81624
-
#12687 hiddink eléggé pénzéhes.mert h vkinek 2 munkahelye van,az ok,de h egy edzőnek 2 csapatnál van helye...én úgy gondolom,h egy edzőnek egy csapatra kell összpontosítania,a sajátjáéra,2-re elég nehéz...nameg ide-oda utazgatni...bár jó edző,nem mondom.csak ne schuster legyen!ya és martín nem állítólag,hanem már eldöntötte,és nemsokára nyilvánosságra is hozza,h kit választott -
gerej #12686 jöhetne.bár sztem a mourinho is nagy edző,csak nagy arca van.mondjuk őt a chelsea-től tuti nem viszik el. -
#12685 ezért mondom... kb 1 héten belül vagyunk ahhoz a hírhez, szezon végéről beszél Hiddink, és ő is titkolózik. na persze nem akarok Sherlockot játszani, de azért érdekes. -
Monoton #12684 Állítólag Fernando Martin már kiválasztotta hogy ki lesz az új edző! -
#12683 hoppá -
#12682 mostanában a spanyol média nagyon Schustert nyomatja, de mit szólnátok ha...:
Hiddink elhagyja a PSV Eindhovent
március 24. péntek 17:04
[MTI]
Guus Hiddink, a holland PSV Eindhoven labdarúgócsapatának vezetőedzője a szezon végén távozik az együttestől.
Az ötvenkilenc éves tréner - aki az eindhoveni klub irányítása mellett az ausztrál válogatott szövetségi kapitánya is - egyelőre nem árulta el, hogy a világbajnokság után hol folytatja edzői karrierjét, de a neve már felmerült az angol és az orosz nemzeti csapatnál is.
Hiddink pályafutása során ötször nyert bajnoki címet a PSV-vel, az 1998-as világbajnokságon az elődöntőig vezette a holland válogatottat, míg négy évvel később dél-koreai szövetségi kapitányként lett világbajnoki negyedik -
#12681 uhh,a kis univerzális! =DD -
#12680 lásd fm2005 basic, ahol még dmc -
#12679 nem Atletico drukker, csak szimpatizáns :P -
#12678 Baptista elvileg szűrőnek jött a sevillába, aztán tkpt játszott, majd tképp középcsatárt -
#12677 na,akkor a sevillában regulázta meg az edző =D biztos nem volt csatárjuk=D -
#12676 baptista középpályás is volt :P
de a sevillában már csatárként játszott, most meg újra középpályást játszik, vagy tudja a franc, hogy mit -
#12675 "a játékost eleve arra képzik"
azt sem szabad elfelejteni,h mennyien változtatnak posztot,pl baptista csatár volt,most meg kp,de azt inkább az edző mondta neki,h ott kell játszania,de pl kahn sem volt mindig kapusmeg asszem dida sem. -
#12674 ya,tagadjuk ki!! -
#12673 nem semmi egyszerre ATletico meg Real drukkernek lenni -
#12672 igazad van...=D -
#12671 már bocs, de a nagy lóf@szt mindegy hol játszanak. :) Pl. Beckhem nem támadó középpályás, ereje a szélről jövő beadásokban van. Talán Figo volt egyedül anno ilyen, hogy középen is jó volt, meg most Ronaldinho, de ők aranylabdásak is ám :), Beckham attól messze van. De pl. Lampardot se tudnám elképzelni a szélen. A szélső védőkről, az ő erejük meg a felfutásban rejlik, abban hogy lendületből képesek átmenni a védőkön, nem képesek olyan jól passzolgatni zsebkendőnyi területen, és nem képesek álló helyzetből cselből megindulni sztem. A pozíciók nem hiába vannak, a játékost eleve arra képzik. A profi foci nem olyan mint a grundon. Meg itt számít minden apró dolog, mint a 100m-es síkfutásnál századok döntenek. -
Kanál #12670 en meg cserepadon is O: -
#12669 ya,Henry-t én is szívesen látnám a real Madrid kezdő 11-e között -
Monoton #12668 :DDDdd /részvétem/ -
gerej #12667 kegyetlen de szép.az egyik szemem sír a másik meg üveg:DDD -
Monoton #12666 az inkább kegyetlen volt! -
gerej #12665 még a gólja amit nekünk rúgott na az is szép volt -
Monoton #12664 nem túlzól! -
#12663 Sztem Ronaldo helyén sokkal jobb lenne nézni ahogy Henryt, mert Ronaldo már nem olyan mint régen.És Henrynek olyan gólérzékenysége van mint senki másnak(nah jó lehet hogy túlzok:)de sztem így van mert öröm nézni ahogy játszik. -
gerej #12662 ugye :D -
#12661 rc balszélső.salgado meg jobb szélső.de tulképp minden meccset más feladatot kapnak.te gerej,nagyon okosakat mondasz =) -
#12660 Cicinho alapvetően jobb hátvéd, olyan mint RC fénykorában, csak a másik oldalon. vagy mint Cafu. attól, hogy az egész jobb oldalt betudja játszani optimális esetben, még nem jobb szélső. jobb szélső Beckham, vagy pl Figo volt anno. -
gerej #12659 viszont a cicinho jó vétel volt...legalábbis szerintem,a robinnho tud többet is, mondjuk még nagyon fiatal -
gerej #12658 azóta ha jól emlékszem nem nyertek semmit -
#12657 így van...meg hierrot,meg makelélét...meg solarit,cambiassot,mostmeg már figot is...na erről ennyit -
gerej #12656 az egészet ott rontották el hogy elküldték a Del Bosquét -
#12655 cicinho jobb szélső:P szted miért játszik salgado helyén?salgado is szélső.és az igazán nagy játékosok bárhol megállják a helyüket,és sztem egy beckham szintű játékosnak tökmind1,h szélen,vagy középjobboldalt játszik.cicinhonak meg mind1 h jobb szélső hátvéd,vagy jobb középpályás! -
Monoton #12654 thx! -
#12653 gólok -
Monoton #12652 hoztuk a mostani formánkat!
amilyen jól kezdődött ez az év olyan szarul fejeződik be az idény! -
#12651 kib*szott szarul játszottunk.... -
HeCki #12650 Amugy milyen meccs volt ? Golok fent vannak valahol ? -
Monoton #12649 Igen! #12611 ra a válasz én vok! :D :P -
#12648 de akkor egy olyan szakember, aki ezért nem kis pénzt is kap, miért nem látja ezt???
Vagy mi van??? :D Mi jobban tudjuk, mit kéne? :P