17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sir Quno Jedi
    Látod ott a hozzászólás jobb alsó sarkában, hogy kinek mondtam ezt ?! Nomeg az alapján kikeresve, hogy az mit mondott ?! Gondos voltam, ÉN nem szóltam hozzád, veled semmi dolgom sem volt, Sephivel azonban szoktunk volt errefelé eszmecserélni. Szal. ha nem neked szól...

Arról nem is beszélve, hogy ez ügyben továbbra is Sephivel beszélgettem, amikoris belekérdeztél, ott már konkrét választ kaptál a kérésedre.
  • Skyner
    mára ennyi, menjetek ti is pihenni. Sziasztok !
  • Skyner
    ez a kép valamiért nem került be, itt a link:
    nézd meg!
  • Skyner
    Beszéljen helyettem a kép (na most akkor mi volt az első válaszod?):
  • Sir Quno Jedi
    Nemlehet ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem ezzel kezdtem, jó hogy visszaolvastál.
  • Sir Quno Jedi
    és ?
  • RedRiot
    Kösz a helpet, veszek egy RGBt!
  • petyka2
    A csipát töröld ki a szemedből!!!S-video!!!
  • Sephi
    Engem ebbol hagya' ki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Skyner
    igazad van, de sajna én meg olyan vagyok, hogy nem tudom szó nélkül hagyni az igazságtalanságot.
  • Skyner
    ha emlékeznél, ebből indult az egész és ha tetszik-ha nem, te kezdted ezzel a hozzászólással: "Mert ??? Szerettél volna 9000HUF-fal kevesebbet adni a vacsiúj bolti árnál egy használt cuccért (a DVD-ket ne számold az illegális, s szerintem magad is el vagy látva vele) ??? :DDD"
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ez egy ilyen tápig, ezért nem apróhírdetés. Itt midenen ökörködnek az emberek. Nem veheted komolyan a dolgokat ennyire, mert akkor nem fog neked bejönni az SG soha
  • aabyssx
    NEM!

Az új, vékony PS2 tulajok egyre többen állítják, hogy RGB-n rendesen (zöldmentesen) jön a DVD múvi is. BTW ideje is volt már végre.

RedRiot!

Vegyél nyugodtan RGB kábelt (az az igazi)! Arra vigyázz csak, hogy a tévédnek támogatnia kell.
  • Neme.
    Skyner, ha biztos voltál abban, hogy el tudod adni, akkor igazán nem kellett volna ebből ügyet csinálni. Egyébként én megvettem volna, mert egyben van az egész, és 45 játékban sokminden benne lehet.
  • Sir Quno Jedi
    Jómagam Sephivel ökörködtem, nem a hírdetéseddel. Nem tudom mi ezzel a problémád. Senki nem heccelt téged, sőt ha nem kérdezel bele, ez az egész nem alakult volna ki. Mind1. Vitatkozni is meg lehet tanulni.
  • Skyner
    ökörködtetek ? Egy hírdetés pont ökörködésre késztet titeket ? Ebből következtetve most vagy túl bonyolult az agyatok, vagy inkább túl egyszerű. Én az utóbbira következtettem. Normális ember nem hecceli a másikat, még ha ökörködésnek is szánja. Nem beszélve arról, hogy szerintem akkor sincs igazatok. Nem tudtál meggyőzni, de mint már mondtam, tárgytalan a dolog. Kérem, végre lapozzunk !!!
  • Sir Quno Jedi
    De sima s-videóval annyira nem jó akép, mint RGB-vel. Akkor már inkább egy kapcsolós RGB, ahogy írtad.
  • Sir Quno Jedi
    Azt igen.
  • Sir Quno Jedi
  • Skyner
    látod, a normális az lett volna, ha már eredetileg is így álltál volna a dologhoz és nem kötözködsz.
  • Sir Quno Jedi
    Nos, ha emléxel (látom a múlt ködébe vész, csakhogy ez egy fórum és utána lehet nézni), eredetileg nem is szóltam hozzád, hanem Sephivel ökörködtünk, majd belekérdeztél és innen indult az egész. Konkrét kérdésedre konkrét adatokkal alátámasztott választ kaptál. Ez azonban neked nem tetszett és kezdődött az egész, ami már nem volt vita, hanem csak...
  • petyka2
    Fejezzétek be,akinek nem kell ne vegye meg...én se venném meg,de PRÓBÁLKOZNI szabad!
  • petyka2
    Érdemes,de én a helyedben s-video kábelt vennék,ha filmet is nézel a ps2-vel-a film nem lesz zöldike-ha RGB mellett döntesz,olyat vegyél aminek a ps2-felöli részén van 1 kapcsoló-ezzel váltasz kompozit video modra a film ugyan ilyenkor szines lesz de nem lesz jobb a minősége a gyári kábelből"jövö"képnél-ezt jól megaszondtam...Arra ügyelj ha az s-video kábel mellett döntesz,hogy a tv-d tudja kezelni azt!
  • Sir Quno Jedi
    Tőlem dupla áron is eladhatod, magánügy.
  • Sir Quno Jedi
    A másolt DVD-id, azonfelül hogy nem egészséges illegális dolgokkal előhozakodni egy hírdetésben, csak könnyebben eladhatóvá teszik a cuccost, nem pedig az ár emelését szolgálják.
  • Skyner
    és ez neked miért fáj ? Engedjek 60 százalékot, hogy te jól érezd magad tőle ? Én tudom, hogy jó a cuccos és nem fogom szarért-hugyért elkótyavetyélni ! Ezen mit nem lehet érteni ?
  • Sir Quno Jedi
    Igen, lényegesen jobb képet kapsz RGB-n, a TV-n kell legyen egy EURO-SCART csati hozzá, amiben be van kötve az RGB és máris mehet !
  • petyka2
    Már ott becumiztad,hogy ps2-t vettél-ne aggodj nekem is az van-ne kisérletezzél csak dms chipet rakassál be,a boot lemezt felejtsd el ha nem akarsz tökölni.A chippelésről annyit érdemes rá költeni megtérül a szar chip tönkrevágja a gépedet ergo vehetsz másikat...
  • Sir Quno Jedi
    Az eredeti hozzászólásomban összeszámoltam és oda ít írtam, nézd meg ! Ezért írtam, hogy egy 100000-es tételnél 10%-ot sem engedsz a BOLTI, BRUTTÓ, KISKER árhoz képest.
  • Skyner
    én műveltem? Te kezdted! Nem képzeled, hogy nem védem meg a magam igazát, ha egyszer alattomos vádakkal illetnek ?
  • Skyner
    Összeadtad ? 103910. Mennyiért adtam ? 95.000 !, amiben benne van 45db DVD játék. Az a te magánvéleményed, hogy a lemezek semmit sem érnek. (egytől egyig minőségi alapanyagon) Ha neked is venned kellene, akkor máshogy beszélnél. Szerintem kezeltesd magad, mert már beképzelsz dolgokat és úgy éled meg, mintha valóság lenne (idézet: "csak NEKÜNK ne akard bemagyarázni, hogy "húdebaromiramegérihaver" " A hozzászólásom neked az előbbit sugallta ? Tényleg sajnállak. Na látod, ezt nevezik rosszindulatúságnak. Jobb példát talán nem is találhattam volna. No COMMENT !!!
  • RedRiot
    Izé, szabad egy kérdést? Múlt hétvégén vettem egy PS2-t az új slim változatot. Nagyon zsír az egész, csak most néztem a manualt, hogy ha külön RGB kábellel csatlakoztatom a TVhez, akkor jobb lesz a képminőség. Jelenleg a géphez adott AV kábelt használom.

