17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Padló
    Hát kinek ilyen kinek olyan a tapasztalata! mint már írtam én is gondolkodok rajt, hogy chippelek vagy veszek egy külön chippelt gépet és akkor a régit sem ba**tam el! :)
  • Fefe
    Én amondó vagyok ha normális chippet, normális fazonnal rakatod be akkor nem igazán lesz annak baja.
  • Fefe
    "az én gépemben nincs chip és nem is lesz ezel nem fogom elba.....ni." Nekem a régi ps2-be (30001 us) kb 3,5 éve van benne a chip és kifogástalanul megy pedig nővérem két kisfia nyúzza elég tisztességesen :)
  • zozy
    Nem -nem értem csak még nem találkoztam vele és azt hittem eredetit árul mert az én gépemben nincs chip és nem is lesz ezel nem fogom elba.....ni. Ha játék kintröl megrendelem v. Game city
  • Padló
    Mennyibe fáj?
  • Fefe
    Én is mindjárt mondtam,hogy ki se bontsd addig amíg meg nem okosítottad
  • Angyisz
    DMS4 chip mond ez neked valamit, pont ez való a PStwo-ba
  • Fefe
    Én biztos,hogy nem rendelnék netem mivel már elég sokan megdőltek így többek közt egy ismerősöm is.
  • Angyisz
    Ez mondjuk úgy WAREZ, egy bátor versenyző aki DVD írással foglalkozik csinált magának egy oldalt melyen népszerűsíti az Európában még meg sem jelent játékokat melyeket elküld neked 1200-1500 Ft-os áron ami természetesen csak a lemez ára, és miután megnézted rajta milyen a game a lemezt lekukázod majd elmész egy 576 shopba (monjuk 2-3 hónap mulva)és ott megveszed eredetiben 16-17 forintért. Mi nem értesz ezen ???
  • item
    Lehet, csak ha megcsipelik elfárad a fej benne. (vezérlő elektronika)
    Egyenlőre ez van!
  • zozy
    Ha a mediában veszed akkor is?
  • zozy
    30 éves mitől félne amugy az újat nem lehet chipelni.(még)
  • Angyisz
    képzeld én is úgy bontottam ki a dobozból, hogy már benne van a chip.
    Csak már előttem a műszerész gyerek egyszer kibontotta
  • zozy
    Ez milyen oldal még nem találkoztam vele?
  • Angyisz
    Na ne ámíts, inkább fél elmondani a szüleinek, hogy szétdúratta a zsírúj PS-t, annyira hogy neked is inkább kamuzik. (De az is lehet hogy a SONY külön legyártott neki egy ilyen "limited edition series for bad guys" modelt.
  • zozy
    Együtt bontotuk ki és konkrétan viszi véletlen probáltuk film helyet játékot rakot be és lás csodát. Az én Ps1-em is vitte az írott gamet alaból. Ez egyáltalán nem lehwetetlen vannak olyanok akkik az első kiadásu Ps2-t vették ugy, hogy vitte az írotat ez csak szerencse kérdése. Ha a haverom nem játékot rak be véletlenül akkor ez soha nem derül ki. Mázli.
  • petyka2
    Iinnenrendelt már valaki
  • petyka2
    Azt azért megnézném...
  • zozy
    Haverom most vett egy PStwo-t és alapból viszi a másolt játékot
  • hiba
    akko jo :)
  • Angyisz
    még jó
  • hiba
    a nalunk kaphato ps2 vagy ps "two"-k lejattszak alapbol az itteni dvd filmeket? (marmint a magyart) ?
  • petyka2
    Te már chipeltél?Én inkább kérdeztem mielőtt nekiugrottam...Megcsináltam,mükxik rendesen
  • Sephi
    Te itt olvastam egy ket olyan beszolast hogy csodalkozom hogy azoknak akik azt csinaltak meg megy a gepuk.
  • Sephi
    :DDDDD
  • petyka2
    http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=6839 - olvasd el
  • magus
    mi, tenyleg tonkreteszi a chippeles a gepet?
  • torrente
    Ne chipeld ki! Úgy sokkal jobban jársz anyagilag, ha eredetiben megveszel mindent 1-1,5 évig!
  • Angyisz
    azért ezt nem kellett volna benyomni az összes topikba.
  • firebalage
    Csá!
    Mit tudtok mondani nekem arról a rémhírről, hogy a chippelt ps2 nem valami hosszú életű.Azt
    hallottam kb.1, másfél év és kuka.Most vennék egy gépet de ha hamar tönkremegy bechipezve, lehet meggondolom magam.Ja, és ha chip akkor milyen típus a zsír belőle?Nekem az a lényeg, hogy minden írott játék fusson rajta.Nem kell net meg ilyesmi.Ja, és kb. mennyi a chippelés(csak, hogy ne húzzanak nagyon le)Köszi!
  • Devla
    Mit moderátor... kivégzőosztagot ide, bazz.
  • petyka2
    Részemről befejeztem a vitát.
  • kiskami
    Vállogatott egy brigád ez...
  • Lammer
    HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ SKACLIK!!!!
    ezt nemkéne, na höööö
    CALL FOR MODERATOR!
  • Kaplan
    Befoghatod seggfej attól , hogy nem ismertem fel vmit KISKÖCSÖG ELMÉSZTE A JÓ KURVA ANYÁDBA!!! HERENYALÓ!
  • petyka2
    14 alatti vagy?-akkor nekem csókolómmal kéne köszönnöd
  • petyka2
    Hát ha nem ismered fel az a te bajod te kis köcsög
  • petyka2
    Az a 4 rúgó a bajom-max 2-t adok érte...
  • Kaplan
    Angyisz köszi látod petyka így kelett volna válaszolni majd ha te sem issmersz vmit majd én is meggondolom mit mondok neked
  • Kaplan
    te kinek képzeled magad? attól, hogy vmit pont nem ismerek nem kell le idiótázni szóval maradjál kussban te herenyaló fasz!