81624
  • REALista
    Remélem tudod hogy a végén ki leszel kérdezve!!!
  • hunbasser
    ya maúgy hallottam múltkor a sport tv-n(nem tom,1-en e,vagy 2-n),h ronaldonak vmi 0,9-es átlaga van góllövésben,és ezzel ő tartja a csúcsot.ez kamu,mert puskásnak vmi 1,5-ös volt kp léttére!!ya és itt már az 1151. hsz-nél tartok,az elején még mondta vki a saját neveléseket,odamondta raúlt is.az 1151. hsz-ig senki sem cáfolta h raúl saját nevelés,utána lehet,h vki majd mondja,én ezt nem tudom,de aki most sem tudná:Raúl nem saját nevelés,az atletico nevelte,és a faterja sem örült neki,h átment a realba,mert az egész családja atleticos volt,mostmár azért remélem h real fanok ők is =)
  • hunbasser
    de kár,jó lenne ha játszana,lehet h épp egy beckham szabadrúgásgóllal nyerünk ;) kösz a bíztatásokat!(tisztára mint vmi futó lennék,és most a földet próbálom körbefutni)és a frisseket mindig olvasomez a kötelezők kötelezője
  • Monoton
    én azt olvastam nem vészes és játszhat hétvégén /ha lesz meccs/
  • zaki
    Spanyolország: kétséges Beckham játéka

2006-03-29 00:00 Utolsó módosítás: 2006-03-29 01:30
    Bokasérülést szenvedett David Beckham, a Real Madrid középpályása, ezért kétséges a fellépése a szombati, Barcelona elleni szuperrangadón.

Az angol már a Deportivo elleni bajnokin is fájlalta a jobb bokáját, a keddi tréningen pedig tovább romlott az állapota.

:(
  • horpeti
    :DDDD

Hajrá hajrá! :)

De azért a frisseket se felejtsd olvasni! :)
  • franc0
    az igazán izgiket már rég kimoderálták :D
  • hunbasser
    húúú,na az sokkal rövidebb volt,mégis sokkal többnek tűnt.ezt a topikot élvezet olvasni,bár voltak bayernes meg juvés taplók az elejénde ne mondjátok el a folytatást,még izgi hsz-ek lesznek még bőven
  • Monoton
    az Antigonét is ilyen gyorsan olvasod? :DDDDDDDDDDDDDD
  • hunbasser
    880
  • horpeti
    hányadik HSZnél tartasz?:D
  • hunbasser
    elkezdtem olvasni a topikot elejéről,számomra ez olyan mint a kötelező olvasmányzaki az elején elég szépen tartotta a frontot a bayernesek és juvésok ellen,de már nem nagyon járkálnak azok ide
  • hunbasser
    hupsz bocsesz,igazad vancsak egyik nap benéztem a barca topicba,és teljesen összekavarodtam =S ott tényleg rendesen fikázzák.=) az szép volt amikor leb*szott egy pofont puyolnak
  • DJ Bee18
    Ja ma hajrá Benfica természetesen :DDD
  • DJ Bee18

Japánosra vesszük a figurát :DDDD
  • Monoton
    a 2dik rész év végén jelenik meg a 3dik meg rá egy évre! :( most olvastam
  • zaki
    hát én ennél többet nem :c

elvileg 2006-ban jelenik meg a film, sztem nyáron
  • Kanál
    ezet kerdeztem hogy mit tudtok rola :\
  • zaki
    jah, benne lesz majd a filmben az egész csapat :)
  • Monoton
    :-O a Real ban nyomja? :DDDDD Galaktikus :DD
  • zaki
    ja. 2. részben a realban nyomja, 3. rész meg a vb-n fog játszódni. nekem megvan az 1, de még nem láttam :d
  • Monoton
  • franc0
    Azért nem lennék Caro helyében, elég szar lehet neki.

Hozzátok Bianchi-t :D
  • DJ Bee18
    fikázta valaki most szerinted?? csak arról volt sz jöhet e vagy sem, sőt Monoton el is ismerte
  • hunbasser
    nem tom mit fikázzátok mourinhot,el kell ismerni,a világ legjobb edzője jelen pillanatban.sokan irigykednek rá...nem tom hány edző lett volna képes bl-t nyerni a portoval...lehet h egy sem.szvsz nagyszerű szakember,kár h nem a Real Madridnál edzősködik! óóó,akkor nagyon tarolnánk
  • Monoton
  • REALista
    Van már tékában???
  • Monoton
    énse:( de télleg 3 részes lesz?
  • REALista
    Én még az elsőt se láttam!
  • Kanál
    mit tudtok a Goal! 2-rol? leforgattak mar, vagy meg el se kezdtek?
  • horpeti
    Lehet hogy direkt nem mondták Del Bosquet, hogy szívjon a sajtó, erre majd szépen csendben megegyeznek vele, ahogy kell... így teszik ki a legkisebb nyomásnak a dolgokat :DDD
  • Monoton
    hát mondjuk Mourinho ráncba szedné a csapatot rendesen! de botrány az lenne!

az hír is felröppent hogy Mourinho összeveszett a cselzíí klubigazgatójával és lehet nyáron menesztik

• REALista
    Én Mourinhónak örülnék bár ezzel szerintem egyedül vagyok!De ő szvsz úgyse jön!
  • horpeti
    Erikssont szvsz csak a pénz érdekli, nem kéne, hogy egy ilyen fazon idejöjjön...

Az olajsejkes üggynél nagyon megutáltam!!

Eddig se érdekelt a csávó, de félek, hogy itt is csak a pénz pénz pénz, más meg nem is érdekli (hogy pl. elszántság a csapatépítésben, stb)
  • DJ Bee18
    Baszki, a végén még Mourinho idejön, pedig kizártnak tartom :DDDDDDDDD Mekkora botrány lenne nyáron :DDD
  • Monoton
    nemá ! én csak Benitez t szeretném a listábol a kispadon látni!
  • zaki
    Lippi, vagy Eriksson lesz a befutó szvsz.

az olasz úgyis lemond a vb után majd, a svéddel meg csak meg kell egyezni. azért sajnálom, hogy Del Bosque még a jelöltek között sincs...
  • zaki
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=109649]Hét sztáredző a Real legújabb "végleges" listáján[/URL]
  • horpeti
    azért a sok hiba, mert nem fizetnek rendesen :P
  • grebber
    Gutinak van szurkoloi oldala vagy vmi ilyesmi?Ha igen mi az oldal cime?