17159

WAREZ = azonnali BAN!

• kiskami
    kívül papír, belül durranós nejlon...
  • kiskami
    Súly 10 dkg alatt, a nejlon nehezebb volt, mint a csippppp
  • kiskami

Products ordered:

-----------------

SKU: P2DMS4LIT1

Product: DMS4 Lite ModChip

Quantity: 1

Item price: $ 49.99

Total:

-------

Payment method: Credit Card: (InternetSecure)

Shipping method: USPS Standard Ground (7-15 day)

Subtotal: $ 49.99

Discount: $ 0.00

Coupon saving: $ 0.00 ()

Shipping cost: $ 3.00

GST: $ 0.00

PST: $ 0.00

-----------------------------------

Total: $ 52.99
  • petyka2
    Ez mi a rák?Valami kábel nélküli szutyi-az anglis nem megy..l.
  • Lammer
    UltraZsír!!! de ezt már 600X-or beraktam a konzolos fórumokba...
  • Lammer
    amúgy mennyi volt a shipping és mennyi volt a tömege(igen és nem súly! ) cakklipakli mennyiért hozták ki az ajtóig?
  • Angyisz
    Lammer, what is a Smartjoy ?
  • Lammer
    sajna ott nincs Smartjoy frag
  • petyka2
    Pedig már viszket a forrasztópákám...Te mit rendeltél?
  • petyka2
    Hááát,nekem még a pénzt sem vonták le...Az az érzésem több lesz mint 1 hét...
  • kiskami
    Nem, én a consolesource-ről rendeltem, az egy hét alatt itt volt "sima" postával (nem volt vám, nem ups vagy társai).
  • Skyner
  • petyka2
  • Skyner
    ok. én már befejeztem, remélem ő is abbahagyja a szúrkálódást
  • petyka2
    Mind a kettőtöknek szóltam-ha tudom,hogy ekkora galibát csinálok nem is szólok...fejezzétek már be!
  • Skyner
    ok. már válasz is ment oda
  • petyka2
    Köszönöm!Te rendeltél tölük?
  • Angyisz
    skyner vess már légyszi egy pillantást a vinyós topikra !!!
  • Skyner
    Void: persze az előbbi 2 hozzászólásom is neked szól (még mielőtt belekötsz, hogy a jobb alsó sarokban a Válasz résznél nem a te neved van...)
  • kiskami
    Számomra úgy tűnik, hogy senki nem rendelt itt modzone-ról, de ha ellátogatsz a honlapjukon a boljukba, előbb utóbb elárulják neked, hogy
    különböző szállítási módokat figyelembe véve mennyi idő alatt ér ide a cucc...
  • Skyner
    ha nem értenéd, elmagyarázom: nem azon van a hangsúly, hogy válaszoltál petyka2 hozzászólására (mert többes számot használt), hanem azon, hogy magadra vetted a megjegyzését és ezért késztetést éreztél, hogy válaszolj neki. Én is sajnálom, hogy ezt el kellett magyaráznom neked, magadtól nem jöttél rá!
  • Skyner
    akkor pedig magadra vetted petyka2 megjegyzését, a tudatalattid ezek szerint megsúgta, hogy van valami létjogosultsága annak, amit petyka2 mondott (rád értve, ugyanis mint már mondottam volt, én nem vettem fel).
    Fejlődésről meg csak annyit, hogy szerintem neked kellene (nem keveset) emberileg fejlődnöd, mert sajnos abból elég gyatrán állsz.
  • petyka2
    A #3270 nem válasz Sir Quno Jedi-nek
  • petyka2
    A modezone-tól rendelt-e valaki?Mennyi idő alatt ér MO-ra
  • Sir Quno Jedi
    Igen fiam, mondhatod ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Kezedem unni hogy ennyire értetlen vagy. Petyka2 hozzám is szólt (mert többes számot használt, plussz ráutaló magatartást tamúsított), de ha ettől eltekintünk is, én NEKI válaszoltam egyes szám második személyben címezve meg őt "ezt TE döntöd el", erre te háborodtál, mintha ezt neked mondtam volna (PEDIG NEM) és nekem válaszoltál, mintha neked mondtam volna valami szépet. Örülök, hogy ezt el kell magyarázni, azonban nem ártana magadtól is rájönni !

Okostojásról meg leszokhatnál, így úgysem tudsz megsérteni, mivel ehhez még talán fejlődnöd kéne...
  • petyka2
  • Skyner
    és akkor te miért reagáltál a petyka2 hozzászólására, holott elvileg a jobb alsó sarok azt mutatja, hogy nem is hozzád szólt ? Most mi van okostojás ? Én nem veszem magamra a petyka2 megjegyzését, te miért tetted azt ?
  • Sir Quno Jedi
    Na most már nem ártana, ha MEGNÉZNÉD, hogy kinek válaszolok ! Megmutassam a hozzászólás jobb alsó sarkában lévő "Válasz 'petyka2' üzenetére (#3262)" feliratot, vagy magadtól is megtalálod ?! :DDD

• Skyner
    Igen, ez a személyes véleményem. Nem érted a lényeget. Ne ragozzuk tovább, mert már én is unom, hogy ennyire értetlen vagy !!!
  • Sir Quno Jedi
    Valóban ??? És ezt te döntöd el egy személyben, vagy megsúgják a hangok ?!!! :DDD Amúgy én is ezt mondom.
  • petyka2
    Az ilyenek mint ti a GUMISZOBÁBA valók...
  • Skyner
    Sajna nem érted ! T É M A L E Z Á R V A !!!!!!!!!!!!!!
  • aabyssx
    LOL
  • Sir Quno Jedi
    Nem privizek hacsak nem feltétlenül szükséges, ez egy fórum.
  • Skyner
    Ja, a másik meg az, ha jószándékú vagy és tényleg kizárólag Sephi-nek volt célozva a válasz, akkor azt miért nem privibe tetted meg ? Erre inkább nem mondok semmit!
  • Skyner
    ha követnéd a szálakat, akkor egyből lejönne, hogy ez a válasz nekem is szólt. Ugye nem kell megmagyaráznom, hogy miért ?
  • petyka2
    Má mindenki alszik?
  • petyka2
    A modezone-tól rendeltem dms4-et,mennyi idő alatt ér hozzánk?
  • Sephi
    Figyejetek...

Szombaton lenne Pesten egy kisseb talakozo es ha innen akarna jonni valaki azt naon szivesen varnank. Vagyunk vagy 10-en eddig. Akit erdekel Privizem meg. Kellemes tarsag... meunk hulyulni valamerre.