17159

WAREZ = azonnali BAN!

• lowdog
    TDK lemez 25 db-os 20 EUR németországban (Media Markt)
    aki jár néha arra, legjobb megoldás...
  • Devla
    A kamionról leesett márkás lemez ugyanolyan jó, mint a boltban árult, csak ott 4-5x annyit kérnek érte.
  • hiba
    nameg hogy a laserfej meddig birja a 100ftos lemezekkel :)
  • et4lon
    Hmm!

És ha szabad megkérdeznem szlovákiában pontosan hol?
  • Lammer
    akkor kira!
    márcsak 2-3 évet kell várni és megtesztelhetnéd újra, hogy olvasható-e vagy sem...
    najó félre a tréfát, akkor ez ql-os
  • ZoL AMD
    Megnéztem a DVD-ket kicsit közelebbről (DVDInfo).
    Ridata G 05 és van sorszám a közepén (az átlátszó részen)
    Eddig kb 70 darabból 70 lett jó
  • torrente
    Felmentek az apronet.hu-ra és ott találhattok olcsó lemezeket a megfelelő kategóriában!
  • Devla
    Oks, köszi az infot.
  • Kaplan
    ja és nem ham.
  • Kaplan
    dvd is és nem hülye kérdés , teljesen megbízhatóak
  • Devla
    Hülye kérdés, de ugye a DVD is? És megbízható? Hallottam már hamisított, márkás lemezekről.
  • Devla
    Akkor szerintem rendeld meg külföldről. Én innen rendeltem, meg lehet úszni 7-8000Ftból postaköltséggel együtt.
  • Kaplan
    pecsában ott nagyon olcsók az írható cd-k [én is ott veszem]
  • hiba
    csak imageim vannak :(
  • Lammer
    hát valszeg made in bulgaria és társai... B-kateg vigyázz, mert nagyon hasonlóak!!!
    van a közepén sorszám ??? Mit ír ki a DVDinfo progi?
  • testerlnx
    A Sentinel is jó írni?
  • Devla
    Hm, te most swap magichez akarod kihúzni a tálcát?
    Csak mert nem működik a dolog másolt swap magickel... ugyanúgy nem indul el, mint a másolt játék. Eredeti SMhez pedig jár slidetool. Ha így is kell, akkor belinkelem a képet.
  • ZoL AMD
    Hi!

Én szlovákiából vettem Ridata DVD-t 15 koronáért (kb 95 forint). Nem tudom hogy csinálják, de a magyar árak töredékéért adják a cd-ket, dvd-ket. Jó hely:)
  • Hypo #3515
    koszi a valaszokat hat akkor nem fog menni, amugy emule-val szedtem le.
    Akkor mas kerdes nekem igazabol arra kellett volna, hogy a gran turismo3 a-spec ben a license nel az elso a B jogsinal az osszes arany csak az utolso nem. Sehogyse tudom megcsinalni mar napok ota
  • hiba
    AR2?

--

ha chip nelkul őprobalod a swap magic talan ami mukodhet, kiveve ha uj pstwo-d van.

de ahhoz meg kell egy eszkoz amivel ki tudod csalogatni a cd talcat :)

[Hello Devla! :)]
  • Fefe
    De annak asszem kell egy kártya is ami olyasmi mint a mem kártya
  • Fefe
    HOnnan szedted le ha nem gond küld el privibe. Különben csip nélkül nem fogja beolvasni
  • Hypo #3511
    Hali, kéne egy kis segitség, gameshark v4 et leszedtem (GameShark v4 PS2 Alcohol120% mdf CDFull Working.rar) kiirtam alcoholba ps2 nek cd-re de a gep nem ismeri fel nekem nem csipes a gepem de ez csak egy cheatcode progi, valaki tudna segiteni???
  • hiba
    Riteg G4rol meg korabban en is hallottam hogy jo
  • hiba
    Ok ez jo lenne ! :)
  • kiskami
    Juhééééé... én meg aszittem, hogy átdobtak, hogy retekre...khmmm...ritekre meg ridata-ra írta a gyerek a backupjaimat
    ...
  • testerlnx
    Ridata G4 -et hol lehet kapni, akár "drágán" is? Ez a legjobb, mert Én mindenhol TDK-t hallok, Ridata-ról még nem is hallottam, most vedtem Verbatim, Maxell, Sony-t hogy teszteljem...
  • testerlnx
    A Cell prociról vagy a PS3-ról tudtok vmi info-t?
  • Devla
    Slide tool vagy fliptop. Esetleg, ha már lejárt a gari akkor szétszeded a gépet, az ingyen van. Az előző kettőt rendelni kell, de a slide toolt ki lehet vágni keményműanyagból is. Ha ilyesmire adod a fejed akkor írj, és ma délután visszanézek, és ha kell, akkor lefényképezem a slidetoolom és felrakom képként.
  • hiba
    van vkinek otelete hogy a cd talcat hogy lehet kihuzni, az eject megnyomasa nelkul? :)
  • Devla
    Még annyit, hogy ha lehet maradj DVD-R lemezeknél. DVD+R nem annyira jó, -RWt pedig lehetőleg egyáltalán ne.
  • Devla
    Ritek, Ridata a legjobbak. Ha tudsz szerezni Ridata G4et, akkor azt hallottam, hogy az a legjobb. Verbatim is elég jó.

Akkor most én is feltennék egy kérdést: nem tudjátok, hol lehet szerezni Budapesten a fent említett 3 márkából lemezt olcsón? 25-50 darabos hengerelt kiszerelésűkre gondolok, 200-150 alatti darabáron.
  • hiba
    oke :)
    ritek lila dvd-r mehet?
    vagy mi a jo neki?
    (v10)
  • Devla
    Pld attól, hogy a princo a leggagyibb lemez, még princo dvd-rt se vinnék a gép közelébe se, -rw meg egyenesen öngyilkosság...
  • hiba
    Eddig meg nemigen hasznaltam ps2t meg asztali dvd playert se, de probakepp egy irt (2x) princo dvdrwt tettem be (film), es neha meg-meg akad a lejatszas. Ez mitol lehet?
  • torrente
    lehet
  • hiba
    lehet ezzel mp3at, vagy divxes videot lejattszani?
  • crx
    Ez egy kicsit erős:)
  • petyka2
    Hogy dőlt meg?
  • Angyisz
    Veszel egy gépet 35ért megchipeled 15ért, mondjuk két év mulva beszarik akkor is ki a szart érdekli buktál egy ötvenest azaz 68.50,-Ft-ot naponta érted de ha csak egy évig bírja se halsz bele, nézd meg az élményt amit ezen idő alatt kapsz.
    Vazeg bezzeg beülsz ely moziba ott meg otthagysz 1 szaros filmért amit lehet hogy otthon is meg tudsz nézni 1 hónap mulva 2-3e Ft-ot. Hol itt a realitás ?