz .. -
Monoton #12693 volt :( -
#12692 Ja de azért sajnálnám ha elmenne a csapattól!Mégis csak a világ egyik legjobb támadója! -
#12691 sajnos =( -
Monoton #12690 nos az hogy a 90 percben pontot mentett számomra nem jelenti azt hogy "visszatért"! :(
sztem még mindig nagyon gyenge formát mutat! /mint az egész csapat/ -
#12689 Fernando Martín megmentené Ronaldót -
#12688 mourinhot meg mindenki csak fikázza,én elismerem,portoval azért elég nehéz bl-t nyerni,a chelseahez is ő válogatta az embereket,amikor odakerült,és nem a legjobbakat válogatta össze.