17159

WAREZ = azonnali BAN!

• vki
    Csá!
    Need For Speed Underground 2 PS2-es változatát honnan lehet letölteni?
  • gator
    valaki legyenszives cheapboy szamat vagy elerhetoseget elkuldeni priviben vagy tokmindegy h miben ! THX !!!
  • Mbence
    Magic, talán 3-ha van ilyen, és a chipekhez aztán tényleg hülye vagyok :)
    Mennyiben befolyásolja a mediaplayert, hogy milyen chip van a gépben? Van valahol lista, hogy mivel kompatibilis és mivel nem?
  • Fefe
    Ya + csip 10.000 volt
  • Fefe
    Én is pont ma vettem ps2 és marha sokat filóztam,hogy melyik legyen. De maradtam a régi ps2-nél. Pedig egyárban volt mind2 37.990 Ft.
  • Sephi
    Egyszeruen meg nem akartak belemaszni amig nincs valami tuti megoldas. De szerintem egy honap es mar tudni lehet majd.
  • sakura
    Köszi és nem tudod hogy mikor lesz ajánlatos?Gondolom hamarabb tönkre megy vagy nem?Bocsi de tök hülye vagyok:)
  • joe69
    pstwo-t most meg nem ajanlott chipelni
  • sakura
    Heló!
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy vettem egy lapos PS2-t és mennyiért okosítják meg és hol?Valami olyasmit hallotam hogy másmilyen chip kell hozzá és ez drágább.Ez igaz?
    Előre is köszi!
  • Rafaelo
    mekkora lennel excel meg world a ps2-ön ???
  • petyka2
    Nem akarlak hülyének nézni,de milyen chiped van?Ha van...
  • ÁjjLe BoBBi
    USB-s pc-s kormányt lehet ps2-őn is használni?
    Microsoft Sidewinder FFB lenne az. nincs most kedvem külön körmányt ps2-höz venni...
  • Mbence
    Hali!
    ps2 mediaplayerrel vacakolok már egy ideje. Leszedtem mindent ami kell (elvileg) és felírtam ahogy meg vagyon írva: http://www.geocities.com/x7r3m3_b0mb3r/ps2reality.html
    No, nehezen, de el is indul, de csak CDről tudom indítani a reality playert és persze nem játszik le semmit, a jpg playernél és a többi menüpontnál is befagy, illetve baromira belassul, mintha keresne, de nem győzöm kivárni, hogy talál-e. Mit csinálok rosszul?
    + instalálom az MC-re, de indítani nem tudom onnan mert nem tudja értelmezni az adatot.
    Pls HELP!
  • ÁjjLe BoBBi
    1 dzsojjal vagy 2-val adjak?
  • ÁjjLe BoBBi
    es mennyi hozza egy chip? (sry semmit sem tudok a ps2-rol) meg milyen kell bele?
  • kiskami
    Egy hete kb.
  • guardian hero
    És a regelésen kívül semmi tennivaló nem volt? Mikor regeltél amúgy?
  • kiskami
    Nemrég kaptam email-t, hogy küldik egy héten belül a csomagot a pin-kódal, install lemezzel!