Érdemes megvenni az RGBt? Jelentősen javítja a képminőséget? Egy átlagos új tévéhez (új 55centis Panasonic)lehet így csatlakoztatni, vagy kell hozzá vmi spec. funkció?
    kösz
  • Sir Quno Jedi
    Nem fikáztam, tényeket közöltem. Azért meg, hogy apróhírdetésnek nézed a tápigot ki is moderálhatnak és látod mégsem szóltam érte. :DDD

A nevelés nem arra vonatkozik, amit elsőre írtál, hanem amit utána műveltél itt !
  • Sir Quno Jedi
    Lammerre egy rossz szót sem mondtam, sőt mitöbb jóban lennénk tudtommal. Megint egy kalap alá veszel másokkal. Még a saját barátaimmal sem mindig értek egyet, csak azért mert a brátaim, mivel attól még lehet hogy hülyeséget állítanak (a betyárbecsület más kérdés, az nem ilyen esetekre vonatkozik). Akikkel meg egy kalap alá veszel, azokhoz ráadásul vajmi kevés közöm van.
  • Sir Quno Jedi
    Kapdbe !
  • Sir Quno Jedi
    Haj kérem, hogy ez a bajod ! Kezdhetted volna ezzel is !

Lássuk csak (idézek magamtól is):

Konzol Studió bruttó árak:
    Silver PS2 + ezüst DS2 37990
    Silver Dual Shock 2 (SONY) 9990
    Silver memorycard (SONY) 9990
    BroadBand adapter 12990

Cheapboy ár:
    chipelés 12000

Seagate Mo. bruttó ár:
    Seagate HDD 120Gb 20950

Magad is utánanézhetsz akár a neten.

Egyéb probléma, óhaj-sóhaj ?!
  • Skyner
    és ne gyere azzal a dumával, hogy az reklám és nem szeretnéd itt leírni. Küldd el privátba és utánanézek. Ha igaz, én beismerem a tévedésem. De mint mondtam, már nem változtat a lényegen, ha csak azon nem, hogy feleslegesen megbántottátok Lammer-t, aki nem ezt érdemelte. Én nem sértődtem meg, mert a fórum tényleg attól fórum, hogy megvitatnak dolgokat, viszont még mindig nem értem, hogy mire volt az jó, hogy te lefikáztad az áruba bocsájtott kütyümet? Neked mennyivel jobb? Engem ezzel mennyire neveltél meg? Szerintem gondolkozz el rajta egy kicsit !
  • FREAK
    kire célzol?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy pedig írtam, hogy balekot fogni mindig lehet, csak NEKÜNK ne akard bemagyarázni, hogy "húdebaromiramegérihaver". Azt hiszem ez világos.