Onlne regeltem én is. Beállítások szerintem egyszeriek, főleg, ha van memóriakártyád.
  • Sephi
    Jesz! Peneken jon az uj POP! :DD
  • kiskami
    Final Fantasy X és Ratchet & Clank.
  • barret
    Az is lehet,hogy nem 20 óra a végigjátszásuk...
  • petyka2
    Biztos nagyon bonyolultak melyik az a két játék?
  • guardian hero
    Vettem PS Two-t, és előbb-utóbb szeretnék online is játszani vele. Regisztráltam a playstation.com-on a Network Acces Code-ot vagy mit, de ha jól sejtem, még kéne valami lemez is, amivel be tudom állítani a hálózatot. Ezt hogy tudok igényelni? (Kérdezhetném azt is, hogy mi a k**** anyjukért nem képesek berakni a dobozba, de asszem úgysem olvassák ezt a fórumot az illetékesek). Egyébként ezt a lemezt egyszer kell használnom, mikor elvégzem a beállításokat, vagy minden játék előtt? Csak mert előbbi esetben talán kölcsönkérni is lehetne a szerencsésebbektől, akik már hozzájutottak.
  • kiskami
    Neeeem. Azzal a kettővel játszom, ami van, úgy sem tudom őket végignyomni egy hamar.
  • Eltergo
    Szerintem a Tescoban vegyél Sony PlayStation Two-t 40 e és kapsz hozzá 8mb-os eredti Sony memoriakártyát.
  • petyka2
    Használtat ne vegyél,új:39900 memoriakártyával 44900 asszem az osánban.
  • ÁjjLe BoBBi
    hali! mennyi most egy ps2? nem tudom hogy alakult az ára az utóbbi időben...használt is megfelel
  • petyka2
    És addig veszed a legál játékokat???abból hány új pstút tudsz venni?
  • Seth
    pölö tekken4 is
  • NormalisEmber
    Sziasztok !

Megtudná valaki mondani hogy a jak2-n kívül mely gémek(PAL-ban) támogatják a progressive scan-t(legyen akár 480p vagy 720p,bár gondolom inkább a 480p-sek a gyakoriabbak)?

köszi!
  • guardian hero
    Szerintetek lesz valami belátható időn belül a PS Two + San Andreas bundle-ből? Mármint itt, Mo-n...
  • kiskami
    Ajjjjj. Sehol a környékeden egy kártya, család, rokonok, haverok, munkatársak???

Bocs, de én nem előlegezek zsetont, és a helyedben én se bíznék bennem.
  • kiskami
    A másik fórumon írtam, hogy egyenlőre nem rakatom bele, mert szeretném megvárni, míg megtalálják a lézerkiégés ellenszerét.

Divx, mp3 lejátszáshoz cd-ről kell butulni szoftvert a dms4 lite esetében, a pro-nak meg van saját memóriája, amit éppen ilyen alkalmazások tárolására találtak ki.
  • Eltergo
    Én szoktam PlayStation 1 játékokat végigvinni PC-n PlayStation 2 joyal..
    Kár, hogy a PlayStation 2 játékok nem müködnek PC-n...nincs egy jó emulátor se!
  • Lammer
    nincs bankkártyám... ne kérdezd miért...
  • kiskami
    A sima mailt nem láttam drágábban máshol sem...

Miért szeretnél szólni nekem? Neten rendeltem, ha alkalmas bankkártyád van, te is rendelhetsz. Hmm??? Egy sima webes regisztráció kell, vásárlásnál meg cím, kártyaszám. Ennyi.

• petyka2
    "Beraktad"?Jól müxik?Divix+mp3 lejátszást tudja rendesen?
  • petyka2
    "Beraktad"?Jól müxik?Divix+mp3 lejátszást tudja rendesen?
  • Lammer
    tök ql a shipping csak 3 dolcsi... wow!
    ha esetleg kellene valami onnan , szólhatok neked???
  • Lammer
    grrrrrrr EZ EGY A JOY PORTRA DUGHATÓ PS2 bill+egeret fogadó kütyü!!! programozható a játékokhoz!!!! és ultra zsír, mert pl. én aki hót béna vagyok FPShez konzolon, ezekután egérrel+billivel lehet a gamét nyomatni(PS2+Xbox)...
    HALO billentyűvel+egérrel!!!
    Socom II billivel+egérrel!!!
    és mielött a sok okos visszaszólna, igen ps2re volt lehetőség(USB ronton), de nem támogatott a dolog sok játékot, de ami a léyneg a 2 kontrollernél, hogy TANíTHATÓ!!!!!!!!
    nagyon zsír, én már alig várom, hogy evvel nyomulhassak!!! VÁÁÁÁÁÁÁ